Az út a Battle.net világbajnoksághoz Kínába vezet

Gepzsir . e-Sport, Hírek 1050

A Blizzard Entertainment és a NetEase látja vendégül a  StarCraft® II és a World of Warcraft® Arena játékosait az egész világból Shanghaiban November 17.–18.-án.

SHANGHAI, Kína – 2012/07/15 – A Blizzard Entertainment, Inc. és a NetEase, Inc. Ma jelentette be, hogy közösen rendezik meg a Battle.net® Világbajnokságot Shanghaiban (Kína), szombaton november 17.-én és vasárnap november 18.-án.

A Battle.net Világbajnokság lebilincselő élményt fog nyújtani melyre a 2012 StarCraft® II Világbajnoki sorozat keretén belül több mint 30 nemzeti és kontinentális versenyből kerülnek ki a játékosok, és a World of Warcraft® Arena global finalból. Az eSport szurkolók láthatják a világ legjobb játékosait akció közben, ahogyan harcolnak a Battle.net® Világbajnokságon a dicsőségért, a pénzdíjakért és a világbajnoki címért.

“Már alig várjuk, hogy láthassuk a legjobb játékosokat idén novemberben, ahogyan összecsapnak a Battle.net Világbajnokságon Shanghaiban,” nyilatkozta Mike Morhaime, aki CEO és társalapítója a Blizzard Entertainmentnek. “A versenyek a StarCraft II-ben és a World of Warcraft Arénában fantasztikusak az egész világon, így igazán óriási fináléra számítunk.”

“Izgatottak vagyunk, hogy közösen rendezhetjük meg ezt a világklasszis eSport eseményt a Blizzarddal itt Kínában,” nyilatkozta William Ding, a NetEase CEO-ja. “Több millió rajongója van az eSportnak itt Kínában és alig várjuk, hogy összejöjjenek, szórakozzanak és megünnepelhessék szenvedélyüket a progaming iránt.”

A kiélezett eSport meccsekhez, a Battle.net Világbajnokság központi gyülekező helyként fog szolgálni ahol a következő programokat kínálják:

 • Játéklehetőség a legújabb Blizzard játékok közül
 • Lehetőség a találkozásra a világ legnépszerűbb pro gamereivel
 • Emlékezetes ajándékok a Blizzard game universe alapján
 • További szórakozási lehetőségek még bejelentésre várnak

 

Forrás


Comments (1)

 • Eyesis

  |

  Megyünk? 🙂

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.