GSL CODE S 2013 1. évad elődöntői

Eyesis . gsl, Hírek 1033

GSL

Már megvan, hogy négyük közül ki az a két játékos, aki még játékban van az év első GSL bajnoki címének megszerzéséért.

zergCurious Curious vs Symbol zergSymbol
zergRoRo RoRo vs TaeJa terranTaeJa

Ha valaki megvárná a rebroadcastot, és nem szeretné megtudni az eredmény, az ne kattintson a Tovább-ra!

GSL CODE S 2013 1. évad elődöntőinek eredményei

Talán nem túlzok, ha azt mondom a legtöbben Curious-t várták a döntőbe, mégis zergSymbol volt, aki kiérdemelte ezt.

Az első pályán, a Bel’Shir Vestige-en már Symbol győzött, majd az Icarus-on Curious egyenlíteni tudott. A Whirlwind-on ismét Symbol nyert, de a Daybreak-en megint tudott Curious egyenlíteni. A következő, a Neo Planet S, pálya is Symbol győzelmét hozta, de az Akilon Flats-on már elmaradt az egyenlítés, így Symbol jutott tovább.

TaeJa az első meccsen győzni tudott RoRo ellen a Cloud Kingdome-on, majd RoRo pályaválasztása nem véletlenül a Whirlwind-ra esett, ahol egyenlíteni is tudott. Ez után már nem tudott olyan pályát választani TaeJa, ahol nyerni tudott volna, így viszonylag könnyen került a döntőbe zergRoRo. (3.  Akilon Flats, 4. Icarus, 5. Daybreak)

GSL CODE S 2013 1. évad döntőjének előzetese

Az idei év első döntője két zerg játékos között zajlik majd le március 9-én (csütörtökön) reggel 10:10-től.

zergRoRo
RoRo vs Symbol zergSymbol

 

Egy kis statisztika erről a CODE S-ről. Az év első szezonjában protoss játékosból volt a legkevesebb, ám ők egész masszívan tartották magukat, hiszen 5-ök közül 3 jutott RO16-ba és 2 a negyeddöntőbe, ám az elődöntőig már nem sikerült egyiküknek sem eljutni. Terran játékosokból volt bőven, ám a legjobban a terran játékosok fogyatkoztak meg RO16-ra, hiszen 13-ból 5 jutott tovább. Negyeddöntőbe 2 játékos is eljutott, sőt még az elődöntőn is képviselve volt ez a faj, de a döntőig nem sikerült eljutnia egy terran játékosnak sem. Zergekből volt a legtöbb, ám közel lefeleződött ez a 14 induló RO16-ra, hiszen itt már csak 8-an voltak. A fele kiesett ugyan a negyeddöntőig, ám az elődöntőre 3-uk bejutott, sőt a döntőben két zerg játékos csap össze, így az már biztos, hogy az első GSL bajnok zerg játékos lesz, kérdés melyiküknek jobb a zvz-je.


Leave a comment

You must be logged in to post a comment.