Reflektorfényben a replayek

Eyesis . Hírek 1130

Replay

Nemsokára érkezik a 2.0.10-es patch szeretett StarCraft II-nkhöz, amiben a replay nézést reformálták meg. A StarCraft II mindig automatikusan a megfelelő verzióval tölti majd be replayeket, így minden probléma nélkül nézhetjük továbbra is a régebbi mentéseinket. Régebbi verzióból származó replay betöltésekor a Battle.Netről lekapcsolódik a játék, ezért néhány újabb funkciót nem tudunk használni rajtuk, mint a barátainkkal közös replay nézést, a recovert és a take control-t. Ezeket csak 2.0.10-el készült replayekkel lehet majd megtenni.

Csupán három év kellett, hogy a közösség által áhított, elképesztően bonyolult újításokat végre meg tudják valósítani. Igen, végre bárhonnan tudjuk nézni a replayeket. Már nem kell gyorsítva végignéznünk, hogy tudjunk kedvünk szerint navigálni a replayben.

 

Seek

Ha belekattintunk egy olyan időpontra, amit még nem töltött be a játék, akkor kép nélkül, amilyen gyorsan csak tudja, kiszámolja nekünk a program, és ha odaér a kiválasztott időpontra, akkor visszalassul, és onnantól nézhetjük tovább a visszajátszást. Ez természetesen akkor is működik, ha többen nézzük a replay-t, ezáltal könnyebben tudjuk a take control segítségével a nagy csatákat újra lejátszani.

Természetesen ez csak a fő változtatás, emellett még számos egyéb újítás, és javítás is várható. Én nagyon remélem, hogy a menüt is egy kicsit átgondolják. Talán nem csak engem zavar, hogy nem lehet normálisan keresni a replay-ek között, és nem lehet csak egérrel kattintva navigálni.

Forrás: http://eu.battle.net/sc2/en/blog/10495761/replay-feature-update-with-patch-2010-24-07-2013#best


Leave a comment

You must be logged in to post a comment.