BlizzCon 2013 – dübörög a marketing

DACA . Hírek 1366

blizzcon2013

Idén is lesz BlizzCon – a legnagyobb örömünkre. A Blizzard nagyszabású show-jának ezúttal is az anaheimi Convention Center ad majd helyszínt november 8-án és 9-én. A virtuális jegyek árusítását néhány héttel ezelőtt már megkezdték, most pedig ismertették az extra tartalmakat is, melyeket megkap a virtuális jegy vásárlója bónuszként. Érdekesség, hogy a helyszínre már az összes jegy elfogyott, már csak virtuális nézelődésre van lehetősége a rajongóknak. A helyszíni ár egyébként 175 dollár volt, a virtuális jegyért pedig 30 eurót kell fizetni.
Már említettük az extra tartalmakat a virtuális jegyhez, ezek mind in-game ajándékok lesznek. Lesz itt StarCraft II, Diablo 3, World of Warcraft és Hearthstone digitális tartalom is:

ingamegoodies


A Blizzard egyelőre nem ismertette a show előadásainak, programjainak menetét, de szinte biztosan idén is lesznek játék versenyek, jelmez és szinkron bemutatók, kérdezz-felelek a játékokkal kapcsolatban, no meg persze játékbemutatók és talán (bejelentés?) a fejlesztőktől. Mi csak remélni tudjuk, hogy StarCraft II-ben gazdag lesz a show, s talán valamit mutatni fognak a Legacy of the Voiddal kapcsolatban is.

Forrás:


Leave a comment

You must be logged in to post a comment.