2013 WCS Grand Finals

Eyesis . e-Sport, gsl 1755

wcs

Igen, elérkeztünk a nagy fináléhoz! Na ez az a verseny, amit mindenkinek látnia kell majd, aki egy picit is szereti a StarCraft 2-t. Az új rendszer szerint az idei WCS-ek legjobb 16 játékosa indul majd rajta, és kapaszkodjatok! Úgy néz ki, hogy nem csak koreaiakból áll a mezőny. Igaz, hogy NaNiwaProtoss134, a svéd protoss csupán 25 ponttal van a koreai zerg, Revival előtt, de a lényeg az, hogy a legjobb 16 játékosok között nem csak koreaiak vannak.
Sajnos csupán 2 zerg van köztük, de mondanom se kell, hogy a legjobbak,
azaz Soulkeyzerg135 és Jaedongzerg135, szóval a zerg közeli nézők bízhatnak abban, hogy hőn szeretett fajukat, akár a döntőig kísérhetik majd. Protoss fajt 6 nagyszerű játékos is képviseli majd,
HerOProtoss134, a személyes kedvencem, a már említett NaNiwaProtoss134, sOsProtoss134, MCProtoss134, duckdeokProtoss134, DearProtoss134. A terran faj tisztelői örülhetnek a legjobban, hiszen 8 legendás játékos is tiszteletét teszi ezen a nemes versenyen:
INnoVationterran134, TaeJaterran134, MMAterran134, Mvpterran134, Bomberterran134, Poltterran134, aLiveterran134, Maruterran134.

NaNiwa-nak nagyon kell majd szurkolni, legalábbis azoknak, akik nem Soulkey szurkolók, hiszen talán a világ legjobb zerg játékosával kell majd megküzdenie, rögtön az első körben. Ha esetleg visszalépne, akkor Revivalzerg135-al egyel több zerg lenne.
Na de a bracket-et elnézve, nem fogunk unatkozni, az biztos.

Aki itt játszik, az biztos, hogy 5.000 dollárnál kevesebbel nem távozik sőt a legjobb 8 közé jutó 7.500 dollárral. Persze a legtöbbet a legjobb három kapja majd, azaz a győztes 100.000 dollárt vihet haza, a második „csak” 45.000 dollárt, és a harmadik is jelentős, 17.500 dollárral gazdagodhat majd. Ennyi pénzért az a legkevesebb, hogy jó műsort csinálnak nekünk.

Blizzcon
November 8-án és 9-én a Blizzcon-on kövessétek a StarCraft 2-es eseményeket is, hiszen szuper kommentátorok segítenek majd élvezni a meccseket: Tasteless, Artosis, Apollo, Day[9], MrBitter, RotterdaM.


Comments (5)

  • papirsarkany

    |

    pici javítás : protossból jelenleg van 5, ha Naniwa megtartja a helyét Revivallal szemben akkor 6 lesz. Terranból meg 8 db van, kihagytad Bombert a felsorolásból

    Reply

  • Xes

    |

    Eselytelen, de a legjobban annak orulnek ha MVP nyerne ^^

    Reply

  • Eyesis

    |

    Válasz papirsarkany #1 üzenetére:
    Ú tényleg, köszönöm az észrevételt 🙂 Ezek után remélem Bomber nyeri meg 😀
    Mvp-nek én is örülnél, legalább egy top4-ben 🙂
    Hero, Jaedong, és Mvp lehetne a top 3 és boldog lennék 🙂 A sorrend mindegy 🙂

    Reply

  • papirsarkany

    |

    Revival begyüjtött még 25 pontot az Amerikai WCS Challenger League-ben, így pontozonosság van Naniwa és közte. Ezért lejátszanak egy döntö BO5-ös meccset a Blizzconon, hogy melyikük lesz a 16-ik.

    Reply

  • Xes

    |

    Válasz papirsarkany #4 üzenetére:
    Egy kis drama es izgalom ^^ Yeee

    Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.