Hungarian Masters Championship Második Évad RO8 – Az utolsó nap

sPrAY . Hírek 1246

hmc_verseny_sc2hu

A Hungarian Masters Championship második évada a célegyenesbe ért. Magyarország legjobb nyolc játékosa küzd a bajnoki címért és a nyereményekért! A végső küzdelem ezúttal Magyarország legnagyobb offline gamer rendezvényén, a PlayIT-en lesz a Syma Csarnokban. Holnap, azaz Április 26-án, Szombaton 10:00-ás kezdéssel elstartol a nem mindennapi verseny. Rengeteg mérkőzést láthatunk majd, de azt még senki nem tudja, hogy ki lesz a nyertes, ki lesz a BAJNOK, ki nyeri meg a Hungarian Masters Championship második szezonját!

JÁTÉKOSOK (ÁGRAJZ)

(A teljes méretért kattints a képre)

Nyeremények

1. helyezett: Diablo III: Reaper of Souls + Kupa és érem
2. helyezett: Starcraft II táska + Steelseries egérpad + érem
3. helyezett: Steelseries egérpad + érem

Helyszín

Az élő verseny a SYMA csarnokban lesz, ahol 13000 négyzetméteres területből, a Starcraft II is kapott egy kis szeletet külön kivetítővel, élő kommentárral. Férőhely bőven lesz, tehát mindenki elfog férni, aki természetesen ellátogat a rendezvényre.

Gyertek el ti is Magyarország legnagyobb Gamer rendezvényére és szurkoljatok együtt a legjobb magyar játékosoknak. Sok érdekes programmal és nyereménnyel várunk majd titeket!

Kapcsolat

Névtelen-2

Szeretnéd követni a Hungarian Master Championship eseményeit? Mire vársz? Ne Habozz! Kövesd te is a HMC-t a Facebook-on: http://facebook.com/HMCofficial

Nem szeretnél lemaradni egy élő adásról sem? Kövesd te is a HMC-t, Twitch.tv-n: MAGYAR stream / ANGOL stream


Leave a comment

You must be logged in to post a comment.