Battle Grounds Washington D.C.

Ander . e-Sport, Hírek 1000

battle-grounds-washington

A Red Bull Battle Grounds Washington D.C. a versenyzők többségének az utolsó lehetőség, hogy WCS pontokat szerezzenek. Polt és Bomber már garantáltan ott lesz a BlizzConon, illetve DongRaeGu, Parting és Trap már biztosan lemarad. Viszont Scarlett és Cure egy Battle Groundsos és WCS-es jó szerepléssel még eljuthat a BlizzConra. Talán a legkritikusabb helyzetben a címvédő WCS világbajnok sOs található, aki jelenleg a WCS pont rangsorban a 16. és minimális az előnye a 17. játékossal szemben.
A Red Bull Battle Grounds Washington D.C. összdíjazása 50 000$ és minimum 2000* WCS pont, melyből az első helyezett jutalma 20 000$ és 750 WCS pont.

A verseny ma (09.20.) 17:00-kor kezdődik a csoport körökkel.

Twitch Stream

A Red Bull csapata rengeteg cikket írt a játékosokkal kapcsolatban, érdemes őket elolvasni, ezek linkjeit is megtaláljátok a cikk további részében, egy hype videó társaságában.

2014_RBBG_DC_players0

A versenyzők: DongRaeGu, Trap, Cure, sOs, Scarlett, Polt, Bomber, Parting. A linkek a játékosokat bemutató cikkekre mutatnak. Érdemes őket elolvasni!

RBBGDC_Comic

A Red Bull csapata készített egy képregényt, mely röviden felvázolja, hogy a versenyzők hogyan jutottak el a Battle Grounds Washington D.C.-re.

* = A versenyen Scarlett, DRG és Cure garantáltan kap 250 WCS pontot, a többiek csak akkor kapnak WCS pontot, ha továbbjutnak a csoportkörökből. Ennek oka, hogy Scarlett, DRG és Cure egy kvalifikációs versenyen keresztül jutott el a versenyre, míg a többiek meghívott játékosok. Forrás.

RBBG_DC_commentators

Kommentátorok: ToD, Nathanias, Rotterdam és Day[9].

RBBG_DC_observer

Observer: Alexandre „FunKaDeliC” Verrier


Leave a comment

You must be logged in to post a comment.