I. PlayIT Országos Bajnokság – Starcraft II verseny

sPrAY . Hírek 1399

Te vagy Magyarország legjobb Starcraft II játékosa? Kipróbálnátok magadat más játékos ellen? Jelentkezz az I. PlayIT Országos Bajnokságra! Hogy ehhez mit kell tenned, azt részletesen olvashatjátok az alábbiakban.

Négy selejtezőt fogunk majd tartani, ezek mindegyikénél versenyenként a két döntős nevezi automatikusan magát az élő versenyre.

Dátum
Esemény
Nevezés
Linkek
Október 18. 16:00
I. PlayIT OB selejtező #1
Nevezés!
Október 25. 16:00
I. PlayIT OB selejtező #2
Nevezés!
November 1. 16:00
I. PlayIT OB selejtező #3
Nevezés!
November 9 16:00
I. PlayIT OB selejtező #4
Nevezés!

A kvalifikációs kupák mindig hétvégére esnek. Szombaton a negyeddöntők befejezéséig jutnak el a csapatok best of 1-ben azaz egy játékon áll vagy bukik a továbbjutás. Vasárnapra már komolyabb a helyzet, az elődöntők és a döntők kerülnek lejátszásra, ezek már best of 3-ban. A kupák az ESL szabályzata szerint, az ESL adminok segítségével lesznek lebonyolítva. Ezen a linken tudsz nevezni a kupákra.

Nyeremények:

1. helyezett: legalább 50.000 Ft értékű tárgynyeremény

2.helyezett: legalább 30.000 Ft értékű tárgynyeremény

3.helyezett: legalább 20.000 Ft értékű tárgynyeremény
Az élő versenyre tehát majd november 29-30án kerül sor, a SYMA csarnokban, ahol kaptunk mi is egy szeletet az alapterületből, külön kivetítővel, élő kommentárral, egész napos StarCraft 2-es programmal várunk mindenkit szeretettel standunknál ahol több, mint 50 ülőhelyet biztosítunk nektek.

A PlayIT SHOW-ról további információkat találhattok a jegyárakról, akciókról és egyéb programokról a rendezvény hivatalos weboldalán, a http://playit.hu-n vagy a Facebook-on.


Leave a comment

You must be logged in to post a comment.