WCS 2015 EU selejtezők

Ander . e-Sport, Hírek, Kupa 1333

2015_WCS_EU

A WCS és ESL csapata meghirdette a 2015-ös WCS EU selejtezőinek időpontját és a részvételi követelményeket. A hivatalos sajtóközlemény fordítását a tovább gombra kattintva érhetitek el.

Visszatér a WCS! A WCS pontozási, díjazási és részvételi rendszerének változásai okán európai játékosokat keresünk a 2015-ös WCS Premier Ligába.

Ahhoz, hogy egyike lehess az európai/közel-keleti/afrikai régió 14 játékosának kvalifikálnod kell a 2015-ös WCS EU 1. szezonjának Challenger ligájába. A selejtezőket az ESL fogja lebonyolítani januárban, így lehet bekerülni a 28 játékos közé, akik versenybe szállhatnak a Premier Ligába jutásért.

format_2015_wcs_premier

Ha részt szeretnél venni a 2015-ös WCS-ben nem kell mást tenned mint jelentkezni az alábbi selejtezők egyikére:

A selejtezők 4 legjobb játékosa juthat tovább a WCS EU Challenger 14 mérkőzésének egyikébe, melyekből egyenes út vezet a WCS Premier Ligába. A selejtezők egyenes kieséses versenyek és minden mérkőzéssorozatban 2 győzelemmel lehet tovább jutni (Bo3). A Pót-selejtezőn a korábbi 6 selejtező 16 legjobb játékosa vehet részt és ugyancsak Bo3 rendszerben kell megküzdeniük, de itt már lesz vigaszág.

Jelentkezz a selejtezőkre, ha elég jónak érzed magad! Viszont előtte nézd át az alábbi követelményrendszert, hogy meggyőződhess arról, hogy jogosult vagy a részvételre.

  • Európai, közel-keleti vagy afrikai lakcímmel kell rendelkezned.
  • Európai, közel-keleti vagy afrikai állampolgársággal kell rendelkezned (útlevél) vagy rendelkezned kell a tartózkodási helyednek megfelelő ország érvényes vízumával.
  • Az európai szerveren legalább Master rangúnak kell lenned, a jelenlegi Ladder szezonban.

Forrás: ESL

Forrás: WCS


Leave a comment

You must be logged in to post a comment.