2016 GSL Code S 2. Szezon döntő: sOs vs ByuN

Ander . e-Sport, gsl 1105

[image loading] [image loading]
(P)sOs vs (T)ByuN

Ma 10:30-kor kerül műsorra a GSL Code S 2. szezonjának döntője, ahol a Jin Air Green Wings csapat játékosa (P)sOs küzd meg a csapat nélküli (T)ByuN-nal. Fontos kiemelni, hogy ByuN csapat nélküli játékos, mert ilyen még a dél-koreai StarCraft 18 éves bajnokságok történetében soha nem történt, hogy egy csapat nélküli játékos jutott volna el egy döntőbe. A két játékos év elején már egyszer összecsapott egy döntőben az IEM tajpeji bajnokságában, akkor sOs került ki győztesen 4-2-es eredménnyel, viszont ebben a GSL szezonban is megküzdöttek a 2. csoportkörben és ott ByuN tudott nyerni 2-0-ra.

A Jin Air Green Wings csapata, sOs segítségével, a múlt hétvégén megszerezte a Proleague csapatbajnokság évadzáró nagy döntőjében a bajnoki címet, valamint sOs háromszoros világbajnok: 2013 BlizzCon, 2014 IEM és 2015 BlizzCon. Csupán egy dél-koreai premier bajnokság (GSL vagy SSL) kupája hiányzik a gyűjteményéből. Ezzel szemben ByuN egyetlen premier bajnoki címmel sem rendelkezik, annak ellenére, hogy már az első GSL szezonban is részt vett. Igazság szerint a Legacy of the Void megjelenése előtti 16 hónapban nem is nagyon vett részt versenyeken és rajta kívül senki sem tudja, hogy ez idő alatt hol tartózkodott vagy mivel töltötte az idejét. Minden esetre most ByuN kétségtelenül jobb formában van mint valaha.

A döntőben a játékosoknak egy 7 mérkőzésből álló sorozatban kell 4 győzelmet elérniük a bajnoki cím megszerzéséhez. A kupa mellett az első helyért járó díj több, mint 33 ezer dollár és 4000 WCS Korea Point, illetve kvalifikációt biztosít a BlizzCon keretein belül rendezett Világbajnokságra. Ha valaki lemaradna az elő közvetítésről, akkor az AfreecaTV YouTube csatornáján visszanézheti a meccseket.

Stream, kezdés 10:30

Teamliquid előzetes

Teamliquid fórum

Slingshot esports előzetes

Liquipedia


Leave a comment

You must be logged in to post a comment.