Magyar Starcraft2 közösség találkozó Budapesten

Ander . e-Sport, Kupa 878

Kiss Richárd (ProNoob) üzenete:

A korona vírus okozta korlátozások után végre fellélegezhetünk és ez lehetőséget ad arra, hogy újra személyesen is találkozzunk. 2021. 07.31-én megrendezésre kerül Budapesten a legnagyobb magyar Starcraft2 közösség találkozó. Az eseményen találkozhatsz személyesen Magyarország legjobb játékosaival, kedvenc streamereiddel vagy akár a közösség azon tagjaival, akit a játékból vagy a közösségi média valamelyik platformjáról már ismersz. Közben kivetítőn élvezheted az ÆR invitational meccseit és ihatsz akár sörözhetsz a bárban egy jóízű beszélgetés mellett. Semmiképpen ne hagyd ki az alkalmat! 

Részvételi szándékodat jelezheted ezen a Facebook eseményen. 

Helyszín: InGame Gamer Bar and VR arcade
1072 Budapest, Klauzál utca 26.-28.
Kapunyitás: 2021.07.31. szombat 12:00
InGame weboldal

További részletek az olvass tovább linkre kattintva érhetőek el.

ÆR invitational

A találkozó közben egy időben megrendezésre kerül az ÆR invitational, ami egy offline verseny, amit kivetítőn követhet az, aki személyesen eljön. Aki nem tud részt venni személyesen az se szomorkodjon, hiszen Twitch streamen is lehet majd követni az eseményeket.

Nyereményalap: 62.000 Ft Köszönjük a támogatóknak!

Legutóbbi találkozó az InGAme bárban.

Bár a Blizzard befejezte a Starcraft2 további fejlesztését, ennek ellenére a játék még nem halt meg és a magyar közösség a második virágkorát éli. Ha még nem vagy a Starcraft 2 közösség tagja, akkor az alábbi platformokon felveheted velünk a kapcsolatot: 


Leave a comment

You must be logged in to post a comment.