HST 4. szezon nevezés

Ander . e-Sport 1727

Sziasztok! kaba vagyok a HST (Hungarian Starcraft II Tournament) alapítója. Nagy örömömre szolgál bejelenteni, hogy immáron a 4. szezonnak fogunk nekiugrani. Ezzel kapcsolatban az újonnan nevezők számára a nevezés megnyílt. Határidő: 2021.10.24. Vasárnap 23:59

Nevezés: Ingame név (ami a https://www.rankedftw.com/ oldalon lekövethető), main faj megnevezés és az aktuális MMR szám megadásával Facebook-on üzenetben (Lelesz Gergely) vagy Discord-on privátban nálam, kaba777 név alatt. A nevező játékosok listáját kihirdetem, egyúttal arra kérek minden nevezőt, hogy Discord-on elérhető legyen a könnyebb időpont egyeztetések végett.

Röviden aki esetleg még nem tudja mi is az a HST:
Ez egy tét nélküli round robin rendszeren alapuló bajnoki sorozat, osztályokra bontva. Az egyes szezonok végén feljutással/kieséssel az osztályok között. Minden újonnan nevező a legalsó osztályból indul és küzdheti fel magát a legjobbak közé az első osztályba. Minden mérkőzés stream-elésre kerül, melyek fix stream napokon (Kedd, Csütörtök, Péntek, Szombat, Vasárnap) kerülnek cast-olásra. A fordulók heti rendszerességgel kerülnek feltöltésre és kihirdetésre.

Végül a hasznos linkek a jelenlegi szezonnal kapcsolatban:

Tabellák, játékosok elérhetőségei, kereszttáblák, párosítások

Feljutás/kiesés szemléltető fotók

Visszanézhető replay-ek helye

Versenyszabályzat

Aki még nem nevezett és a fentiek felkeltették az érdeklődését, esetleg kérdése van keressen 😉

Mindenkinek sportszerű, jó versenyzést kívánok!    GLHF!


Leave a comment

You must be logged in to post a comment.