Karune Kérdések és válaszok 24.

Vorian . Hírek 803

Van itt minden: kétszer meghaló Thor, Zerg-biológia, szemét Protoss taktikák, stb stb.

Chat a fejlesztőkkel: A Thor eddig nem nagyon illett a Terran egységek közé, de ez most talán meg fog változni. Miután a fejlesztők mindenféle szerepben kipróbálták (többek között szuper-egységgé módosítás), elhatározták, hogy nehéz földi és légi egységek ellen teszik hatásossá (átvéve így a Cobra egyik szerepét). Tervbe van még véve egy olyan mechanizmus, hogy a Thort „kétszer kéne megölni”, az első „halál” csak mozdulatlanná tenné a nagy mérete miatt, és utána megint le kellene sebezni, hogy végleg elpusztuljon. A mozdulatlanságra kényszerített Thor továbbra is tudna lőni mind földi, mind légi egységeket. Ha egy SCV-vel megjavítjuk a mozdulatlan Thort, akkor az újra csatasorba állhat.

1. „Kinyerhető” lesz a replay fájlokból a szembenálló felek száma/neve/faja/egyéb adata, anélkül hogy belenéznénk magába a visszajátszásba?(www.vilegaming.com)

Ez még nem végleges, de igen, tervezzük, hogy alapjaiban megújítsuk a replay-rendszert.

2. A Soul Hunter egy hatásos Zerg elleni egységnek tűnt, miért lett kivéve a Starcraft II-ből?

Ennek több oka is volt, de az egyik legfontosabb az, hogy a csatákat nehéz volt követni a Soul Hunter képességei miatt. A másik pedig, hogy az egység túl erős volt Zergek ellen, mivel ott sok a gyenge, kisebb egység.

3. Most, hogy a Reaper a Barracksban épül, ki lett véve a Merc Haven a játékból? Ha igen, átveszi valami a helyét?(www.Starcraft-Source.com)

A Merc Haven továbbra is bent van a játékban. Előfeltétele egy Factory megléte, és Reapereket csak akkor lehet képezni, ha fel van építve.

4. Lesz „rejtett” tartalom a játékban, mint például bónusz pályák, küldetések, zenék vagy videók?(www.Starcraft-Source.com)

Eljátszottunk a gondolattal, valószínű hogy igen.

5. Meg lehet azt csinálni, hogy megépítünk egy Phase Cannont, energiává alakítjuk és az ellenség bázisa közepén Phase Prism segítségével visszaalakítjuk épületté?(www.starcraft2.com.au)

Igen, ez egy használható taktika lesz.

6. Hogyan repül a Zerg Overlord?(www.gamereplays.org)

Az Overlordot héliummal töltött hólyagok tartják a levegőben, és egy viszonylag gyenge telekinetikus pszi-képességgel tudja magát „kormányozni”.

Forrás:


Vorian

kewl

Comments (23)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.