Sportbaleset

Ander . e-Sport, Facepalm, VOD 1462

Üdvözlet minden kedves olvasónak!

A mai nappal csatlakoztam a starcraft2.hu szerkesztőihez. Valamikor 2008-ban nézhettem először Starcraft meccset, akkor még csak egyet-egyet YouTubeon. A Wing of Libery megjelenése után pedig egyre rendszeresebb néző lettem. 2012-től kezdődően szinte minden GSL meccset láttam. Ebből sejthető, hogy cserébe nem vagyok nagy játékos, általában a Gold ligáig szoktam eljutni. Első cikknek az alábbi furcsa történet szántam, mely egyik kedvenc játékosommal esett meg, aki többször nagyon látványos meccseket produkált.

Ha fel kellene sorolnom milyen sérüléseket szenvedhetnek el e-Sportolók a munkájukból kifolyólag, akkor első körben a csukló vagy gerinc ízületek problémáira gondolnék (és szegény IM.Mvp-re). Ha valaki azt kérdezné fejsérülést lehet-e szerezni, akkor talán csak vicc szintjén jutna eszembe, hogy egy dühítő vereség után valaki a saját fején töri ketté billentyűzetét.

A Proleague-ben ennél sokkal váratlanabb módon szenvedett el fejsérülést Koh „GuMiho” Byung Jae, aki jelenleg a CJ Entus csapat játékosa.

GuMiho balesete

GuMiho éppen Joo „Zest” Sung Wook ellen próbálta megvédeni épülőben levő Command Centerét, mikor a hangszigetelt fülke egy darabja a fejére esett és ölébe döntötte a monitort. Szerencsére GuMihonak nem lett különösebb baja. A játékot természetesen azonnal leállították, majd egy hosszabb szünet után visszajátszásból indították újra.

A meccs eredményét nem lőném le, mert kellően élvezetesre sikeredett, helyette inkább linkelem a játszma felvételét. (A forrásként megjelölt cikk elárulja az eredményt, ha valakit csak az érdekel.)

VOD

Forrás


Comments (1)

  • Homyx

    |

    Gratulálok a felvételhez!!

    Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.