Hibrid faj a Starcraft II kiegészítőben?

Astonkacser . Hírek 1151

A Starcraft II bejelentése után csüggedve tudhattuk meg, hogy nem lesz negyedik faj. A GameInformer készített egy interjút Chris Sigatyval [Starcraft II Lead Producer], amelyben arról kérdezték, hogy terveztek-e negyedik fajt.

A válasz az volt, amit már tudtunk, hogy a srácok koncentrálni akartak a 3 faj különbözőségére, amely az eredeti játék legfőbb vonása volt. Ám az interjúban Chris Sigaty a kérdésre elég érdekesen válaszol, amiből arra lehet következtetni, talán a kiegészítore tervezik az új fajt:

Gameinformer: Gondolkoztatok már rajta komolyan, hogy egy negyedik fajt csináljatok?

Chris Sigaty: Igen. Tudod, eredetileg erre gondoltunk, de legalábbis a bevezető termékben nem akartunk kavarodást, hogy a játék legnagyobb újítása a negyedik faj legyen, ami az egyetlen amitől jobb az elődjénél és ennyi. A legnagyobb dolog az eredeti játékban a fajok különbözősége, és arra gondoltunk ezt még inkább erősíteni akarjuk, volt még mit hozzátenni a fajokhoz. Szóval ahelyett hogy új fajt hozunk létre, a meglévők egyediségét szerettük volna továbbvinni. Ki tudja mit fogunk még csinálni a továbbiakban …

A teljes cikket itt találjátok meg.


Comments (8)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.