Valami történik a fórummal

Astonkacser . Blog 632

majomgondolkodik.jpegReggel óta, de szerintem már hosszabb ideje, a hivatalos Starcraft II fórum nem elérhető.

Míg aludtam született két új blue post az új közösségi menedzsertől Cydrától. Az egyikben azt mondja, hogy ezentúl ő fogja moderálni a fórumokat. Végre valaki moderálja. A másodikat pedig egyelőre nem értem, a “sticky” témák törölve lettek és Dustin Browder be fog jelenteni valamit még ebben a hónapban.

Szerintem jönnek az új hivatalos fórumok, végre megéri majd olvasni őket. 2 hét van hátra a BlizzConig, éppen ideje. Egyelőre ez csak feltételezés, ha többet tudok, jelentem.

UPDATE: A fórum visszatért, a sticky témák eltűntek, a Blizzard nem nyilatkozott még az ügyben és Shadowie-t megkérték (sc2pod.com), hogy tüntesse el Cydra törölt blue postjait a blue trackerből. Eh.

UPDATE2: Most olvastam Shadowie egyik hozzászólását, miszerint egy pár hacker megszerezte Karune és Cydra hozzáférését a fórumhoz, így törölték a sticky postokat és Cydra nevében azt írták, hogy Dustin Browder ebben a hónapban bejelenti, hogy a Starcraft II-t törlik a projekt listáról (ezért is kérték meg Shadowie-t hogy törölje a blue trackerből a postokat). Milyen viccesek ezek a srácok, de egy perre számíthatnak ha bárhol is lenyomozható IP-ről garázdálkodtak …