Hogyan nyerhetsz béta kulcsokat?

Astonkacser . Hírek 2059

sc2betakeybanner

Sajnos be kell látnunk, hogy a Starcraft2.Hu nem fog kapni béta kulcsokat. Miért mondom ezt? Mert sokan már kaptak béta kulcsot kiosztásra, például a Starcraft2Forum és a Teamliquid is. Tekintve, hogy viszonylag kevés embert engednek be a bétába nem meglepő az, hogy csak a legnagyobb forgalommal és legnagyobb múlttal rendelkező fansite-ok kapnak egy ilyen exkluzív lehetőséget a Blizzardtól.

Tehát, ha a SC2 béta kulcsot szeretnél még szerezni, itt még megteheted:

  • Starcraft2Forum.Org: 18 béta kulcsot osztanak szét egy videó készítő versenyen. ( Részletek itt. )
  • TeamLiquid.Net: 20 béta kulcs talál gazdára 3 különböző versenyen (1. készíts SC sütit, 2. készíts SC témában ismertetőt, 3. tournament) ( Részletek itt. )

Ha lesz még további lehetőség arról ugyancsak értesítelek titeket, illetve értesítsetek minket kommentben vagy emailben és mi továbbadjuk mindenkinek a hírt!


Comments (78)

  • 84Noname

    |

    49: Szerintem fölöslegesen nyomod Dyinnek… Csak azért jött ide, hogy megmutassa neki kétszer akkora a dákója, mint nektek, mert van bétakulcsa. Legalábbis nekem ez jön le a mondandójából…

    Reply

  • 8.er

    |

    ne bántsátok, engem speciel elszórakoztat a srác

    Reply

  • Tauren

    |

    Én megértem, ha nem vagyunk „népszerűek”, de istenem ők (a nagy Blizzardosok) mondták, hogy már várják, hogy jó sok ember kipróbálhassa a játékot, és én (naiv optimista lélek) azt hittem legalább lesz annyi, hogy nekünk is jusson, ha már nem nekem, de azért mi „magyaroknak” jusson.
    (Persze az más, hogy most ide-oda beküldünk szép munkákat, de hát… külföldi oldalon kell versenyeznünk, és hát… mindig félek attól, hogy mit gondolnak rólunk magyarokról, és lehet, hogy ezért nyernek németek, és franciák, vagy mit tom én)
    Azon jár már a fejem, hogy a Blizzard is „megijedt” attól, ami sajnos van az országunkban, és (nem tudom mitől) de félnek valamitől, hogy most mi könnyen kapjunk kulcsot.
    Na mindegy… remélem azért itt sokaknak lesz szerencséjük ezen a két oldalon. Sok szerencsét előre is!
    (persze nem tudom ki neveztek be, és nem volt kedvem 52 hozzá szólást végig olvasni, de ha igaz, hogy zsukov, és 84noname készül valamivel, akkor nekik(/nektek) biztosan szurkolok 1000-rel 😀 )

    Reply

  • L4.ZsukoV

    |

    Válasz metromental üzenetére: Tökéletes! Ön az én emberem! 😛
    Tauren: THX ! 😉

    Reply

  • Dyin

    |

    84Noname ez egy jó érv.. ha azt találgatod (ilyen értelmi szinten), hogy „miért jöttem ide”, akkor jó úton haladsz, hogy a fórum vérlepénye legyél..

    annyira van béta kulcsom, amennyire azoknak, akik jókor, jó blizzard eseményen voltak.. – leszámítva, hogy én fizikailag nem jelentem meg ilyen event-en..
    nem jövök csorgatni a nyálam.. miért..?
    – sok olyan community van, amit a blizzard pénzel.. sok olyan van, ami a méretéből fakadó pénzügyi előnyökre tett szert.. ezek az emberek, ezeken a site-okon a fél életüket „áldozzák” erre a játékra (mivel keresnek is belőle).. ergo többet foglalkoznak vele és szoros kapcsolatban állnak a fejlesztőkkel, amitől a jelentéseik pontosabbak és részletesebbek, mint bármely más site-nak..

    Reply

  • nrvn

    |

    Ez a fórum vérlepénye aranyos, non mondj is le gyorsan a moderátori rangról és azonnal kérvényezd az új rangod. 😀

    Reply

  • Aston

    |

    #55: Hatalmas tévúton vagy. Továbbra is tartom, hogy ami logikus az ettől függetlenül még nem reális. A továbbiakban csak annyit tudok hozzátenni: majd meglátjuk.

    Reply

  • Antares

    |

    #56:
    Pedig részben igaza van ha belegondolsz. Egy „szerintem a falnak beszélsz” megtette volna. Bár most, hogy belegondolok szerintem a falnak beszélek. Mindegy 🙂

    Reply

  • Silentcontrol

    |

    jó időben jó helyen…
    tl-net se véletlen kapott kulcsot, talán a legrégebbi site ami gyakorlatilag ezt a 10évet végig követte (persze kicsit más Koreában mint euba) előbb-utóbb mindenki játszhat vele T_T
    Itt a pénz dominál leginkább,nekünk rohadtul nem éri meg sc kulcsot osztogatni mikor kb 50 aktív játékos van az országba ( még lehet sokat mondtam+nem nagyon fog ez változni ha kijön sc2 max kicsivel többen leszünk), eladási számokban gondolkozva marhajó reklám lesz ez a béta ,mire kijön mindenféle eladási rekordot meg fog dönteni .

    Reply

  • 84Noname

    |

    Lehet ez naív lesz, de hogy függ össze a béta a pénzel? Attól, hogy most kap közösség bétakulcsot, attól még nem lesz ott több potenciális vevő. Szerintem itt csak az számít, hogy aki egyáltalán kap, az hasznosan hozzá tudjon járulni a játék fejlesztéséhez. Ennyi erővel csak Koreában kéne bétatesztelni, mert ott lesz vásárlóerő…

    Reply

  • Silentcontrol

    |

    ja végülis koreában csak 10mila ember fogja megvenni az nem „potenciális vevő” kategória, a játék fejlesztés meg úgyis olyan lesz amilyet a blizzard akar kikérik a véleményét a játékosoknak stb..de az nem azt jelenti hogy a kedvükért változtatnak rajta (lásd pl : mbs,autamata spellek,stb.) , nem mondtam hogy Koreán kívül máshol nem veszik majd, de valóban ott lesz az egyik legnagyobb húzóereje. Blizesek se hülyék

    Reply

  • sweeping

    |

    Válasz Silentcontrol #59 üzenetére:
    Hallod te nagyon el vagy tévedve xD
    Én már itt vagyok 2003 óta és tudom mi a harci helyzet.
    Tudod anno a starcraftos lanokon volt kb több mint 50 résztvevő 😀
    Mondjuk napjainkra már lecsökkent ez a szám de ez most nem lényeg. Az a lényeg hogy még rengeteg magyar bw játékos van.
    Vannak még kb úgy 20an akik csak sc-znek.
    Akkor vannak még úgy 60-70 bw-sek akik csak europen játszanak, és még úgy vannak kb szintén 80-100 akik iccupon is játszanak europe mellett. Szóval azért még bőven vagyunk 200 felett, akikre azt lehet mondani úgy ahogy aktívak.
    Iccupon pl tudod hány magyar account van lekreálva, több ezer, na erre varrjál gombot.
    Persze ehhez hozzátartozik, hogy egy embernek több accountja is van. Valakinek akár 10-20 is, de ettől függetlenül az évek alatt összejött ez a szép kis szám 🙂

    „nekünk rohadtul nem éri meg sc kulcsot osztogatni mikor kb 50 aktív játékos van az országba ( még lehet sokat mondtam+nem nagyon fog ez változni ha kijön sc2 max kicsivel többen leszünk”

    Lol ezzel tudod mit mondasz? Azt hogy kb 50 sc2 fog elkelni Magyarországon.
    Ennél még az első napon is több fog elkelni 😀 Minden valószínűség szerintem több száz.
    És összességében biztos, hogy több ezer példány fog elfogyni.
    Na ezt persze ne úgy képzeld el, hogy 1 hónap alatt hanem az évek elteltével.
    Pl starcraftból is több ezer fogyott el 🙂

    Szóval nem 50 játékos lesz, hanem több száz aktív starcraft2 magyar játékos lesz, és több ezer aki kipróbálta 🙂

    Reply

  • sweeping

    |

    Persze ez a szám még mindig elenyésző Koreához képest.
    De azért az kicsit durva kijelentés hogy szerinted csak kicsit több mint 50 aktív starcraft2 gamer lesz mo-n 😀

    Reply

  • aarchie

    |

    nem durva.. lesz 50 aki aktív , leszünk 5000en eredeti dvd-vel. meg lesz 10ezer torrentes. Szerintetek? (persze évek alatt)

    Reply

  • Dyin

    |

    Aston nem értelek.. logikus, nem reális..? uh.. ne menjünk bele..
    függetlenül attól, hogy kaptok-e vagy sem, a béta kint lesz torrent oldalakon.. kíváncsi leszek, hogy mit lehet majd kezdeni vele.. ha lehet, akkor minden gondotok megoldódott.. akik itt sírnak, azoknak a 99%-a rácuppan lícselni másnap, a megjelenésig játszik és a kocsmában a csajok helyett erről fröcsögnek..

    utánna eldönti, hogy megveszi-é, vagy kalózkodik tovább..
    bár erről még nem olvastam túl sokat és nem is tudok, de remélem egy egyszerű ráolvasással nem lehet majd törni a játékot.. ha a single player-t láncolják egy szerverhez, és nem lesznek offline profilok, sem modulok, akkor én leszek a legboldogabb..

    ui: mellesleg azt csicsergik, hogy aki win xp kóddal próbál bejutni, az akár tökön is szúrhatja magát.. a kis mandulák már egy jó éve tesztelik azon az sc2 kódjait.. egy individuális konfig és rendszer jól jöhet..

    Reply

  • Dav

    |

    Válasz sweeping #62 üzenetére:
    mikor kijött az SC vagy akár a WC3 még fapados volt a magyar net. akinek ISDN volt az volt a császár de a nagy többség 56k-val bohóckodott:P ma meg már józsinéninek is megabites netje van.
    szerintem több száz magyar SC2 bnet játékos lesz.
    sőt ha Icefrog a béta alatt elkészíti az SC2-es DotA-t akkor az összes WC3 DotA arc is át fog vándorolni

    Reply

  • JaReL

    |

    Nem értem mi ez a nagy sírás-rívás…

    Kezdjük ott, hogy torrenten sztem nem sok béta lesz fent, mivel mindenki, aki kap marhára vigyázni fog rá, hogy azzal a kulccsal csak ő játszhasson és nehogy lenyúlja tőle más. Ha valaki olyan gyík lesz, hogy felteszi a sajátját torrentre, akkor ha 100an leszedik is, csak 1 kulcsuk van és egyszerre csak 1 tud közülük fenn lenni battle.net2-n…

    Ez meg azért gázos, mert a béta csak battle.net2-s játékokról fog szólni, mivel single kampány és lan-játék nem lesz benne a hírek szerint, csak bnet és mapeditor…

    A lényeg hogy a bétának igenis értéke van/lesz!

    A másik dolog meg hogy értem én, hogy minden a pénzről szól, de nem hiszem, hogy a blizzardnak olyan sok energiájába kerülne, hogy „nesztek, örüljetek: kaptok 3 bétakulcsot…” És küldenének 3at tényleg… Ha Magyarország nekik nem téma, meg nem piac, akkor Astont miért utaztatták ki tavaly Blizzconra? Azért az hatalmas anyagi segítségnyújtás volt, mi meg itt mind magunk alá szartunk örömünkben, hogy dejó, velünk is foglalkoznak… Most is kapnánk 3 bétát és máris népünnepély lenne itt az oldalon…

    Ők meg vagy azt mondanák:
    – Nézd a kis köcsögöket hogy örülnek! Ilyen kis szarral kiszúrtuk a szemük és mégis milyen boldogok…
    vagy
    – Küldtünk nekik 3 bétát. Ők boldogok. Mi tovább növeltük a community nagyságát, szal mi is örülhetünk. Egyszerű üzlet volt, mindenki jól járt vele…

    Bármelyik is legyen, az eredmény ugyanaz lenne: lenne 3 db bétakulcsunk…

    😉

    Reply

  • Dav

    |

    Válasz JaReL #67 üzenetére:
    nem a beta keyt teszik fel torrentre hanem a klienst:P ami magában nem ér semmit mert cd key kell hozzá. legjobb esetben replayeket lehet majd vele nézegetni… egészen addig amíg meg nem érkeznek a tört szerverek

    Reply

  • JaReL

    |

    Válasz Dav #68 üzenetére:
    De mire kijön egy normális tört szerver, addigra vége a bétatesztnek és már kapható a játék… 😀

    Reply

  • Dyin

    |

    jah kani bácsi már tervezi a betörést a blizzard vault-ba.. lol..

    Reply

  • Necrolyte

    |

    Válasz Dyin #31 üzenetére:
    Tájékoztatnálak, hogy például az e^(-x) függvény mínusz végtelenben vett határértéke igen magas…
    Miután le akarod törni a (naív) emberek lelkesedését, még be is jelented, hogy neked van beta kulcsod. Ez kicsit sem szimpatikus megmozdulás. Ezért is ‘ugrottak’ neked.

    Amúgy lassan kinövők a számítógépes játékokból, de azért a hírek még érdekelnek. Talán még játszani is fogok vele.
    Srácok, ti meg fel ne adjátok, hátha nyer valaki közületek egy kulcsot!:)

    Reply

  • Dyin

    |

    kösz az analízis leckét.. gondold át mégegyszer, hogy miről beszélünk, mielőtt tételt huzatsz, és bemutatod, hogy értesz hozzá.. ez a megjegyzés semmire nem volt elég..
    köszönöm azt is, hogy felnyitod a szemem: nem loptam sokak szívébe habcsókot..
    – nem érdekel, hogy miért „ugrottak” nekem, ezért teljesen fölösleges volt említened..
    egyszerűen: jobb tudnia a „naívnak”, hogy mik a lehetőségei, ha azt várja, hogy adjnak neki kulcsot, mert nagy rajongó.. semmi..

    edit: kinősz a számítógépes játékokból..? ez a dolog korfüggő..?

    Reply

  • sweeping

    |

    „edit: kinősz a számítógépes játékokból..? ez a dolog korfüggő..?”
    Válasz Dyin #72 üzenetére:
    Hát valaki számára az…
    Valaki pedig úgy gondolja, hogy egy bizonyos kor után ciki is.

    Erre csak azt tudom mondani, hogy az a ciki akinek ilyen felfogása van. Nem egy embert ismerek aki 40 feletti és játszik. Na és mi van abban, miért ne lehetne…
    Aki meg azért nem játszik mert cikinek tartja hát nc…

    Reply

  • Dyin

    |

    egy bizonyos kor után ciki, ha nem tudod kielégíteni az asszonyt.. vagy ciki, ha napi 14 órát wow-ozol úgy, hogy a teamspeak-en a háttérben folyamatosan 3 gyerek vernyákol, és a feleségedet annyira nem érdeklni a dolog, hogy karácsonykor még kapsz is egy új billentyűzetet 40k-ért.. (igaz történet)

    kíváncsi leszek, ha a mi generációnk felnő, mennyire lesz ciki vagy sem, napi 1-2 órát játszani akár..

    Reply

  • sweeping

    |

    Válasz Dyin #74 üzenetére:
    „vagy ciki, ha napi 14 órát wow-ozol úgy, hogy a teamspeak-en a háttérben folyamatosan 3 gyerek vernyákol”
    Na az tényleg gáz 😀
    De ez már függőség, és ez már megint teljesen más tészta 😀
    Napi 1-2 óra teljesen elfogadható, nekem pl volt anno egy osztálytársam, aki csomót kente az apjával. Sőt nem csak egyet ismerek. Wormsöztek, meg stbstb, hatalmas csókának tartottuk az apját, és irigyeltük is ezeket az osztálytársainkat anno 😀
    Én 100% hogy fokok játszani, nem mondom hogy 6-7 órákat, amiket most lenyomok hétvégente vagy a hátköznapi 3 órákat.
    De a hétköznapi 1 óra és a hétvégi 2-2 óra simán meglesz, ami egyáltalán nem sok.

    Nekem olyan asszony nem is kellene aki ezt nem viselné el. Ha ilyen házisárkány lenne akkor el se venném…
    Nehogy már napi 1 órát ne csinálhassak azt amit szeretnék… Mondjuk este 7-8ig játszani, miközben ő néz valami hülye műsort a tévében… Az meg hogy mit csinálok a gép előtt ne érdekelje…

    Reply

  • Vincze01

    |

    Csináltam egy sütit, ha nyerek vele, akkor ellátom a népet videókkal 😀

    itt vannak a képek

    Reply

  • SzuL

    |

    Válasz Vincze01 #76 üzenetére:
    marha jó lett, grat 😀

    Reply

  • sweeping

    |

    Gyááá ez nagyon komoly 10/10
    Tuti befutó 😀

    Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.