Liga zárás

SzuL . Hírek 2018

Osztottunk-szoroztunk Nonnal (igazából csak feltettem a kérdést neki, hogy lezárjuk, vagy sem és rábólintott), és arra jutottunk, hogy a sok inaktív játékost kizárjuk (akiknek piros mínusza van ITT). A le nem játszott meccsek után freewint kap minden „benn maradt” játékos. Egy érdekes helyzet jött létre így, hiszen Biberachnak 6 pontja van, míg a másik csoportban nrvn-nek és Szigetnek is 6-6. Biberach és nrvn a saját csoportjukban 100%-os teljesítményt nyújtottak, ezért nekik ítéltük a győzelmet (Szigetnek azért van 6 pontja, mert eggyel többet játszott a többieknél).

Pontos végeredményt nem tartottam fontosnak kiszámítgatni, hiszen lett volna jó pár holtverseny. (Ezen kívül előfordulhat pár hiba a reportokban)

Az új ligával kapcsolatban pedig annyit szeretnék még mondani, hogy lesz, hasonló szabályokkal, de lesznek módosítások. Ezeket megpróbálom minél előbb közölni egy hírben lehetőleg jövő hét elején. Ha bárkinek van valamilyen tanácsa, vagy ötlete, azokat szívesen fogadom/fogadjuk.

Végül pedig szeretnék köszönetet mondani azoknak, akik segítettek: L4.ZsukoV-nak, akit lebeszéltem a fura ötletéről, de streamelt legalább, kommentált velem és segített sok dologban. (persze rohadjon meg, hogy nem tud már streamelni :D) 84Noname-nek, aki olyanokban segített, amiben L4.ZsukoV nem :). DJackson-nak és killeratyá-nak, akik leváltották L4.ZsukoV-ot (és próbálnak javítani a hangomon). MCdoglesz-nek, aki kommentárjaival emelte a péntek és szombat esték fényét. Végül, de nem utolsó sorban Biberach-nak, aki keresgélte a hibákat a hírekben, ötletekkel látott el és ilyesmik :).

Ezen felül szeretném megköszönni azoknak, akik figyelemmel kísérték a ligát, nézték a streamet, stb-t csináltak.

Még egyszer szeretnék gratulálni Biberach-nak és nrvn-nek a győzelemért, hasonló eredményt kívánok nekik a következő ligában is (persze ha ők is jelentkeznek).


Comments (42)

  • 84Noname

    |

    Grat mindenkinek a vérrel verejtékkel szerzett pontokért… 🙂

    Reméljük azért a kövi ligát is nagy érdeklődés fogja övezni.

    Reply

  • 84Noname

    |

    Szul magának nem köszönte meg…úgyhogy megteszem én… Szul köszi, hogy apánk voltál az sc liga familiben 🙂

    Reply

  • L4.ZsukoV

    |

    Mielőtt elrohadnék… 😀 Én is külön köszönetett mondanék Szulnak (ha a maga módján is) , de eredményesen végig vitte nonnal és biberachhal a ligát! Emellett örülök, hogy 2 lelkes emberrel (Djackson és killeratya) gazdagodtunk, akik nagyban hozzá fognak járulni sc2.hu stream projektünkhöz a jövőben! 😉
    Remélem a jövőben is velü(n)k tartottok!

    Reply

  • DJackson

    |

    egy élmény volt skacok! Remélem a következő ligára is legalább ennyien jelentkeznek. A szervezőkön azt hiszem nem múlt semmi, köszi Szul, Non, Zsuk!

    Lenne ötletem a meccsek lejátszásával kapcsolatban. Ha valakinek nem jó az időpont, akkor legyen arra lehetőség, hogy a következő héten lejátszhassa a meccsét ellenfelével. Úgy értem hét közben bármikor. Választanánk pár embert, akik közül 1 valakinek jelen kéne lennie a meccseken. Persze így nem biztos, hogy a meccsük a streamen is menni fog, de legalább nem húzódna olyan sokáig a liga.

    Példa:
    Beosztanak engem péntek 8-ra. De nekem nem jó a hétvége, szólok a fórumon, és betesznek helyettem mást. Ezután felkeresem az ellenfelet, hogy „figyu már hétfő este nem toljuk le a gamet?” Megbeszéljük, hogy a hétfő nem, de a kedd jó, 8kor. Ekkor szólunk az illetékeseknek a fórumon, hogy jönne-e hitelesítő bírónak valaki. Aztán ha megvannak az eredmények, Szólunk Szulnak, hogy írja az eredménytáblába, illetve feltöltjük a repeket. Persze, ha valaki nem szól hogy nem jön tegyük fel csütörtök 18:00ig, akkor utólag nincs apelláta, és defloss. Ez csak azokat érintené, akik szólnak előtte becsülettel.

    ez azért lenne jó mert
    – az egész liga gyorsabban mehetne
    – mindig lesznek olyanok, akik nem tudják lejátszani a meccset
    – a hétvégi streames móka mellett is lehetne hétközben ligainfókat figyelni, nézni a fórumot stb

    Reply

  • 84Noname

    |

    Volt ilyen eddig is…ha nem tudtunk megegyezni időpontban. Ha mindig ezeken az időpontokon van, akkor azok akik követik a ligát, rászoknak. Tudnak vele tervezni stb. Ha össze vissza lennének a meccsek, azzal csak a nézőközönség húzódna szét szerintem…. Szal a lehetőség adott, ha nem tudunk megegyezni, de mindenkinek az a jó, ha ezen a péntek szombat 20-22 órás idő intervallumban le tud futni.

    Reply

  • Zedas

    |

    Na következőre én is nevezek, legalább annyival többen leszünk. Lesz még pár liga úgyis mire kijön az SC2 🙂

    Reply

  • killeratya

    |

    jó hogy jössz zed 😉
    Csatlakozok, köszönöm én is a többieknek…!
    Annyi megjegyzésem lenne, hogy szerintem télen sokan voltak inaktívak és most várhatunk egy kis fellendülést ilyen szempontból.
    És még az a véleményem, hogy ne legyen ilyen hosszú a következő liga, egy bő hónap épp elég is lehetne. Szerintem nem lenne gond, ha minden meccs nem lenne streamelve, hanem utólag, ha lenne igény egy nem streamelt meccs kommentálására, lehetne rep alapján is, szoktak ilyet is csinálni. Vannak pontosabb elképzeléseim is, de főként azt mondom, legyen több játék hétvégén, és ne kelljen fél évet várni, hogy mindenki újból tiszta lappal induljon. Elvégre ezt az utolsó ligát is idő előtt fejeztük be.

    Reply

  • Sziget

    |

    Tekintve, hogy nrvn eggyel kevesebb játékból szerzett ugyan annyi pontot és a ki-ki meccsen 2-0ra legyőzött, ő az abszolut nyertese a kettes csoportnak. Grat és GG!
    Egyébként azthiszem minden induló nevében megköszönhetem a szervezést mind a ligát mind a steamenet/kommentárt szervezőknek.
    Jah, és ezennel nevezek a következőre (állítólag a szervezők döntik el melyik kategóriába de megpróbálkoznék az eggyessel)

    Reply

  • killeratya

    |

    szerintem nem lenne akadálya egy a liga előtti baráti mérkőzéseknek. A 2-es csoportbelieknek ki lehetne hívni az 1-es csoportbeliek közül mondjuk 2 embert, és a szervezők döntenének(akár repek alapján) érdemese-e váltania a kihívónak. Legalább is engem ilyesmi nem zavarna.

    Reply

  • kL_Xy

    |

    Először szeretném megköszönni a liga szervezőknek a lehetőséget hogy megrendezték a ligát. Gratulálok nrvn-nek csak így tovább. A stream kitervelőjenek külön köszönet jár. Remélem hogy a kövi liga is ilyen olyan jó lesz mint az utolsó hét mert azt nagyon élveztem:D

    Reply

  • SzuL

    |

    Válasz kL_Xy #10 üzenetére:
    mármint a mostani, amikor semmi nem volt? 😀

    Reply

  • DJackson

    |

    egyébként egy észrevétel: aki megjelent minden meccsén, az legalább 1 pontot szerzett, így asszem sweep mondta hogy mindenki fog pontot szerezni, ami így be is igazolódottt 🙂

    Reply

  • kL_Xy

    |

    Válasz SzuL #11 üzenetére:
    Az lehet hogy neked nem volt semmi de nekem igen:P

    Reply

  • nrvn

    |

    Köszönöm a gratulációt, habár az igazsághoz hozzá tartozik, hogy Szigeten kívül – előre is bocsánat mindenkitől – de null ellenfelim voltak. Mindazonáltal nagy eséllyel a kövi ligára is nevezek, de ez majd ha megtudom a változásokat még eldől 😉

    Reply

  • sweeping

    |

    Egyébként nekem az a véleményem, hogy felesleges 2 csoportra osztani a játékosokat.
    K4E és Darc1n se véletlen lettek ellenfelek. Szul ezt el is ismerte
    És valószínűleg a többi sorsolás sem úgy nézett ki hogy cetlire ráírta a neveket belenyúlt a kalapba és húzott egyet.

    Szul azt rak össze bárkivel akit csak akar.
    Valószínűleg nem fogja nonamet volkornal.

    Szóval szerintem nyugodtan lehet mindenki egy ligán belül, a későbbiekben pedig akinek több pontja van az kerül össze szintén azzal akinek szintén több pontja van. Akinek meg kevesebb pontja van, azt megint egy olyan játékossal rakja össze.
    Így a végére szinte bárki játszhat bárkivel minden csak attól függ hogy kinek mennyi pontja van. (Persze valószínűleg egy gyengébb játékosnak nem lesz sok pontja így nem fog összekerülni a legerősebb játékossal)
    És így legalább a végén se lehet mondani azt, hogy persze te csak azért végeztél előttem mert gyengébb ellenfeleid voltak.

    Reply

  • sweeping

    |

    Továbbá a liga hosszúságát is lerövidíteném, ahogy valaki ezt már szintén megemlítette fentebb.
    Ez az utóbbi 3 hónap elég hosszú volt és voltak benne egy elég hosszú szünet is.

    Egy liga legyen max 1,5 hónap hosszúságú, így legalább nem kell sokat várnia azoknak akik szintén szeretnének csatlakozni.
    Továbbá lehetne valami olyat csinálni, hogy minden héten csak 1 streamelt meccs legyen. Az a baj nagyon kevés a néző ha viszont csak jó meccsek lennének streamelve biztosan többen lennének
    Mindig azoknak a meccse lenne streamelve akiknek a legtöbb pontjuk van. A többiek bármikor lejátszhatják a meccsüket egy héten belül. (Minden héten minden játékos játszana egy meccset)
    A streamelt meccsek vagy szombat vagy péntek lennének amikor ráér mind a 2 játékos.
    Ha az egyikük nem ér rá, se szombat se péntek, akkor pontokban az utánuk következő 2 játékos meccse lenne streamelve. Akik pedig nem értek rá, bármikor letolhatják az adott héten.

    Első héten lehetne streamelni egy noname vs zedas meccset
    2. héten olyanok meccse lenne streamelve akik előzőhét nyertek.
    3. héten ha noname eddig 2 nyert akkor ismét ő lenne streamelve az ellenfele pedig olyan lenne aki utána a legjobb a pontok terén. Ha senki másnak nincs 2 nyert meccse akkor olyan jön akinek legalább 1 nyert meccse van. Amit nem a leggyengébb játékos ellen nyert meg.
    Ha ezt is megnyeri noname a 4. héten is ő lenne streamelve valakivel. Az lenne mindig streamelve akinek a legtöbb pontja van.

    Ha épp a legjobb játékos illetve annak az ellenfele nem ér rá, akkor a fentebb említett helyzet lépne érvénybe.

    Így mindig jó meccsek lennének streamelve. Megérné még kommentálni is őket, valószínűleg ezáltal több néző is lenne. Mert pl ebben a ligában ami néha volt, hmmmm nemcsoda hogy nemvolt néző a végére.
    Pl egy volkorn vs csigabig után hmmm hát azok amit leműveltek 🙂
    Mint ha akkor ismerkedtek volna először a játékkal, nemcsoda hogy egy idő után már nem jöttek a nézők ilyen meccsek után 🙂 Inkább tv nézéssel töltötték az időt minthogy nézzék

    Nekem ez az ötletem ha én szerverném a ligát így csinálnám.
    De ez csak egy ötlet

    Reply

  • DJackson

    |

    ehhez annyi mondandóm lenne, hogy ha mindig a legjobbakat akarjuk streameltetni, akkor ahhot az kell, hoyg a legjobbak játszanak is. Márpedig nem fog mindenki játszani minden héten, legalábbis ha úgy lesz mint eddig volt. Csak a játékosok kis része játszott egy bizonyos héten. 8 héten át zajlottak a meccsek, és én 2x játszottam. Mondjuk lehetne több meccs egy héten, és akkor az sem olyan nagy baj, ha valamelyik elmarad, mert valakinek közbejött valami.

    A másik, hogy én ezeket a meccseket nem feltétlenül azért néztem streamen, hogy szakmailag fejlődjek, hanem hogy jót szórakozzak. Attól mert valaki nem olyan jó játékos még lehet, hogy örülne annak, hogy streamelik a meccsét, arról beszélnek, azt nézik.

    Az egy csoportról pedig az a véleményem, hogy meg kell azt gondolni előtte, hogy Szulnak nem lesz-e túl nagy felelőssége abban, hogy ki kivel játszik. Tegyük fel van 5 ember, aki mindig nyert. Akkor azok közül biztos nem mindenki ugyanolyan erős, és ha egy gyenge erősebb ellenfelet kap, akkor nem fog-e azért rimánkodni, hogy miért őt kapta, mikor a másiknak is ugyanannyi pontja van, és ellene talán még esélye is lenne? Vagy bele lehetne szólni, hogy ki kit akar az ellenfelének, vagy eldöntjük előtte, hogy Szul despota, és így előzzük meg a vitákat.

    Reply

  • sweeping

    |

    De ezen most változtatnánk hogy a legjobbak játszanak minden héten.
    Ha ők nem érnek rá akkor az utánuk következő 2 játékos meccsét streamelnék ahogy fentebb említettem.
    Heti egy meccsre meg nehogy ne legyen valakinek ideje. Úgy heti egyre hogy bármikor letolhatja. Akkor inkább ne is jelentkezzen.
    Természetesen ez az én elképzelésem szerint lenne így. Nem így fog működni valószínűleg.

    A többség se azért nézi hogy fejlődjön. De amikor 20 apmel játszanak és közbe megvacsoráznak hát hmmmm. Talán nem olyan meccsre kíváncsiak az emberek ahol 30 perc alatt van egy csata a végén.

    Szul se olyan hülye ahogy említettem már fentebb hogy volkorn összetegye nonamel. Ha mondjuk elején mindkettőjüknek van 1 győzelme. Az persze előfordulhat hogy valaki úgy érzi hogy nála jobbat kapott. Hát ez van, legalább a végén nincs az hogy valaki azért végzett elől mert csak gyenge játékosok voltak az ellenfelei.
    A következőhéten pedig már ismét gyengébb ellenfele lesz mivel előzőhéten vesztett.

    Legalábbis ez az én elképzelésem amiből úgy se lesz semmi. Csak unatkoztam és kifejtettem a véleményemet

    Reply

  • Sziget

    |

    Válasz sweeping #18 üzenetére: Szóval szerintem nyugodtan lehet mindenki egy ligán belül, a későbbiekben pedig akinek több pontja van az kerül össze szintén azzal akinek szintén több pontja van. Akinek meg kevesebb pontja van, azt megint egy olyan játékossal rakja össze.

    Ezt úgy hívják, hogy svájci rendszer/lebonyolítás és igazán jól csak sok játékossal (50+) működik mert kevés játékosnál, nagyon hamar beáll egy elméleti sorrend és mindenki mindig ugyan azt a 2 embert fogja kapni, egyet akitől stabilan kikap és egyet akit stabilan legyőz. És így pattognak a végtelenségig. Heroes és Magic versenyek tapasztalata.

    Az én ötletem csoportkör + egyenes kiesés lenne, mint a focivébén. Így akik „kevésbé” lelkesek hamar túljutnak a dolog nyűgén. Aztán az egyenes kiesésnél már kulturáltabb meccsek mennének a steamen is és a párosítás is kellő izgalmakat, hozna. Persze lehet ezt bonyolítani kiemeléssel, vesztes ággal, a kiesett közötti helyosztó meccsekkel.

    Reply

  • SzuL

    |

    Válasz sweeping #16 üzenetére:
    1, ha rövid ligát szeretnék, akkor egy tourt vagy tour sorozatot rendeznék, nem ligát
    2, az egész streamelésnek az volt a lényege, hogy az sc2-ig már tapasztaltak legyünk a stream működtetésében. ez már most be is jött szerintem, ezért a „b” terv következik, az pedig az, hogy mindenkit lehessen streamelni. na ismerjük ennek is a végét, és valószínűleg csak úgy fogjuk megoldani, hogy a jobb csoportos meccseket fogjuk streamelni, a másik csoportban max kérésre.
    3, miért zavar az, hogy mondjuk 3 hónap egy liga? a borsodi liga is van ennyi, mégsem fikázza senki.
    4, a szünet amiatt volt, mert egyrészt vizsgaidőszak van/volt, másrészt én sem értem rá, és így felesleges volt az egész.

    Reply

  • sweeping

    |

    Oké, én csak unatkoztam és véleményemet kifejtettem.

    Válasz Sziget #19 üzenetére:
    Mondjuk igazad van ez a svájci rendszer nem lenne megfelelő, túl kevés lenne a játékos

    Reply

  • 84Noname

    |

    Szerintem Sweep ötlete nem jó, hogy csak a legjobbak meccsei vannak streamelve… ez úgyse arról szól, hogy na megmutatjuk, hogy milyen jól toljuk. A lehetőséget mindenkinek meg kell adni… Egy napra mindig esett 2 párharc, az egyik általában erősebb gamerekkel másik meg gyengébbekkel…és így megvolt az egyensúly. Szal én továbbra is a két csoportos dolgot támogatnám.

    Reply

  • nrvn

    |

    Szerintem egy 3 csoportos megoldást is ki lehetne próbálni. Nagyjából láttuk, hogy ki mire képes, milyen szinten van, így nyugodtan be lehetne iktatni 3 csoportot.
    1. csoport: ide kerülne non, bibe és az ő szintjükön lévő emberek
    2. csoport: ide a hozzám és szigethez hasonló erősségű emberek kerülnének
    3. csoport: a full kezdők és a játékkal ismerkedők kerülhetnének ide

    Az első pár meccs alatt kiderülne mennyire működik, aztán ha nem jön be akkor a 3. csoportban lévők felkerülnek a 2. csoportba a 2.-ból meg akár 1-2 ember felkerülhetne az elsőbe természetesen a megfelelő egyeztetések után!

    Reply

  • 84Noname

    |

    Működhet…csak így nem lenne túl kevés ember egy csoportban?

    Reply

  • nrvn

    |

    Meg kell nézni, hogy mennyi lesz a jelentkező aztán eldöntitek, hogy megcsináljátok 3 csoportal vagy maradtok az előző 2 csoportos változatnál. Ennyire egyszerű 😉

    Reply

  • Atsza

    |

    Nos őszintén sajnálom, hogy ez a liga befejeződött , de izgalommal várom a következőt! A 2 játékomból 2-t nyertem az előzőben az egyiket sajnos defwinnel , mert nem jelent meg az ellenfelem node sebaj! A streamról annyit szeretnék mondani, hogy nekem naon tetszett és talán egyszer még én is beszállok streamelni mert egyrészt jó dolognak, mástészt pedig ha nem működik az egyik akkor lenne ,,tartalék” ahol meg lehet nézni a meccset! És mégegyszer szeretném megköszönni a szervezőknek az izgalmas meccseket és a streameket;)
    Jók voltak (még a néha nem is jött össze elsőre)!

    Reply

  • SzuL

    |

    tervezek egy free for all jellegű „tourt” még a liga előtt, amiben nagyjából fel lehet majd mérni a szinteket. a részleteket majd picit később 🙂

    Reply

  • aarchie

    |

    Kedves SzuL! Amennyiben lesz következő liga, pár építő jellegű tanácsot szeretnék adni. Nem tudom, hogy a kevés jelentkező volt az oka, vagy a szervezetlenség, de elég kár volt, hogy a meccsek 80% 2-0ás leradírozás volt, vagy esetleg defwin a megnem jelentek miatt. 2 külön súlycsoport jó ötlet, csak mintha teljesen random lettek volna benne az emberek, pusztán bátor / kevésbé bátor alapon. Másik probléma, hogy teljesen követhetetlen volt annak (pl nekem), aki nem rakta el könyvjelzőbe mi hol van. pl a főoldalon a megjelenés „gomb” helyett, lehetett volna egy SC2LIGA felírat, ahol az összes link (replayek, streames oldalak IDŐPONTOKKAL, meccsek állásása, forumoldalak, videoletöltő oldal) elérhetőek lett volna egy kattintással, mert így a „civileknek” elég nehéz lehetett követni. Ha esetleg stream is kivolt hírdetve, nem müködött, elköltözött, nem volt hang, lilás volt a kép, vagy csak késett. ha 2 kommentár volt, kb 30 decibel eltérés volt a hangerejükben, persze alapból a játék zenéje üvöltött. Tudom most jön a „ha nem tetszik nem eszed” válaszok, de én próbáltam építő jellegü ötleteket adni.

    Reply

  • SzuL

    |

    Válasz aarchie #28 üzenetére:
    1, az első (csoportos) részt tudomásul vettük már régóta, és rajta vagyunk, hogy megoldjuk a gondot. a liga közben azonban nem tudtuk volna ezt megoldani, de megpróbáljuk most. ezen felül ha van (hasonló) jobban működő ötleted, szívesen hallom.
    2, a főoldalon elérhetőségre gondoltam már a liga indulásakor, azonban ehhez (tudtommal) csak aston fér hozzá, ő azonban akkor még elérhetetlen volt. ha most sikerül megcsinálni, akkor tök jó, meg minden, ha nem, akkor ez van. a hírben minden fontos dolog elérhető, mást nem tudok tenni.
    3, a streammel kapcsolatban meg eléggé lerí, hogy mostanában nem követted figyelemmel, hiszen elég sokat javult (nem mondom, hogy tökéletes, főleg most, hogy djacksonék átvették zsukovtól ezt). a lilásodás és színelcsesződés a starcraft színkezelése miatt van, de tudjuk a megoldást rá (már). a hangokat meg elég nehéz belőni, de rajta vagyunk már azon is. a játék zenéje meg tudtommal csak a leges-legelső meccsen volt zavaró, utána már zsukov kiszedte azt is.

    az észrevételeket köszönöm amúgy 🙂

    Reply

  • DJackson

    |

    A stream minőségéhez Szulnak nem sok köze volt, hogy lilás a kép az elmúlik, csak néha elfelejtettük gyorsan javítani, de majd jobban figyelünk. A hangon is fogunk javítani, illetve már javítottunk is, de mivel mindenkinek mások a beállításai, más a mikrofonja, annak minősége, így tökéletes palik-gyuszikám páros szintű kommentár valszeg sohasem lesz, de igyekszünk majd minél jobbat összehozni. Rajta vagyunk az ügyön 🙂

    Én betettem könyvjelzőbe, de én is jó ötletnek tartanám egy jó kis állandó linket kitenni a ligáról.

    Reply

  • aarchie

    |

    Válasz SzuL #29 üzenetére:
    Hát igen, nem lehet már menet közben a csoportokon változtatni. vagy 3 csoport vagy több játékos kell vagy a mostani tapasztalatokból kell kiindulni vagy selejtezőt kell csinálni (ez esélytelen). Amúgy amikor legutobb próbáltam, offline volt a streames oldal, megnéztem pár napra rá az avi-s honlapot, ott meg csak régi meccsek voltak!!! és nem, nem voltak sajnos a hírekben benne, hogy mit hol kell elérni. (max 8 oldallal ezelőtt). De amúgy szívesen venném, ha a videos honlapot belinkelné valaki amin az új jó hangú vidik is vannak 🙂 jó lenne megnézni őket. Amúgy 8/10 🙂 good job boys

    jah áltsulisoknak én is szerveztem teremfoci bajnokságot, 3 suli között (12 csapattal) szal tudom halál 🙂

    Reply

  • DJackson

    |

    http://www.youtube.com/watch?v=v5RgAZNkPCA

    egy meccset feltettem jútúbra, itt az elsö vod linkje. De ez még mindig nem az a minőség hang téren mint ami lesz ezután, mert azóta már újraalkottam a koncepciót. Szóval itt Szul hangja gyér még, és a háttér mély zúgása sem lesz majd, de ez majd csak a következő alkalommal lesz megtapasztalható, mert ezt 1 hete fejlesztettem ki. wehe.

    Reply

  • aarchie

    |

    jaja csak itt november 28 az legutolsó video 🙂 na mindegy akkor nem fontos 🙂

    Reply

  • kL_Xy

    |

    Válasz aarchie #34 üzenetére:
    Csak hogy tudd kb. 3 hétig nem volt stream szóval ne csodálkozz hogy alig van friss video

    Reply

  • DJackson

    |

    és liga sem volt 🙂

    Reply

  • kL_Xy

    |

    Válasz DJackson #36 üzenetére:
    Az meg a másik

    Reply

  • DJackson

    |

    csak el ne blizzesedjünk, hogy csak igérgetjük, hogy lesz aztán nem 😀

    Reply

  • DJackson

    |

    akinek van ma kedve a streamet próbálgatni, vagy meccset játszani, az jöjjön fel ma iccupra, és a szokásos szobában találkozunk 🙂

    Reply

  • kL_Xy

    |

    Válasz DJackson #39 üzenetére:
    Ok ott leszek

    Reply

  • jimraynor111

    |

    mikorra kell felmenni?

    Reply

  • DJackson

    |

    most 🙂

    Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.