GSL FINALS

sweeping . Hírek 2153

Ma 11-kor fogják játszani a GSL döntőt. Fruitseller alias Cool Vs  HopeTorture alias IntoTheRainbow fog összecsapni bo7 rendszerben. A srácoknak hosszú és nehéz utat kellett megtenniük, hogy ideáig eljussanak, nagyon izgalmas mérkőzésekre számíthatunk.

Addig is tekintsétek meg a GSL statisztikai adatait

A stream véget ért

Koreai kommentárral, közepes képminőségben és lagg mentes (erősen ajánlott)

Angol kommentárral, alacsony képminőségben,  laggol (kevésbé ajánlott)


Comments (110)

  • Atlasy

    |

    Válasz TavariS #93 üzenetére:
    😀 NEm látom a neved a magyar ranglistán! Ki vagy te, ember? Magyarország legjobbjának bezzeg be tudsz szólni meg mindenkit fikázni! Úgy van csináld csak!
    Mi lenne ha nem születne több gyerek (örök élet de gyerek nem születik)?
    Akkor nem lennének új talentumok így minden tönkre menne ez a helyzet áll fent itt is most lehet hogy az oldalon van X bronz játékos de egy idő után ők lehetnek az űberpro-k azok akiket te mosd szidsz meg alázol!

    Reply

  • Zedas

    |

    #TavariS:

    Most igazából nem értem mi a bajod. A múltkor God neked is nekedment, és nem a véleménykülönbségek miatt lett bannolva, hanem a stílus miatt. Avéleménykülönbségekkel semmi gond nincs, ha mindenki egyforma lenne, nem lenne fórum se.

    Nekem is az a bajom, hogy most ezért a zerg winért mindenki arra a következtetésre jut, hogy minden rendben a balanszal, holott csak a T vétett egy csomó hibát, míg a zerg majdnem tökéletesen játszott.

    Én fentartom továbbra is a véleményemet, amiért mondjuk Zsó nyiltan le is lámázott, hogy azonos képességű zerg soha nem ver meg egy azonos képességű terrant, ha csak az nem vét egy csomó hibát, vagy nincs kiemelten nagy peche.

    #87:

    Szerintem az, hogy nem tudunk játszani ferdítés. Az biztos hogy nagyon messze vagyunk az igazi proktól, sőt, a legjobb magyaroktól is 1v1-ben, de az hogy nem tudunk játszani az messze nem igaz. Egyébként nem az a baj, hogy leírod hogy bénák vagyunk, hanem az, hogy olyan cikkeknél teszed azt MINDENÁRON ami egész egyszerűen nem neked szól. Lehet hogy béna kis szar repet rakunk fel dimagához képest, de lehet hogy kommentekkel és jó alámondással mégis egy csomó embernek újat tudunk mutatni. És hidd el, senki nem hiszi itt, hogy mi szartuk a spanyolviaszt, viszont időt és energiát nem kímélve próbálunk segíteni a még nálunk is bémábbakon. Ha neked nem tetszik, ne nézd, és ne nyílváníts véleményt, mert a megjegyzéseiddel senkinek nem használsz, hiszen mi attól még nem kezdünk jobban játszani, de viszont senkinek nem lesz kedve egy idő után repeket kirakni, mert csak ezeket a mocskolódó kommenteket olvassa olyan emberektől, akik még egyrészt egy fűszálat nem raktak keresztbe, másrészt semmi jele hogy egyáltalán tudnak SC-zni. És ezt ne vedd magadta, csak leáltalánosítottam.

    Reply

  • Stormblast

    |

    TavariS-t védve: Attól hogy nem tudok filmet forgatni, mondhatom egy filmre hogy szar. Mondhatom egy színészre hogy béna. Attól hogy nem tudok énekelni, mondhatom másra hogy szar ahogy énekel. Vagy személyes példámmal: attól hogy nem sc2-zök, mondhatom a döntőben szereplő terranra hogy eléggé alul teljesített, és vannak nála sokkal jobb terranok.
    „Ez a csinálj jobbat” egy nagy baromság, amit akkor használnak az emberek, ha nem tudnak belekötni a másik érveibe, vagy csak ezzel az egyszerű mondattal akarják lezárni győztesként a vitát. Elég gyengék ezek emberek. Ha bele akartok kötni, kössetek bele abba amit ír, mert ezt rossz nézni amit csináltok. Többség dönt alapján közösen letámadjátok ezt az embert ( ilyenkor nyilván a többség mondja meg ki a hülye), de nem tudtok arra sokat mondani amit ír. Akinek nem inge / tisztelet a kivételnek.

    Reply

  • Geo

    |

    Válasz Damnosaurus #92 üzenetére:
    Nem leszel te igy egy nagyon szeretett figura. Terran vs Zerg balanced-nak tartani alapbol nem nepszeru dolog, beszolni/trollolni mindenkit viszont kifejezetten rossz dolog. Pl Madeye hellion-marauder javaslatat gold ligas trukknek besorolni, minden pro csinalja, pl Morrow vs IdrA IEM donto utolso set.

    Van valami mondanivalod, ird le, de az ilyen egy soros beszolasokert nem erdemes forumozni.
    Irtal 10 kommentet, 9 rovidebb mint egy sor, a maradek mondjuk masfel. Komolyabb forumokon bannolva lennel, eltekintve attol ladderen hogy allsz.

    Reply

  • SZM

    |

    Válasz Geo #104 üzenetére:
    Aki sokat flamel azt nem hívják meg invitésönelre 😀

    Reply

  • triazz

    |

    Szerintem páran túl komolyan veszitek ezt a játékot, aminek a rendeltetése az lenne, hogy szórakoztasson (bár a kommentek jobban szórakoztatnak engem jelenleg :D).

    Reply

  • 84Noname

    |

    Ha nem vennék komolyan, akkor te se nézhetnél olyan repeket meg vodokat, amin lerakod a hajad…a játék meg lepangna 3 hónap alatt, és 30 perceket keresgélne neked ellenfél után a bnet amikor véletlenül lenne kedved gémelni. 🙂

    Egyébként ez a relatíve mechás stílus z ellen ekkora divat koreában, vagy csak Hopetortura erölteti?

    Reply

  • rici

    |

    Válasz triazz #106 üzenetére:
    ezt azert remelem te se gondolod komolyan

    Reply

  • chuvi

    |

    84Noname #107 üzenetére:
    Mutatták ugye döntő elött, hogyan jutottak el odáig. Abból nekem az jött le h KB végig MMMezett:D Legalábbis az esetek többségében. Úgyhogy lehet csak a döntőben akart előrukkolni vmi újdonsággal ami nemigazán jött össze neki:D

    Reply

  • Atlasy

    |

    Válasz triazz #106 üzenetére:
    meg kell húznod a határ vonalat az esport és a játék között!!! Esportot MUSZÁJ komolyan venni, a játék… Az meg ugyebár játék … :DDDXD

    Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.