Egy Athene rajongó levele

Astonkacser . Cikkek 1593

Valaki azzal a rágalommal élt, hogy Athene-t nem akarjuk nyomatni az oldalon. Na most, hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba, szeretném elmondani, hogy én már 3 éve Athene rajongó vagyok, első cikkem itt olvashatjátok róla. Szóval ilyesmiről szó sincs. Ezért is közlöm most egy régi olvasónk levelét, aki pálfordulásában hirtelen összefoglalta nekünk, hogy mi is történik manapság Athene körül. Egy korábbi Athene cikk itt.

Tisztelt akármelyik szerkesztő!

Aston jóapánkra hallgatva a megjegyzések helyett ezután ide küldöm a hírjavaslataimat. Már nem cifrázom annyit mint a törölt kommentben, csak annyi, hogy lehetne egy összefoglaló hír Athene eddigi ténykedéséről az SC2 világában.
Régebben amikor bejelentette az elképesztő igéretét miszerint 1 hét alatt master 1 hónap alatt #1 world rank lesz, elég sok videót készített az SC2-vel a középpontban, amik elsősorban szórakoztatóak (bár ehhez angol is kell), de érdekesek is „szakmai” szempontból. Mostanában insane CPU-kat ver: 2v1 elöször a világon mindenki lehetetlennek hitte. Miután a 2v1-et Husky is megcsinálta (mégsem olyan lehetetlen 😉 hiszen ő köztudottan nem profi), csinált 3v1-et (replay letölthető innen – a szerk.) majd kihirdette, hogy aki 4v1-ben lenyomja az insane-t az kap tőle ezer dolcsit (pókerversenyeken degeszre kereste magát, van interjú vele karib szigeteki pókerversenyen, pokerstars.com hivatalos csapat tagja volt) és azóta már valaki megcsinálta, ki is lett fizetve aztán ő maga is megcsinálta a 4v1-et de ezen kívül is sok videója van.

A world rank #1 már nem lesz meg, mert hamarosan letelik az egy hónap és még „csak” ezervalahanyadik azt hiszem. Azt állítják, hogy Kiwikaki játszik helyette, ez lehet nem tudom. Youtube channelje ahonnan az alapanyagot össze lehet szedni: http://www.youtube.com/user/AtheneWins (A replayek az insane verésekröl a videóleírásokban vannak). Husky amúgy 3 meccsét vagy azóta lehet hogy többet is kommentálta már és így szolidan, de oltogatják egymást Huskyval 🙂 a videójaikban.

Szóval összefoglalva kb. ennyi, ha valaki beleássa magát akkor úgyis kideríti a többit. SC2 profilja: http://eu.battle.net/sc2/en/profile/1944899/1/AtheneWins/ elég jó arány pedig jó ideje már masterben van.
Szerintem egy érdekes színfoltja az SC2 scene-nek megérdemel egy-két hírt.

Amúgy az oldal príma, csak így tovább. (a cenzúrával sose fogok kibékülni, de belátom hogy jogos:)) OFF – a szerk.

Köszönöm hogy elolvastad.


Comments (26)

  • rici

    |

    aha
    tok jo
    amugy ha en is megverem az insane ait 4v1ben, talalok magamnak 1 progamert aki jatszik helyettem es felrakok par youtube videot akkor nekem is lesznek rajongoim?

    Reply

  • fubika

    |

    Athene nem csak az SC2 világában színfolt hanem egy rakat másik gameben is(BW, Wow).
    Már az űber trollkodása miatt megéri a youtube-jára rákattanni.
    Aki esetleg követi az NASL fejleményeit az tudja hogy ott is odatette a magáét:D

    Reply

  • Rufa

    |

    már legyőzték a 4v1-et, az az a győztes elvitte a zsozsót…. Athene csatornáján fent van a replay, De Athene is megmutatja hogy kell.

    Am fura figura, csöppet agresszív..

    Rici: Minden bizonnyal, sok sikert hozzá…

    Reply

  • mcweol

    |

    Én személy szerint bírom ezt az embert. Wowos koromban nem kevés videóját láttam amin halálra röhögtem magam.
    Ajánlom ezt a nem rövid videóját, főleg az 1:06:00 részt amikor állást keres 🙂

    http://www.youtube.com/watch?v=MNvUSfRHzdQ

    Reply

  • antgecc

    |

    Nincs semmi bizonyíték arra, hogy ő játszik, senki nem látta még játszani, de úgy nyalják az emberek, mintha ő lenne az isten. Hála az égnek többen vannak azok, akik képben vannak és vágják, hogy ez egy nagy átbaszás.

    Oké, legyen egy pár beteg rajongója ennek a majomnak, nézegessék a youtube channeljét, de most komolyan róla akartok hírezni??? Ne legyetek már ilyen szánalmasak![FIGYU]

    Reply

  • Isaac

    |

    Szóval csak azért legyen valakiről hír mert legyőzi az Ai-t??…na ne tényleg ez akkora egy eredmény hogy felül múlja az eddigi összes GSL-t meg egyéb versenyeket. Ha tényleg ennyire „pro” lenne akkor tudhatná hogy a Ladder helyezés nem jelent semmit hanem az számít hogy hány versenyen tudott elérni jó helyezést. Ja és persze ha olyan profi akkor miért nem lehet látni egy versenyen se? Vagy GSL-en? vagy bárhol?…na vajon miért
    Erre a legjobb válasz az lenne mert olyan szerény hogy nem mer kiállni mások előtt…hogy egyem a kis szívét neki nyersen

    Reply

  • Eyesis

    |

    ez az ember komolyan mondom beteg, vagy rájött, hogy a mai világban a hülyék szarrá tudják magukat keresni a hülyeségükből… lásd pl Győzike 🙂

    Reply

  • Desy

    |

    Válasz antgecc #5 üzenetére: failed troll is failed

    Válasz Eyesis #7 üzenetére: nem tudom te nézted e wowos videóit, eléggé úttörő dolgokat művelt pvpben, ha sczik akkor itt is ilyeneket csinál. ne hasonlítsd Győzikéhez, az egy ugyan olyan senki celeb mint mindenki más ebben az országban. Athene legalább tett le valamit.

    Az emberek meg komolyan is veszik aztán felháborodnak, de baz! Ez a srác egy jóindulatú troll könyörgöm, nézzétek meg a többi videóját is ahol furiussal meg taniaval dumálnak, tök értelmes dolgokat mondanak.

    edit: vagy ne nézzétek meg, de akkor meg hogy mondtok véleményt?

    Reply

  • valaki8

    |

    Régen még poénos volt, mikor csak ő és Furious voltak a videókban. Aztán elkezdték nyomatni a csajt is és egyre kevesebb idő jutott a játéknak (amiért annyi subscribere lett) és a videók is egyre rövidebbek lettek. Nyilván mindenki tudja, hogy semmilyen achievementje nincs önerőből (wowba Hydra carryzte, pókerben low téteken tolta végig, sc2ben kiwikaki stb). A múltkor elkezdtem újra nézni, mikor megígérte hogy sc2-t mutat. Nem mutatott. Csak a pofázás. Ja meg 50000 like és 2 videó, erre csinált két 1 perces videót ahol ugyancsak pofázott végig. Nem vicces, már rágen nem. Bár eredetileg is trollnak indult ez az egész Athene karakter, szóval aligha lehet komolyan venni, de már sajnos a régi szintet meg sem közelíti.

    Reply

  • Geo

    |

    ha egy LAN versenyt nyer, vagy barmi olyant ahol lathato hogy o jatszik, duplazom a nyeremenyet sajat zsebbol.

    Reply

  • rici

    |

    Válasz Eyesis #7 üzenetére:
    naja, csak gyozike erre nem „rajott”, hanem o alapbol fogyatekos es meg penzt is kap erte, szerencsejere

    azert 4v1 insane ai vidaot megneznem, mindent szart talalok a csatornajan ami igazabol nemerdekel, de ezt nem, ha valakinek megvan linkelje pls

    Reply

  • DACA

    |

    Ez a cikk tényleg kritikán aluli, ha ennyire unatkozik a cikk író, inkább játsszon SC2-t, majd más rak ki érdekesebb hírt.

    Most nézem csak, Aston írta a cikket :O Talán a starcraft2.hu után a következő oldala athene.hu lesz?[FIGYU]

    Reply

  • Aston

    |

    Az a legnagyobb baj, hogy a legtöbb kommentelő mind azokból a tévhitben élő emberekből kerül ki, akik azt hiszik, hogy ez az oldal arról szól, amire ők kíváncsiak. Vegyétek már észre, hogy ez itt arról szól, amire mi vagyunk kíváncsiak. Ennyi.

    Reply

  • zf79

    |

    Úgy látom az emberek még mindig azt hiszik, hogy azért figyeljük athene ügyködését, mert mekkora pro gamer. 😀 Srácok, mindenki tudja, hogy nem Athene játszik, egy komplett cég (vagy mi) „szóvivője” úgymond, de ettől még a trollkodása igencsak szórakoztató, és azért olvassuk ezeket a híreket/ nézzük a videóit, mert nevetni akarunk rajta. Még ha tudjuk is hogy nem ő játszik.

    Reply

  • DACA

    |

    Elhiszem, hogy Athene az „Isten” a Blizzard játékokban, de egy valamit ne felejtsen el senki sem: Athene lejáratni szeretné a játékot, ez teljesen egyértelmű.
    Biztosan ez a fontos egy StarCraft 2 RAJONGÓI oldalnak?
    Már az elejétől no skill játéknak nevezi, csak azt nem értem, mi számít no skill játéknak? Egyáltalán mihez képest no skill? No de mind1, egy mint száz: sem a blue trackerben, sem a lengyel kollégák, sem mások nem éltetik Athene eddigi SC2 munkásságát. Akinek pedig vicces az oktatása Youtube-on, az nézze.

    Bocsi Aston ha sértő volt a kommentem, csak poénkodtam, kár hogy nem vetted. Persze biztosan van, akinek tetszik ez a cikk.
    Remélem most nem jön az újabb figyelmeztetés…

    Reply

  • Darc1n

    |

    „Ha egy szerkesztőt sértegetsz akkor ne lepődj meg azon ha nem szeretnénk tovább tagjaink között látni!”
    Benne van a moderálási elvekben, még is sokan bátornak hiszik magukat és még egyesek azon vannak kiakadva, hogy figyelmeztetésben részesültek. Ne a szerkesztőket érjék már atrocitások, ha kiposztolunk egy csípősebb témát. Lehetne e helyett beszélni magáról a témáról is, ahogyan azt páran meg is tették, még ha néhol erősen is fejezték ki magukat, mint látjátok ők nem részesültek semmilyen szankcióban.

    Személy szerint nem nézem jó szemmel Athene bohóckodásait, de egy alkalommal nézhetőek a videói és néhol még nagyon is viccesnek találom. Aki komolyan veszi ezt az egészet, az így járt, számomra ez az egész csak egy vicc, egy paródia (DACA: Nem, nem lejáratás, mert igen is lehet nevetni rajta SC2 rajongóként is). De ennek is lehet helye az oldalon.

    A közösség nagy részét pedig nem mi alakítjuk, hanem ti. Mi csak megmutatjuk az utat.

    Reply

  • Aston

    |

    @16: Nem, ő nem isten, még csak nem is jó játékos. Ez csak egy paródia, egy olyan ember paródiája, aki otthon ül a számítógép előtt és azt hiszi, hogy ő a világ legjobb játékosa. Többször is említette már több kommentelő is, hogy ő mindig is fake volt, a Wow-ban is ugyanúgy ahogy itt most az SC2-ben. Sokan jót nevetünk rajta, ha te nem, akkor böngésző bezár, gyere vissza holnap, talán lesz valami érdekes számodra, amiről érdemes lesz beszélgetni.
    (ha poénkodsz tegyél oda egy smileyt a biztonság kedvéért)

    Reply

  • Harbinger

    |

    Szevasztok!
    Én cask érdeklődnék, hogy pl ilyen hírekről ti honnan értesültök,hogy aki 4vs1ben lenyomja az Insane AI-kat az kap lóvét?
    Meg miért olyan lehetetlen? A cannon vagy a sima rush is „érvényes” legyőzésnek számít?
    Szóval komolyan kíváncsi vagyok a feltett kérdésekkel kapcsolatban!
    üdv mindenkinek ^^

    Reply

  • rici

    |

    en amugy meg mindig kivancsian varom a 4v1es insane ai replayt/vodot , a channelen azota se talaltam meg 🙁

    Reply

  • Desy

    |

    Válasz rici #20 üzenetére:
    ott van az egyik videó descriptionjében a link, az összes sc2es videójánál ott a link egy rephez amiről beszél…

    Reply

  • zf79

    |

    Válasz Harbinger #19 üzenetére:
    Nem, itt a cheese nem ér, rendesen kellett lenyomni egyedül 4 gépet.

    Reply

  • ObeytoAthene

    |

    Sziasztok, én voltam az elkövető aki beküldte az ötletet (kösz Aston szereztél pár „csípjetek meg” percet és egy jó napot azzal hogy kiraktad.:) (bár ha tudom hogy abban a formábn ahogy írom akkor egy kicsit igényesebben szerkesztettem vna meg, de a célt így is eléri) Sztem ha csak pár ember aki eddig nem ismerte röhög néhány jót vagy megtud vmi érdekeset már megérte írni róla. De srácok azt ne feljtsétek el hogy ő egy „hivatásos” troll tehát abszolút nem szabad komolyan venni.Amugy az Athenism.net az ahol ő és a csoprtja vmi észt osztogat bár arról nem tok sokat:)A nickem azért ez mert csak azért regeltem ujra h feldobjam ezt a témát:)

    Reply

  • rici

    |

    Válasz sweeping #21 üzenetére:
    ty <3

    Reply

  • xplode

    |

    már régtől várok erre a pillanatra. végre athene összekerült ladderen IdrAval, és nem meglepő módon IdrA simán nyert 🙂
    link: http://www.justin.tv/eg_idra/b/281913168 -az utolsó meccs

    Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.