Huncraft 2v2/Gold

Gepzsir . e-Sport, Hírek 1194

Pénteken ismét versenyzünk! Ezúttal HunCraft 2v2 lesz, de aki nem szereti a csapatjátékokat annak is lehetőséget biztosítunk hogy megmutassa mit tud. Mivel többen is kértétek, és már a huncraft csapatból is volt aki szeretné, ismét lesz gold, de nem úgy mint régen! A pénteki HunCraft gold-ra külön szabályok lesznek, és nagyban függ majd a játékosokon, hogy be legyenek tartva. Mindkét esemény este 7-kor kezdődik, jelentkezni a képekre kattintva lehet, a HunCraft goldról részletesebben a tovább után.

Mindkét versenyre lehet jelentkezni regisztráció nélkül is, ha van Facebookod – a Zeeken mást is elfogad, pl.: Steam, Twitter, stb.

A Versenyek szabályait nézzétek át, mindkét versenyen fontos szerepük van! A Goldhoz jöjjön pár életszerű példa, hogy lássátok mit takarnak a laza szabályok:

  • Ha az egyik játékos kifogásolja, hogy az ellenfele nem gold alatt van az aktuális szezonban – vagy ha nincs rangsorolva még, akkor az előzőben – a kifogásolt játékos kizárásra kerül a szabályok megszegése miatt. Ha nincs kifogás, a játék érvényes.
  • Ha az egyik játékos kifogásolja, hogy az ellenfele fajt váltott, a mekifogásolt játékos kizárásra kerül a szabályok megszegése miatt. Ha nincs kifogás, a játék érvényes.
  • Ha az egyik játékos kifogásolja, hogy nem az aktuális listából választott pályán szeretne játszani az ellenfele, a kifogásolt játékos veszít, mert ez a meccstől elállásnak számít. Ha nem 1 meccs dönt a kiesésről, akkor ő választhat pályát a listából, mert mindig a vesztes választ. Ha nincs kifogás, vagy a meccs után van kifogás, a játék érvényes.
  • Ha az egyik játékos nem szeretne a vesztes által kiválasztott, a listában szereplő pályán játszani, ez a meccstől elállásnak számít. Ő választhat pályát a listából, mert mindig a vesztes választ.

Ezen a versenyen előfordulhat, hogy eljutsz a döntőig gyémánt vagy platinaligásként, de az ellenfeled észreveszi, és kizárat.

Ez egy teszt verseny lesz, ötletek, vélemények jöhetnek a kommentben.

 

Forrás:


Comments (11)

  • Eyesis

    |

    Most akkor 1 szezonos low platina top gold indulhat? 🙂

    Reply

  • koxaman

    |

    „Ezen a versenyen előfordulhat, hogy eljutsz a döntőig gyémánt vagy platinaligásként, de az ellenfeled észreveszi, és kizárat.” Ez picit noszensz :S Amugy a 2v2 eredményt nézitek vagy csak az 1v1 et ? Mert most engem is feldobott platinaba de a nem az élvonalva, és ha jatszok a társammal es kizárnak minket mert en platinas vagyok 1v1 be mig 2v2 be goldosok vagyunk akkor hülyét kapok! Szóval jó lenne a szervezőknek ponotsan eldönteni, hogy low plat belefér ha csak az egyik fél az! Esetleg elbírálás alapján az első mecsnél! de utanna mar ne lehessen kizáratni a játékost.

    üdv

    Reply

  • Nando

    |

    lol tudtam, hogy megnyitom és lesz minimum egy olyan kérdés hogy én indulhatok? csak 1 szezon erejéig voltam fentebb, fejezzétek már be kérlek titeket.

    Reply

  • viasz

    |

    Válasz koxaman #2 üzenetére:
    Morcos kedvemben vagyok, tehát:
    Olvasni, szöveget értelmezni tudni kell… Aki erre képtelen, az ne akarjon versenyezni, menjen vissza általános iskola 3. osztályba…
    1.: Az idézett mondatod csak az 1v1-re vonatkozik. Az 1v1 versenyen szerinted a 4v4 eredményeid a mérvadóak? Segítek, NEM! Értelemszerűen az 1v1-et nézik.
    2.: A 2v2 és az 1v1 teljesen külön verseny, teljesen más szabályokkal, pusztán egy hírben van a kettő meghirdetve. A maximum gold liga CSAK az 1v1-re vonatkozik…! Tehát, a 2v2 versenyen teljesen mindegy, miben milyen ligás vagy, indulhatsz és nyerhetsz, mert szabályos.
    ___
    A versenyre meg: Nem biztos, h jó ötlet a versenyzőkre bízni, hogy leellenőrizzék minden egyes ellenfelüket. Persze megértem, egyrészt igenis figyeljenek oda ők is, másrészt így nektek is könnyebb a versenyszervezés, ami rátok fér. A – pénztártól való távozás után reklamáció nincs – szabály ennek ellenére kifejezetten tetszik.
    ___
    U.i.: Azért remélem még lesz silverhun, nem váltotok végleg HC goldra! 🙂

    Reply

  • koxaman

    |

    Én normálisan kifejtettem a véleményemet, nem kell egyszerre lekicsinylően reagálni. Nem a fiatal generáciohoz tartozok ugy hogy némi normális hangvételt elvárok. Amúgy meg a szabályzatot átolvastam (a verseny honlapon) és nincs pontosan leírva. A 2v2 höz! Talán pontosítani kéne a szabályzaton !

    üdv

    Reply

  • Gepzsir

    |

    Válasz koxaman #2 üzenetére:
    Természetesen csak az 1v1 számít. A verseny szabályaiban benne van, hogy csak gold vagy az alatt lehet részt venni rajta. A verseny teszt jellegű lesz, mert sok sírás volt a többi verseny szigorú szabályai miatt. Ez a verseny egy remek példa lesz arra, hogy miért vannak szigorú szabályok a többin: biztosan fog olyan indulni, aki master/diamond, csak lebukott goldra, vagy alá, és végig fogja verni a mezőnyt. Őt kizárni se lehet majd, hiszen a szabályoknak meg fog felelni, hiszen goldos ebben a szezonban. Platinásoknak ott a Platinahun, de nyugodtan indulhatsz rajta, bár nem értem miért akarsz, ha van a te szintednek is külön verseny (jövőhéten lesz). A kockázat ott van, hogy kizárnak, hiszen végülis csalni akarsz.

    Reply

  • viasz

    |

    Válasz koxaman #5 üzenetére:
    Megnyugodhatsz, én sem a fiatal korosztályhoz tartozom. (Legalábbis ha ezt a játékot/fórumot tekintjük.) Nem lekicsinylően, hanem idegesen reagáltam. De mindegy.
    Ha rákattintasz a 2v2 képre, ahogy az a hírben írva vagyon, akkor a kiírásban találsz egy ilyet: Eligible Leagues: Any. Ez annyit tesz, hogy bármilyen liga engedélyezett. Ez szerintem kimerítő válasz minden kérdésedre.
    Mivel bármilyen liga engedélyezett, ez lényegtelen, de logikus, hogy egy 2v2 versenyen a 2v2, 1v1 versenyen az 1v1 eredmény számít.

    Reply

  • viasz

    |

    Válasz Gepzsir #6 üzenetére:
    A 2v2 is maximum goldos? Ráadásul az 1v1 alapján? Akkor tényleg ráfér egy kis kiigazítás a szabályzatra/kiírásra, az előző hozzászólásomban leírtak miatt.

    Reply

  • Gepzsir

    |

    Nem értem, hogy merült fel a kérdés hogy a 2v2 goldos lenne? Ha nincs Meghatározva a liga határ mindenki indulhat rajta, ahogy fél éve mindig is. Ahol megvan határozva, oda külön taglalt szabályok vannak. A 2v2-nél ezért nem nézünk ligát. Ez a goldos akár jól is elsülhet, mert nem zár ki alapvetően senkit, nem gond ha valaha voltál magas ligában, csak kihagytál egykis időt és nem játszol olyan szinten mint régen, vagy szerencséd volt a besorolón, és feldobott magas ligába, és azóta visszacsúsztál a szintednek megfelelő ligába. Ha a közösségben nincsenek olyan emberek akik nem akarnak ki szúrni a többiekkel úgy, hogy tudják magukról hogy jó játékosok és azért jönnek hogy gyengék ellen játszanak mert fun, akkor működhet ez a verseny. Ha mégis lesz ilyen, előbb utóbb meg jegyzik őket, és azonnal szólnak a többiek egy szervezőnek. És maradhatnak azok is, akik low platinásak, vagy régen azok voltak, csak tényleg gyengébben játszanak, mert ha játszanak ellenük, és látják hogy tényleg egyszinten vannak a versenyel, akkor miért záratnák ki? A cél hogy mindenkinek jó legyen. Ha népszerű lesz, keresünk neki egy helyet majd valamelyik verseny mellett, és lehet hogy tanulunk belőle olyat, amit a többi versenyre is lehet alkalmazni. Nem szűnik meg ez miatt a Silverhun, csak nem minden héten lesz, hanem 3 hétből kétszer, egyszer pedig egy ilyen.

    Reply

  • viasz

    |

    Válasz Gepzsir #9 üzenetére:
    Bennem azért merült fel, hogy esetleg mégis goldos a 2v2, mert koxaman a 2v2-ről érdeklődött, te meg azt válaszoltad neki, hogy: „Természetesen csak az 1v1 számít. A verseny szabályaiban benne van, hogy csak gold vagy az alatt lehet részt venni rajta……”
    ___
    Az 1v1 elmélete jó, de a gyakorlatban ez szerintem nem nagyon fog működni, mivel a meccs előtt kell szólni, hogy az ellenfelem szabály szerint nem játszhatna a versenyen. Tehát akkor nyilván nem próbálom ki, hogy közénk való e az ember, ha látom, hogy platinás, vagy már volt platinás, mert könnyen lehet, hogy elver, és akkor a meccs már érvényes, én meg kiestem.
    ___
    Annak örülök, hogy marad a silverhun, és kibővült a HC golddal! :p

    Reply

  • Eyesis

    |

    francba.. hogy csinálják azok a goldok, akik engem lazán szénné vernek, hogy még goldok? Direkt kikapnak időnként? Tényleg nem érzem magam jó játékosnak (még), de megint platina lettem, és bye bye huncraft gold 🙁

    Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.