StarCraft legendák véleménye a II. részről

DACA . Hírek 876

A legutóbbi MLG Anaheim-en képviseletét tette három Starcraft legenda, akik meghatározó alakjai voltak a BW-nek. Megkérdezték őket, mit gondolnak a Starcraft 2-ről, ők pedig lelkesen válaszoltak a kérdésekre.

Kérdés: Mik voltak az első benyomásaitok a Starcraft 2-ről?

Jaedong: Azt hiszem, a Starcraft 2 nagyon hasonlít a Brood War-hoz, kivéve az UI-t. (User Interface). A Starcraft 2 valóban szórakoztató, így kipróbálom magamat benne. Még  Brood War pro-gamer voltam, amikor a Starcraft 2 elstartolt, így nem voltak túl pozitív érzéseim először a játékkal kapcsolatban.

Flash: Őszintén szólva, először a Starcraft 2 hidegen hagyott, mert már nagyon a Brood Warba voltunk belerázódva, és úgy hittük, a bw továbbra is népszerűbb. Azonban a Starcraft 2 globálisan népszerű lett, megismertem a játékot, szórakoztatónak láttam, és úgy döntöttem, a jövőben a Starcraft 2-vel fogok gyakorolni.

Bisu: Hello, Taek Young Kim vagyok! Én, mint egy profi-játékos, először egy kicsit aggódtam a játék miatt, hogy veszélybe kerül az állásom. Ahogy telt-múlt az idő, egyre többet gondolkodtam a váltáson. Tudtam, hogy egy nap a Starcraft 2-vel fogok játszani, mert láttam, hogy a játék egyre nagyobb népszerűségre tett szert. Eleinte sokat bosszankodtunk, mert sokat veszítettünk, de egyre jobban élvezem a játékot, és érzem, egyre jobb vagyok. A globális versenyeken szeretnénk elérni minél jobb eredményeket, ez a cél.

Forrás:


Comments (5)

  • esox

    |

    Hát nem lett túl hosszú azért thx a fordításért 😀

    Reply

  • esfrost

    |

    Igazából a kapcsolódó bejegyzések között mindenki olvashat bővebben tőlük. Kicsit önmagunk ismétlése ez a hír 🙂

    Reply

  • esox

    |

    Válasz esfrost #2 üzenetére: Azok megvoltak anno azért nem is értem igazából. Hírértéke csak Flashnek van de ez kb. egy twitter post is lehetett részéről.

    Reply

  • esox

    |

    Uram isten troll lettem öregségemre :S Kösz nem olvasok a sorok között (se).

    Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.