BW – OSL Grand Final

sweeping . Hírek 1046

Már csak néhány nap, és egy korszak lezárul. Szombaton 11:00-kor kerül megrendezésre az utolsó OSL döntő. Búcsút kell intenünk ennek a csodálatos játéknak, amely oly sok embert szórakoztatott több mint 1 évtizeden keresztül. Remélhetőleg ezt a döntőt azok is fogják nézni, akik nem követték figyelemmel az elmúlt években a bw progaminget. Hiszen ha nem lett volna a bw, most nem játszhatnánk az sc2-vel se. Tiszteljük meg ennyivel ezt a legendás játékot, hogy figyelemmel követjük az utolsó döntőjét, amely 2 részből fog állni:

Legendák mérkőzése:

Mivel ez a legutolsó OSL döntő, visszahívták az eSport történelem 2 legnagyobb riválisát, Boxer-t és Yellow-ot, akik még egyszer utoljára összemérik tudásokat. Yellow most végre visszavághat, de vajon sikerül neki? Már csak néhány napot kell aludni és kiderül 🙂

Nagy döntő:

A döntőben Fantasy és JangBi fog összecsapni. Mind a ketten nagyon keményen gyakorolnak, hogy az övék lehessen az utolsó bajnoki trófea és az ezzel járó dicsőség. Jelenleg Fantasy tűnik az esélyesebbnek, hiszen ez idáig veretlen, Flash-t is 3-0-ás eredménnyel búcsúztatta. Viszont JangBi-t se kell félteni, izgalmas meccsekre számíthatunk.


Comments (7)

  • Tcraft

    |

    Emlékszem, 14 éves voltam amikor vártam az StarCraft megjelenését és most szombaton, az utolsó OSL meccs alatt pedig megnősülök. Lezárul egy korszak minden fronton. En Taro Adun. gg

    Reply

  • Pene

    |

    ahogy a bw is még sokáig tovább fog létezni, úgy te is fogsz szerintem még játszani. amúgy grat 🙂 emlékszem mi is nagyon vártuk, mert kezdett unalmassá válni a warcraft2 lanon. mindig az nyert, aki éppen több ogrét tudott korrekten felbuffoltatni önmagával, és sikeresen elkerülte az ellenfél aoe stormjait (már nem tudom hogy hívták:D).

    Reply

  • esox

    |

    Válasz Tcraft #1 üzenetére: Gratulálok Nektek! Nagyon szívmelengető hsz.

    Emlékszem amikor GidaZ tanítgatott six watcheren. Amikor 1 ft/percért nyomattuk éjfél után. Belabaranyi és a többiek statjait néztük, hogy ez mennyire durva ember lehet. Amikor az első Cameleon replayt láttam. Az első wcg-re ahol belekóstolhattam a lan feelingbe. Zso és Cucux meccse elte kivetítőn… A régi clanwar időszakra (SR, Dare2, tar, VT, uuc, f2f) Az első lanokra Pécs, Debrecen, Pest, Noszlop (!!! Tiestoo 😀 ) aztán mi is rendeztünk Fehérváron. Jovoktomi proxyját kivédtem egy nightcupon illetve a jó öreg mass hidrával estrellán sikerült 1x elkapni 😀 Itt ismertem meg a magyar bw legdurvább arcait. Vendégül láthattam a fél Hun-A-t egy kis gyulyás levesre 😀 Kicsi Ace (aki azóta igazi szőrös fiatalember) karrierjét végig szurkoltam az elejétől tudtam, hogy pro leszel 🙂 Megismertem Dartont és Coont (hol vagytok?) akik a legfairebb és legjobb arcok voltak ever (Darton sörrekorder is). Sorolhatnám napestig mi mindent adott nekem a bw. A meccseket nézni fogom és természetesen hajrá Yellow! Egy korszak vége számomra is.

    (egy Cameleon vs Gorky vagy Zso záró meccset de jó lenne összehozni 🙂 )

    Reply

  • Eyesis

    |

    Hol lehet majd nézni?

    Reply

  • Maigowanin

    |

    Nekem is Cameleon volt a meghatározó ami miatt elkezdtem Starcraftozni.WCG összefoglalót láttam videon. És ott egy rakás probe ment keresztül a pályán. Nem értettem hogy mit csinál a srác.Meg egy Reaver dropot is vágtak ebbe a videóba.Egyszerűen nem értettem hogy miért nem a nagy csatákat mutatják. És ez keltette fel az érdeklődésemet.
    LAN-on és egyéb rendezvényeken sosem voltam, most sem vagyok pro játékos, De állandón nézem a nagy eseményeket. MSL OSL Proleague.Mostmár GSL, TSL, MLG. 🙂 Nagyon jó vissza gondolni hogy honnan is indult számomra ez az egész, több barátomat is megfertőztem ezzel.
    Ennek ellenére nem bánom hogy a BW. playerek is SC2-re állnak át. Már alig várom hogy Bisu bedaráljon mindenkit, de főleg MVP-t. 🙂 Muhahahaha.

    Én tuti megnézem a döntő. teamliquid.net mindig van link az aktuális versenyekről ott biztosan találtok streamt.

    És a szerkesztőket ezúton kérném meg hogy ha van rá mód a régi WCG-s és egyéb VOD-okat kutassák fel és tegyék ki egy kis retro miatt ide az oldalra.Purple biztosan tud segíteni mert ő is már elég régóta benne van a starcraftban. 🙂

    HF!

    Reply

  • HBali

    |

    Csak nekem írja azt, hogy a videót a felhasználó eltávolította?

    Reply

  • sweeping

    |

    Válasz Eyesis #4 üzenetére:
    Szombaton természetesen írok erről, és ki lesz rakva a stream 🙂
    Ez most csak egy beharangozó hír

    Válasz HBali #6 üzenetére:
    Most már jó, hazaértem és orvosoltam a problémát 🙂

    Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.