Ma HunCraft versenyek!

Gepzsir . Hírek 955

Ma este 7-kor HunCraft Gold és Platinahun lesz egy időben. Lesz némi változás a versenyek menetében: a versenyeket ezentúl a HunCraft oldalán tudjátok elérni. Ezt megtaláljátok itt a bal oldalon. Azok a versenyek amikre nem volt érdeklődés megszűnnek, így már nem lesz Huncraft 2v2, és Silverhun, és a népszerűbb versenyek sűrűbben lesznek. Ez azt jelenti, hogy a HunCraft Pro, és a Platinahun fogja váltani egymást hétről-hétre, a HunCraft Gold pedig minden héten lesz. Mindezt megtalálhatjátok majd a naptárban itt az oldalon, illetve egy másik naptárban a Huncraft oldalán, amit most elérhettek a tovább után.

Élő Adás a tovább után!



Platinahun

twitch.tv

HunCraft Gold

twitch.tv


Ezentúl a naptáron keresztül tudtok jelentkezni a versenyekre. Ebben a naptárban van havi lebontás, és lista nézet (ezt láthatjátok most), hogy könnyebben tudjatok előre tervezni. Egy évre előre meg vannak adva az időpontok, azonban a versenyek mindig az adott hét közepén fognak aktiválódni ami azt jelenti, hogy ha mondjuk a két hét múlva következő HunCraft Goldra szeretnél jelentkezni, ott is a mostani oldalt fogod találni, és csak azon a héten lesz nyitva új. A változások azért történtek, mert a versenyek lassan egy éve minden héten vannak, így ez már nem újdonság. Ezentúl arról kaptok majd hírt, ha elmarad valamelyik, vagy más változás történik.

Sok sikert a versenyekhez! GL&HF!

Ide kapcsolódik, hogy a naptáron kívűl más változások is történtek a HunCraft oldalon:

  • Átláthatóbbá vált a főoldal
  • Az Ismertetők rész rendszerezve lett, és mindig kerülnek fel újjabb ismertetők magyarul (a héten 3-4 terran taktikai leírás került fel)
  • A naptárt mindenhol elérhetitek, de külön oldalt kapott
  • a streamlista nem újdonság, de talán sokan nem ismerik
  • be tudtok jelentkezni facebook-al és twitter-el is

A HunCraft a Starcraft2.hu társoldala


Comments (2)

  • Nando

    |

    Ez azt jelenti, hogy a HunCraft Pro, és a Platinahun fogja váltani egymást hétről-hétre, a HunCraft Gold pedig minden héten lesz.

    Szinte látom Cacos arckifejezését xD

    Reply

  • q08w19e5a

    |

    Válasz Nando #1 üzenetére:
    igen én is látom xDxD

    Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.