AdamoA Felajánlása

Gepzsir . Hírek 1116

AdamoA megkért, hogy a következőt rakjam ki, és én örömmel megteszem, hiszen egy nagylelkű felajánlásról van szó:

Üdv mindenkinek!

Balogh Ádám vagyok, vagy ahogy már páran ismernek AdamoA. A sok mellébeszélés helyett bele is vágnék a közepébe.
Van egy oldalam (adamoa.badam.hu) ami egy blognak készült. Célja az volt, hogy több emberrel együtt nyomonkövessük a fejlődésemet, hogy jutok el masterbe. Na most mire elkészült az oldal több dologra is rájöttem.
Bár a gépem elég jónak mondható… sajnos ez még mindig nem elég ahhoz, hogy élvezhető minőségben streameljek. Nagyok sok munka lenne vele és ennyit nem tudnék rászánni. Nem mellesleg az SC2 iránti lelkesedésem is alábbhagyott, nem is kevéssel. (Nem azért mert a játék rossz… csak nekem volt benne kevesebb sikerélményem mostanában)

Na de ez miért is érdekes? Mert szerintem az oldal, egyszerű és jó lett és kár lenne érte, ha üresen ott álldogálna. Itt jöttök ti a képbe… ugyanis nagyon sok önkéntes és aktív streamer van. Úgyhogy szeretném felajánlani valakinek (egy szerencsésnek?) az oldal használati jogát határozatlan időre.
(A kis profil bugot az új fajta website miatt javítani kell de azt megoldom)

Úgyhogy akinek tetszik és lát benne fantáziát az legyen kedves dobjon egy mailt az adamoa[kukac]badam[pont]hu címre, egy kis leírással magáról és a legszimpatikusabbat kiválasztom és megbeszéljük vele a részleteket.

Köszönöm a kiírást az sc2hu-nak. Hajrá!

Üdv
Ada


Comments (7)

 • bericroxx

  |

  picit off, de megnéztem a blogot, és le szerettem volna tölteni az excel macrot, de a link sajnos csak a főoldalra navigált.
  Sajnos arra nekem sincs olyan jó gépen, hogy minden gond nélkül tudjak streamelni(meg annyira nem is mozgatna meg nagy tömegeket az én streamem:D).

  Reply

 • AdamoA

  |

  Válasz bericroxx #1 üzenetére:
  Hello! A „blog” most csak mintaként üzemel, hogy lehessen látni milyen is.
  Az excel macro is megvan ha kell eltudom küldeni. 😉

  Reply

 • Necroliese

  |

  Nekem is tetszett az oldal. De nekem is megakadt a szemem azon a macro excel táblázaton, ha nem gond nekem is el tudnád küldeni? Az e-mail címem: janoskaadam@freemail.hu. Előre is köszönöm a segítséget! 😀

  Reply

 • AdamoA

  |

  A félreértések elkerülése végett:
  – Az egész oldal jár, nem csak a stream felület. Tehát nem csak streamert keresek hanem olyan embert aki szeretne egy ilyen blogot üzemeltetni. Kibeszélőket, ötletek buildeket megosztani stb…
  – Ami fent van csak egy template… példa nem AdamoA Tv lenne a neve, hanem amit választ a köv tulaj. (bár nem tulaj… legyen felhasználó). A domain se adamoa.badam.hu maradna hanem amit szeretne. A képeket is le lehet cserélni stb… és az egészet egy admin felületről lehet kezelni
  – És természetesen a sajat streamjét rakja be… ami lehet own3d twitch vagy ami van. Ezekre a részletekre gondoltam 😉
  Üdv

  (mivel embert is erdekel az excel, javitom a friss pool-al es kuldok egy linket)

  Reply

 • Zea

  |

  Hello, nekem is kéne az excel 😀 linkelnéd, ha kész van? Kösz

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.