StarCraft II Világbajnokság

Gepzsir . Cikkek, e-Sport 2191

A Versenynek saját honlapja nyílt, amit megtaláltok a fenti képre kattintva. Itt válogathattok a streamek között is!

UPDATE: Az Ágrajz és az eddigi meccsek videói megtalálhatóak ezen a linken

Ebben az évben tartja a Blizzard Entertainment a legambíciózusabb eSport versenyét, a cég történelmében:
a StarCraft II  Világbajnokságot, aminek eddig több mint 30 epik StarCraft II selejtezője volt, az egész világon. Láthattunk tapasztalt, veterán versenyzőket, és tehetséges amatőröket is a csúcsra törni. Most, ezeknek a kiemelkedő játékosoknak adatik meg, hogy a saját régiójukat képviselhessék a Battle.net Világbajnokságon – ahol eldől, hogy ki lesz az egyetlen StarCraft II világbajnok.

A Világbajnokság szériája alatt 30 régió játékosai vehettek részt helyi környezetben, hogy bizonyíthassák a StarCraft II tudásukat. Akik a legjobb helyezéseket érték el, azokat meghívták a Kontinentális döntőbe, ahonnan már a széria kiteljesedéséig, a Világbajnokság Globális döntőjébe lehetett eljutni, ami Kínában lesz, Shanghai városában.

A Globális döntő két napig fog tartani, ahol a föld 32 legjobb StarCraft II játékosa fog mindent beleadni, de közülük csak egy játékos hódíthatja meg a  Koprulu szektort, és érdemelheti ki a StarCraft II Világbajnoki címet.

Szurkoljatok a kedvenc Terran, Protoss, vagy Zerg játékosotoknak, a 2012 StarCraft II Világbajnokságon, November 17-től 18-ig.

UPDATE: Kedvcsináló Trailer (1perces):


részletes infókat találhattok a cikk további részében.

Az elmúlt hét hónapban, a StarCraft II játékosok az egész világon harcolhattak, hogy képviselhessék az országukat ezen a Világbajnokságon. Több mint 30 különböző országból voltak résztvevők a selejtezőkön, ezek nemzeti, és kontinentális események voltak. Így jött össze a világ 32 legjobb játékosa, akik Kínába utazhatnak, hogy valamelyikük megszerezze a Világbajnoki címet, és a hozzá tartozó $100,000 –t.

A Világbajnokság Felépítése:

A Verseny rájátszásos, és csoportmérkőzéses lesz, amikből a végső ágrajzba juthatnak a játékosok.

Nyolc Csoport van, mindegyikben négy játékossal. Ezek a csoportok megtekinthetők ha az alábbi képre kattintasz. Egy csoportba maximum két játékos kerülhetett, egy kontinensről, és minden csoportban legalább három kontinensről kellett lennie versenyzőnek.

  • Minden Csoportban, a 4 játékos 2 párra oszlik. Ezek a párok BO3-ban játszanak egymás ellen. A csoportoknak lesz egy mini ágrajza:
  • Akik nyernek, azok találkoznak a nyerő ágon jobbra, akik veszítenek, azok a vesztes ágon mozognak balra.
  • Aki megnyeri a nyertes ágat, ő lesz a csoportelső, és bekerül a végső nagy ágrajzba.
  • Aki a Vesztes ág végére kerül, ő lesz a csoportban az utolsó, és kiesik a Versenyből.
  • A maradék két játékos is játszik egymással, és aki ezt megnyeri, az kerül a csoport második helyére, aki így helyet szerez magának a következő körben. A vesztes lesz a harmadik a csoportban, és kiesik a versenyből.

Miután lement az összes csoportmérkőzés, a maradék 16 játékos bekerül a fő ágrajzba. A helyük a csoportmérkőzésen elért helyezések alapján kerül meghatározásra.

Az itteni meccsek már BO5-ben zajlanak, kivéve a döntőt, ami BO7 lesz.

Programfüzet:

A képre kattintva láthatjátok a teljes programlistát. vegyétek figyelembe, hogy más időzónában lesz a Világbajnokság, Az időkből vonjatok ki 8 órát!

Díjak:

Első: $100,000
Második: $40,000
Harmadik: $16,000
Negyedik: $8,000

Résztvevők:

Comm

Név: Hui Shen
Ország: Kína
Csapat: Wayi Spider

Comm (a Commitment rövidítése, ami kötelezettségvállalást jelent) Kína egyik leghíresebb Zerg játékosa. A StarCraft II előtt, profi Counter-Strike játékos volt. Még mielőtt átállt a StarCraft II-re, abban a csapatban játszott, amiben Kína legnagyobb eSport Csillagai is – MacSed, XiGua, és XiaOt – először a CCM-ben játszott, utána az Invictus Gamingben. Utána a Wayi Spider csapatba csatlakozott, miután otthagyta az Invictus Gaminget, 2012 júniusában. A Világbajnokság Kínai selejtezőjén megmutathatta kivételes tehetségét, és mindenkit meglepett, aki kételkedett benne.

Sen

Név Yang Chia Cheng
Ország: Taiwan
Csapat: Gama Bears
YangChiaCheng
@GamanaiSen

Sen már közel egy évtizede Taiwan Sztárjátékosa. Ő volt az egyike a nem-koreai Top Brood War játékosainak, aki első helyet szerzett a WCG Taiwanon 2004, és 2005-ben, és harmadik lett a 2009-es PokerStrategy TeamLiquid Sztárligán, Sen aztán átpártolt a StarCraft II-be, és folytatta a sikersorozatát: harmadik lett a NASL Szezon 1, és Szezon 2-ben, és a 2011-es BlizzConon. A Taiwani selejtezőt, Sen nyerte úgy, hogy egyet sem vesztett. Ahol ő megfordul ott magas helyezéseket ér el. Ő az egyik legerősebb játékos ezen a Világbajnokságon.

Creator

Név: Hyunwoo Jang
Ország: Korea
Csapat: Prime
@CreatorPrime

Ne hagyd, hogy megtévesszen Creator fiatal kora: még csak 16 éves, de ami hiányzik, nála években azt pótolja tiszta versenyszellemmel. Lenyűgöző látni bárkit ilyen magas szinten teljesíteni a korától függetlenül. A remek alapokat teremtő munkáján felül, a szüntelen igyekezet, hogy kialakítsa saját játékstílusát tette Creatort a Protossok új reményévé, amikor a látszólag a döntő Terran fölényre saját fejlesztésű stílusát alkalmazta. Nemrégiben top helyen végzett mind a Gigabyte nvidia invitationalon és a WCS-n is, és sokak szerint megérdemelten arathatta le a kemény munka és elkötelezettség gyümölcsét. Creator most rivaldafénybe került és a Világbajnokságon lesz lehetősége az összes tudását megmutatni.

Rain

Név: Yoonjong Jung
Ország: Korea
Csapat: SK Telecom T1

Rain az egyike a világ legjobb Protoss játékosainak. Második helyet ért el a GSL-en, és ő nyerte az Ongamenet Sztár Ligát, miután legyőzte a többi nagyon erős ellenfelet, és ez csak a kezdet. Rain nyerte az Ázsiai Világbajnoki selejtezőt úgy, hogy csak egy meccset vesztett el, és ez egy hónapra rá történt, hogy átváltott a StarCraft II: Wings of Liberty-re. Szép teljesítményekkel a háta mögött, sok elvárás van Rainel szemben, hiszen a világ legjobb és leghíresebb játékosai ellen fog játszani.

PartinG

Név: Leesak Won
Ország: Korea
Csapat: StarTale
@ST_PartinG

PartinG-n látszott, hogy nagyon biztos magában. Az interjújában ez kiderül, ahol hezitálás nélkül provokálta az ellenfelét, majd be is bizonyította a képességeit. PartinG a versenyeken kívül egyébként nem ilyen provokatív, ehelyett kedves, megértő, jó srác. Ha megnyerné ezt a versenyt, az nem lenne meglepetés, sokat várhatunk tőle.

HerO

Név: Hyeondeok Song
Ország: Korea
Csapat: TeamLiquid
@Liquid_HerO

HerO egy jóképű profi, akinek erős női rajongó tábora van. A fantasztikus játék irányítása mindig csodálatot vált ki a nézőiből. Elég, ha a mikro-irányítását említem a kisebb egységcsapatok felett, vagy a mindenki mástól különböző technikáját, ahogy a War Prismet használja. Ő nem csak jól néz ki, ennél több van benne. Volt egy enyhe visszaesése a GSL-en, de úgy általában egy kiegyensúlyozott játékosról kell beszélnünk.

herO

Név: Joonho Kim
Ország: Korea
Csapat: CJ Entus

StarCraft II: Wings of Liberty látta az ő váltását Zergről Protossra, és várható is volt az észbontó fejlődés herO-tól. Egy hihetetlen győzelmi rátával a StarCraft II Pro Ligán, herO elvitte a CJ Entus Csapatnak a győzelmet, bármiféle megingás vagy hezitáció nélkül. herO kivételesen teljesített az első versenyén, és a rajongói hasonló teljesítményt várnak el tőle a Világbajnokságon is.

Curious

Név: Wonpyo Lee
Ország: Korea
Csapat: StarTale

Curious nagyot villantott a GSL Code A-ban, de nem tudott át törni a Code S-be, így kapta a becenevét is: „Code S decoder”. Az ő szereplése a Világbajnokságon egy nagyszerű lehetőség számára, és ha le is győzi bármelyik nem-koreai pro, ő akkor is nyertes lesz, mert helyet kaphat a  GSL Code S-ben.

RorO

Név: Nohyeol Shin
Ország: Korea
Csapat: Samsung Khan
@skwangs7

A Samsung KHAN Csapat tagja, RorO nem volt egy ismert név a StarCraft II világában, amíg meg nem szerezte a helyét a Világbajnokságra, a WCS Koreai Nemzeti Selejtezőn keresztül. Kiemelkedő teljesítményt nyújtott a WCS Koreai Nemzeti selejtezőn, és az Ázsiai döntőben, csak úgy, mint a GSL Code S-ben. Többet bizonyított, mint amennyit vártak tőle. Bizonyítva a tehetségét, RorO is egy olyan, pro akire érdemes fogadni.

ViBE

Név: Dan Scherlong
Ország: Egyesült Államok
Csapat: ROOT Gaming
@ROOTViBE

ViBE egyetlen céllal kezdett el játszani a StarCraft II-vel: hogy pro lehessen. A gyors kezéről ismert ViBE, mindig is az Egyesült Államok egyik legerősebb Zerg játékosa volt. Mégis mindig gondot okozott neki, hogy valami nagyot nyerjen – a stresszt nem bírja, ez a legnagyobb problémája. Mikor a ROOT Gaminghez csatlakozott, a Csapattársa CatZ úgy írta le őt, hogy neki van egy fajta „ki nem használt potenciálja,” és ez “teljesen legyőzhetetlenné tudná tenni.” A WCS USA-n (Egyesül Államoki selejtező), végre tudod használni valamennyit ebből a potenciálból – Az Egyesült Államok legjobbjain keresztülhaladva ő lett a Nemzeti bajnok. Ki tudja, milyen magasra tud törni még?

Scarlett

Név: Sasha Hostyn
Ország: Kanada
Csapat: Team Acer
@AcerScarlett

Egyesek fokozatosan érnek a csúcsra. Mások egyből a csúcsra törnek. Scarlett 2011 áprilisában kezdett játszani a StarCraft II-vel, és csak online kupákra jelentkezett. 2012 márciusában, megnyert egy Playhem versenyt, ahol lehetőséget szerzett, hogy részt vegyen az IPL 4-en, Las Vegasban. Itt aztán jó sok ismert pro játékost ejtetett ki, ezek között volt a Világbajnoki UK selejtező bajnoka is, EG. DeMusliM és a Koreai pro, BumbleBeePRIME. A következő nagyobb versenye a WCS Kanadai Nemzeti selejtező volt, ahol az egész bajnokság alatt egyetlen mecset vesztette el. Borzasztóan tehetséges, és bízik is a tehetségében, Scarlett az egyik legígéretesebb új tehetség a StarCraft II-ben.

IdrA

Név: Gregory Fields
Ország: Egyesült Államok
Csapat: Evil Geniuses
@idrajit

IdrA a StarCraft II közösség meghatározó személyisége. Fiatalon kezdte a professzionális játékot, mikor Koreába ment a Brood War időszaka alatt. Egészen mostanáig mindig is pro játékos volt, de most már a StarCraft II-ben. Őt úgy ismerjük, mint egy erős játékos, erős személyiséggel. IdrA a negyedik helyen végzett az Egyesült Államok nemzeti selejtezőjén, majd harmadik lett az Észak Amerikai selejtezőn. Jelenleg az Evil Geniuses házban él, és gyakorol, Arizonában.

MajOr

Név: Juan Carlos Tena Lopez
Ország: Mexikó
Csapat: ROOT Gaming
@ROOTMajor

MajOr egy Mexikói játékos. És volt StarCraft: Brood War játékos, aki a StarCraft II-re váltott, és megnyerte a Blizzard 2011-es Latin Amerikai Battle.net Invitationalt, és a mostani Mexikói világbajnoki nemzeti selejtezőt. MajOr több népszerű Csapat tagja volt: a Sixjax Gamingnek, és a Complexity-nek. Most a ROOT Gaming csapatot erősíti. Ő is kiment Koreába egy időre hogy csiszolgassa a tehetségét, és ennek eredményeként sok győzelmet szerzett. Ő volt az egyetlen Latin Amerikai játékos, akit meghívtak a TSL4-re.

Insur

Név:Sky Xu
Ország: Egyesült Államok
Csapat: Infinity Seven
@iSInsur

Nem idegen tőle a Blizzard stratégiai játékai, hiszen ő egy top Észak Amerikai Warcraft III játékos volt még mielőtt váltott a StarCraft II-re. Insur lett a harmadik az Egyesült Államoki Világbajnoki nemzeti selejtezőn, majd az ötödik lett az Észak Amerikai döntőben. Jelenleg az  Infinity Seven csapat tagja, aminek a tulajdonosa, és vezetője a híres fotós, Zhang Jingna.

State

Név: Ryan Visbeck
Ország: Egyesült Államok
Csapat: Quantic Gaming

State 2011-ben kezdett részt venni StarCraft II versenyeken. Az egyesül Államoki Selejtezőn, a 9-16 hely között végzett, Az Észak Amerikai döntőben pedig az 5.-ik lett. Hogy jól felkészülhessen a Világbajnokságra, State otthagyta a Quantic Gaming házat Kaliforniában, és elment a StarTale házba, Koreába.

 

Illusion

Név: Chris Sang Lee
Ország: Egyesült Államok
Csapat: Quantic Gaming
@QuanticIllusion

Illusion az egyik legerősebb, és legfiatalabb Észak Amerikai játékos. Igaz hogy még csak 16 éves, de ez ebben a játékban nem számít, hiszen szép helyezéseket ért el az MLG Providence 2011-en, és a One Nation of Gamers StarCraft II Invitationalson. Az Észak Amerikai döntőben, Illusion a 7-8-ik lett. Illusion Koreában gyakorol a StarTale házban, amit a partnerség tesz lehetővé, ami a Quantic Gaming és a StarTale között van.

HuK

Név: Chris Loranger
Ország: Kanada
Csapat: Evil Geniuses
@LorangerChris

Mivel HuK az egyik legismertebb nem-koreai profi játékos, nem meglepő hogy a rajongók körében favoritnak számít a Világbajnokságon. A StarCraft II megjelenése óta, HuK megszámlálhatatlan versenyt nyert meg, a HomeStory Cup III-tól az MLG Orlando 2011-ig. Eddig a két legnagyobb eSport csapatban volt: a TeamLiquidben, és most az Evil Geniusesben. A Kanadai nemzeti Világbajnoki selejtezőn, HuK szerezte az utolsó megmaradt helyet az Észak Amerikai döntőbe, ahol szintén épp, hogy elcsípett egy helyet a Világbajnokságra.

Suppy

Név: Conan Liu
Ország: Egyesült Államok
Csapat: Evil Geniuses
@EGSuppy

A profi karrierjét a StarCraft: Brood Warral kezdte, de annak ellenére, hogy már régóta benne van a starcarft világában, nem lett annyira széles körben ismert, eddig az évig. Az MLG nyári bajnokságon, megkapta a Bic Flex 4 MLG Kitörő játékos különdíját, és a népszerűsége is megnőtt, amit a tehetségének, és a személyiségének köszönhet. Az eSport egyik legnagyobb csapata, az Evil Geniuses, nyújtott kezet neki nem sokkal az Észak Amerikai világbajnoki döntő előtt.

Socke

Név: Giacomo Thüs
Ország: Németország
Csapat: Team ALTERNATE
@SockeSC2

Több mint 10 évnyi professzionális játékos tapasztalattal Socke viszonylag gyenge eredményeket mutatott eddig. Őt az effektív és agresszív stílus jellemzi a játékában – Főleg a végjátékban – és a közösség szereti a nyugodt hangját, és viselkedését, mikor úgy kommentál egy meccset, hogy közben megosztja a tudását is. 2012 az ő éve lehet, hiszen helyet szerzett a világbajnokságra, amihez az Európai döntőn kellett túljutnia, illetve a Német nemzeti Selejtezőn.

Stephano

Név: Ilyes Satouri
Ország: Franciaország
Csapat: Evil Geniuses
@EGStephanoRC

Ha van olyan Európai játékos, aki kiérdemli a szupersztár címet, a játékon kívül, és Bellül, akkor az a Francia Stephano. Őt arról a képességéről lehet megismerni, hogy simán megnyer olyan Versenyeket, amik tele vannak top Koreai profikkal, és a különc stílusa, és a még különcebb személyisége meghódította a rajongókat az egész világon. Az Európai világbajnokság döntőjének megnyerése, megerősítette, hogy ő a legerősebb Európai játékos. A nyomás, és a rajongók elvárása mindenféleképpen magas lesz. Vajon olyan nyugodtan fogja venni az akadályt, ahogy szokta?

TitaN

Név: Oleg Kuptsov
Ország: Oroszország
Csapat: RoX.KIS

Miután elkezdett játszani a megjelenés után 1évvel, TitaN kitörő teljesítményt ért el a World Cyber Games 2011-en. Negyedik helyig jutott, legyőzve olyan játékosokat, mint SuperNoVa, Kas, és KiWiKaKi. Az Orosz nemzeti selejtezőn sikerült helyet szereznie a Battle.net Világbajnokságra.

VortiX

Név: Juan Moreno Durán
Ország: Spanyol
Csapat: Karont3 e-Sports Club
@Karont3_VortiX

A Durán családnak sok tehetsége van az stratégiai játékokhoz. VortiX, mindig egy kivételesen jó játékos volt, még a bátyja árnyékában is, aki LucifroN. Az adottsága hogy alkalmazkodjon, és kivitelezzen bonyolult stratégiákat, félelmetes ellenféllé teszi őt.

VortiX már bemutatta magát, és már bizonyította, hogy a világon bárki ellen tud nyerni. Ha ebben az ütemben fejlődik, talán tud, okot tud adni a rajongóinak az ünneplésre.

LucifroN

Név: Pedro Moreno Durán
Ország: Spanyol
Csapat: Karont3 e-Sports Club
@Karont3LucifroN

LucifroN nem a szavak embere, de ő mégis ismert, mert a játéka többet mesél róla. Még amikor elkezdődött a StarCraft II és egy sikeres Warcraft III karriert hagyott maga mögött, LucifroNnak voltak tündöklései, és gyengébb időszakai is. Aztán eltűnt a versenyekről, és újra előkerült a Spanyol világbajnoki selejtezőn, ahol lesöpörte az ellenfeleit. Az Európai döntőn ezt folytatva lenyűgözte a nézőket a mech játékával, amiben megmutatta az erősségét, a multitaskingot. Az ő egyedi, nagyon stratégikus stílusa nagyon látványos meccseket eredményezett. Ha finomítja a jövőben a stílusát, könnyen meglehet, hogy elviszi a Világbajnoki címet.

LoWeLy

Név: Anton Plebanovich
Ország: Belarusz
Csapat: FXOpen e-Sports

Ritkán lehet látni őt, de mikor feltűnik, romokat hagy maga után. LoWeLy csöndes és nyugodt viselkedése már sokakat becsapott, azt gondolva, hogy nem nehéz ellenféllel kell szembenézni. Azonban van egy ritka aura körülötte, ami szenvedélyt, és bizalmat áraszt.

Annak ellenére, hogy már jó régóta játszik— Brood War óta — nem volt ismert, egészen a Selejtezőig, ahol LoWeLy áttörő teljesítményt nyújtott. Végig viharzott az ellenfeleket az Európai Selejtezőn, és folytatta a figyelemre méltó menetelését Az Európai Világbajnokság döntőjén, megszerezve ezzel egy helyet a Világbajnokságra. Az egyik legnagyobb erőssége a szokatlan Zerg stílusa, ami szilárd, de gyakran okoz meglepetést az ellenfelének.

BabyKnight

Név: Jon Andersen
Ország: Dánia
Csapat: FXOpen e-Sports
@FXOBabyKnight

Idézet a Teamliquid WCS Európa döntő erő rangsorából: “Ha van olyan játékos, aki igazán meglepetést tud okozni a StarCraft világban, Stockholmban (és 99% nem-Európai nézők) az BabyKnight lesz.”
ÉS be is jött. BabyKnight az egyik legerősebb nagyreményű játékos. Úgy tűnik a Világbajnokság Európai döntője volt számára a legkedvezőbb hely a fiatal Dánnak, hogy megmutassa hova fejlődött. Úgy tűnik már felnőtt az alkalomhoz és újra láthatjuk a Világbajnokságon. Ha valami, akkor a biztosan érdekes lesz megnézni, hogy hova fejlődött BabyKnight féktelen protoss stílusa. Dánia nem bővelkedik Pro RTS játékosokban, de ez a trend változni látszik BabyKnight megjelenésével.

Grubby

Név: Manuel Schenkhuizen
Ország: Hollandia
Csapat: Team Grubby
@followgrubby

Grubby-t a kitartó szenvedélye jellemzi a játék iránt, és a ritka, magas motivációja segíti át az akadályokon. Sokévnyi professzionális játéktapasztalattal a háta mögött, Grubby számára nem ismeretlen dolog Ázsiai közönség előtt játszani, nem ijed meg ettől a feladattól.

Grubby játékszenvedélyéről tanúskodik a reakciója, miután megnyerte a meccset Nerchio ellen az Európai döntőn, amivel megszerezte a helyét a Világbajnokságon. Ez a szintű koncentráció — ami mély stratégiai gondolkodással párosul— Ez ad a Holland protossnak elég szép esélyt. Egy dologban biztosak lehetünk, hogy ő igazán törődik a rajongóival, és mindent megtesz azért, hogy ne okozzon csalódást. Grubby felkészülve fog jönni.

Nerchio

Név: Artur Bloch
Ország: Lengyelország
Csapat: Team Acer
@acernerchio

Nerchio mindig is úgy volt elkönyvelve, hogy ő az egyik legjobb Zerg, aki összevissza nyeri az online versenyeket. Azonban a játék megjelenése után több mint egy éve úgy döntött, hogy áttér az élő tornákra. Ezután kiemelkedő eredményeket nyújtott. Ő volt az egyike azon kevés játékosnak, aki magának tudhatta a modern Zerg játékstílust, megmutatta, hogy átlátja, és érzi a játékot.
A Világbajnokság Európai döntőjén ugyan nem hozta a legjobb formáját, de azért így is sikerült megszereznie az utolsó kiadó helyet a Világbajnokságra. Felkészülve és erősen fog visszatérni, és ha így lesz, nem sokan fogják tudni megállítani.

dKiLLeR

Név: Felipe Zúñiga
Ország: Chile
Csapat: Dignitas
@dignitasKiLLeR

dKiLLeR már régóta a pro gaming palettán van. Ő nyerte a legutóbbi Pan-Amerikai WCG-t, ahol StarCraft: Brood War volt. Már a StarCraft II béta idején váltott, és résztvevője volt a Blizzard 2011-es Latin Amerikai Battle.net Invitationalnak, és aktívan részt vett IEM Világbajnokságban, és harmadik helyezést ért el New Yorkban olyanok mögött, mint FruitDealer és DRG. A legutóbbi sikerei, az első helyezések, a WCS-Chile Nemzetközi selejtezőn, és a WCS-Dél Amerikai döntőn.

Fenix

Név: Jian Morayra Alejo
Ország: Peru
Csapat: Incredible Miracle
@IM_Fenix

Fenix nagyon fiatalon kezdte a pro játékos pályáját, még a  StarCraft: Brood Warban, ahol mesterszintű játék és stratégiai tudást szerzett. Mostanáig, mindig úgy emlékeztek rá, hogy ő az egyik top játékos, aki nem-koreai. Amikor elindult a StarCraft II, ő lett az egyik legismertebb játékos a világon. Fenix sok nemzetközi versenyt nyert már és ő volt az első Latin Amerikai játékos, aki Koreai pro Csapathoz csatlakozott, és játszott a GSL Code A-ban.

Levin

Név: Carlos Leonardo Abi Rached Cruz
Ország: Brazília
Csapat: vTi

Levin jól ismert, mint volt Warcraft III pro játékos, és a már 15éve játszik a Starcraftal. Miközben sorba nyerte a versenyeket, még jobban lenyűgözte a rajongókat, mert az ideje nagy részét az orvosi szakmában töltötte. Levin azt mondta, sosem az volt a célja hogy versenyképes legyen, ő csak jól akarja érezni magát, de ez oda vezetett, hogy ő lett az egyik legerősebb játékos a Brazíliai Nemzeti selejtezőn

mOOnGlaDe

Név: Andrew Pender
Ország: Ausztrália
Csapat: GAMECOM Nv
@mOOnGLaDeau

Andrew ‘mOOnGlaDe’ nem idegen az eSport palettán. A WarCraft III-ból jött, aki megnyerte a World Cyber Game competitionst, legyőzve Grubbyt, és DeMusliM-ot. Andrewnek gazdag nemzetközi tapasztalata van, a leg említésre méltóbb a szereplése, mint legjobb eredményt elért nem koreai játékos az IEM 5.-ik szezonjában – a Világbajnokságon a negyedik helyet érte el. Néha nevezik ‘Prince of Persia Zerg’-nek is, amit a 2011-es BlizzConon mutatott be. Meghívást kapott a GSL-re is 2011 márciusában. 2011 Decemberében mOOnGLaDe részt vett a 2011 -es WCG nagydöntőjében. Elsőnek jött ki a csoportjából 5-1-es eredménnyel. Később a 16.-ik körben, egy szoros szériában végül kikapott MarineKingtől. 2012-ben láthattuk Andrew-t, ahogy dominálja a WCS Oceania döntőjét, csupán 1meccset vesztve el az egész esemény alatt. Ezen kívül részt vett az MLG Dallason is.

MaFia

Név: Tim He
Ország: Ausztrália
Csapat: Immunity
@iM_MaFia

Tim kitűnt az Ausztráliai régióból. Sikeres póker háttérrel jött StarCraft II-t játszani profi szinten. Tavaly épp hogy lemaradt a BlizzConról, de most sok gyakorlás után visszatért és nyert is egy helyet az Oceániai döntőn, a Világbajnokságra. Ebben az évben egyre erősebb lett, és a helyi eseményeken kiemelkedően teljesített. Ő egy tiszta és módszeres makró játékos.

 

Forrás:


Comments (38)

  • princeps

    |

    Sztem Stephano fogja nyerni.

    Reply

  • zola09

    |

    Stephano-nak szurkolok, remélem megnyeri.
    4 terran játékos a 32-ből..

    Reply

  • Necroliese

    |

    Go Stephano! 🙂 Én neki szurkolok és szerintem az egyik legnagyobb esélyes. Csak azt sajnálom, hogy Idra-val egy csoportban van!

    Reply

  • esox

    |

    Én is Stephano-nak szurkolok illetve Lucifron meccseit is megnézem. Örülök, hogy egy csoportban van idrával remélem totálisan kiégetik. Amúgy legerősebb csoport is az övék. Kéne egy fogadó iroda vagy v.mi fórum beírni a tippeket .)

    Reply

  • TinyBee

    |

    én Titan-nak és RAin-nak szurkolok.
    nagyon tetszik a játék stílusuk már nagyon várom 🙂

    HFHF

    Reply

  • Eyesis

    |

    de röhögnék, ha terrán nyerne 🙂

    Reply

  • crepitation

    |

    major és lucifron ftw. top 4: scarlett, parting, rain, stephano. az összes többire figyelni sem érdemes 🙂

    Reply

  • Maigowanin

    |

    Scarlett férfi vagy nő, mert esküszöm nem tudom eldönteni, adatlapjain meg nincs ilyen információ.Akár melyik is elég bizar az kinézete. 🙂

    Én Rain-nek szurkolok, amíg Bisu össze nem szedi magát. 🙂

    Reply

  • JunoO

    |

    Válasz zola09 #2 üzenetére:

    Nekem is egyből ez tűnt fel. 2 faj küzdelme lett az SCII.
    Azért Harry Potter remélem odateszi magát.

    Reply

  • joeace

    |

    omg mennyi patchzerg

    Reply

  • DACA

    |

    Válasz Maigowanin #8 üzenetére:
    Scarlett nő

    Reply

  • Julien

    |

    Válasz Maigowanin #8 üzenetére:
    Nem nő, transzszexuális. Konkrétan férfinak (vagy minek) született.

    Reply

  • scr

    |

    rain nem volt 2. a gslben. amiben egyedül 2. volt az a season 4. ro32 groupja 🙂

    Reply

  • Seeting

    |

    Scarlett papíron nő, de biológiailag még férfi legfrissebb értesüléseim szerint.

    Reply

  • princeps

    |

    egyébként meg senki nem jött el a nagy nevek közül (stephano-t kivéve)

    Reply

  • scr

    |

    Válasz princeps #16 üzenetére:
    hozzátok? vagy hova?

    Reply

  • mant

    |

    Válasz scr #17 üzenetére
    :DD családi vacsorára gondolt 😀

    Reply

  • KAKOLUKIA

    |

    Én HerOnak szurkolok, első meccse Stephanoval lesz.
    Szóval most mindenki utnáli fog… Azért remélem tovább jut.

    Reply

  • NetworkAddressTranslation

    |

    A http://us.battle.net/bwc/en/schedule/ oldalon a „Show in my local time” opciot valasztva a tartozkodasi helyed idejehez lesz igazitva a tabla.

    8 orat meg ne vonjatok ki belole mert 7 ora az ido eltolodas. (MO-val legalabbis)

    Reply

  • Hero

    |

    Válasz Julien #13 üzenetére:
    Igen, de nőnek számít – hogy csúnyán fejezzem ki magam. Go Scarlett! <3

    Reply

  • xplode

    |

    GOGO HerO & Rain!!!

    Reply

  • Tuco Ramirez

    |

    Válasz zola09 #2 üzenetére:
    Én is sajnálom, hogy kevés lesz a terran. A ZvT a kedvenc match up-om.

    Reply

  • Rayzen

    |

    Válasz Hero #21 üzenetére:
    Pedig már azt hittem végre egy igazi csaj is versenybe szál és kiderül hogy fiú. Mekkora csalódás… Pedig már csak azért is neki szurkoltam volna, ha lány lett volna XD

    Reply

  • Hero

    |

    Válasz Rayzen #24 üzenetére:
    Nem a hétköznapi értelemben vett csaj, de attól még csaj-csaj (tehát nem csajnak öltözött fiú, de ebben most ne merüljünk el, nekem is eltartott egy darabig, mire kibogoztam, hogy mit is jelent pontosan a transzneműség), szóval nyugodtan drukkolhatsz neki.:D A kizárólag nők számára rendezett versenyeken is indulhatott, hogy ha ez segít.=)

    Reply

  • crepitation

    |

    Válasz Hero #25 üzenetére:
    bazze én eddig azt hittem hogy csak szopatjátok a népet és ez nem komoly. tévedtem

    Reply

  • Gandhi

    |

    Válasz crepitation #26 üzenetére:
    Jézusom én is azt hittem, ez csak egy vicc!!!

    Reply

  • szhilii

    |

    Szombat hajnal 3kor indul nálunk a stream ?

    Reply

  • Hero

    |

    Válasz szhilii #28 üzenetére:
    Igen, de az első meccsek 4 körül lesznek.

    Reply

  • szhilii

    |

    Válasz Hero #29 üzenetére:
    Köszönöm.

    Reply

  • snipz

    |

    Válasz Gandhi #27 üzenetére:
    Aki hallotta már scarlettet beszélni annak szerintem nem meglepő

    Reply

  • nf.purple

    |

    Alig várom már az olyan hozzászólást, hogy „azé én szúrnám”. Öh. Hozza kell tenni marha jól jatszik…

    Reply

  • Julien

    |

    Válasz nf.purple #32 üzenetére:
    Aki leszúrja Scarlettet, annak jár béta? 😀

    Amúgy a cikkben említett 32 legjobb játékos erős túlzás, a fele kb mid GM noname szar.

    Reply

  • FaLtY

    |

    Magyar idő szerint ez mikor fog folytatódni? :S

    Reply

  • FaLtY

    |

    Válasz szhilii #35 üzenetére:
    Köszönöm. 🙂

    Reply

  • esox

    |

    WTF group E?

    Reply

  • MiD

    |

    Válasz esox #37 üzenetére:
    Én is csak néztem, hogy ez így most mi. Azt hittem ma lesz az első nap, így a tegnapit kihagytam, ezért igencsak megnézném azokat a meccseket.

    UPDATE: TL-en van link, ahol elvileg VOD-okat lehet nézni.

    Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.