BarCraft Hungary Összefoglaló | DreamHack Stockholm

GaBoO . Hírek 1238

Barcraft Hungary - Malom kávézó

Izgalmakkal teli hétvégén vagyunk túl, ugyanis lezajlott a DreamHack Open 2013 első megállója Stockholm-ban, amit egy jól sikerült BarCraft keretein belül mi is végig tudtunk követni. Az eseményre sikerült a Malom Kávézót igénybe vennünk, amit egy pár óra alatt meg is töltöttek a hazai eSport rajongók.

 A versenyek közben kisebb csúszások elő fordultak, de azt a szervezők nagyon szépen korrigálták. Az elő döntőben és a végjátékban kiemelkedő teljesítményt láthattunk a játékosoktól. A szombati napon Apollo és Artosis kitűnő kommentálását élvezhettük, bár a nap végére már látszott a srácokon a fáradtság.

A kezdésre kisebb-nagyobb késéssel, de mindenki megérkezett. A BarCraft facebook eseményén felmért számot körülbelül tudtuk hozni, ami úgy 50 főt jelent. Többek között meglátogattak minket az Otherworld csapata, Sirius és „Sirius imitátor” bátya, egy páran az AverMedia-tól és természetesen a Tinodi csapat is. Így „hírességekből” sem volt hiány. A résztvevők között találkozhattunk lelkes amatőrökkel és feltörekvő haladó játékosokkal.

Összességében egy nagyon jó társaság jött össze, ahogy véleményezték helyben az eseményt Mindenki megvolt elégedve a versennyel és a BarCraft lebonyolításával is. Nagyon szépen köszönjük a StarCraft 2 Hungary nevében Mindenkinek a részvételt. Előre láthatóan június környékén tudunk legközelebb találkozni.

Tinodi Összefoglaló videó


Leave a comment

You must be logged in to post a comment.