Starcraft 2 nyereményjáték – eredményhirdetés

DACA . Hírek 1348

anniversgame

Július 27-én ünnepeltük a StarCraft 2 harmadik születésnapját, ennek örömére hirdettük meg nyereményjátékunkat, melyre szép számmal érkeztek pályázatok a szerkesztőségünkbe. A feladat az volt, hogy a legemlékezetesebb StarCraft 2 élményeteket elektronikus papírra vessétek, s azt küldjétek el nekünk. Örömmel jelentjük be, hogy a Starcraft2.hu szerkesztősége szavazott, s megszületett a végső győztesünk, akinek a nyereménye egy eredeti Starcraft 2 HotS zenelemez és „Hogyan készült a játék” DVD. A többiek ne csüggedjenek, lesz még a jövőben hasonló nyereményjátékunk, ahol ismételten lesz esélyetek díjakat bezsebelni.

A nyereményjáték győztese pedig nem más mint….dobpergés…..

Hegedűs Tímea – Timi

Szívből gratulálunk a nyertesnek, akivel már felvettük a kapcsolatot a nyeremények átvételével kapcsolatban. A győztesünk legemlékezetesebb StarCraft 2 élményét a cikk további részében olvashatjátok el! Köszönjük a részvételt, találkozunk legközelebb is!

Mikor is találkoztam először ezzel a játékkal? Azt hiszem 10 éves koromban. Azóta is szégyellem picit elismerni, hogy nem akartam kipróbálni. Édesanyám hozta egyik ismerősétől kölcsönbe, és nagyon sokáig győzködött, hogy „legalább nézd meg”. Végül Ő nyert, és teljesen megváltoztatott. Már az első pálya után magába szippantott ez a világ, és azóta sem tudtam elszabadulni tőle. Kiskoromban nem volt túl sok barátom, így csak a StarCraft létezett nekem. A küldetések, melyeket minden egyes héten újra és újra végig vittem. A párbeszédes és események melyekbe teljesen beleéltem magam. És persze a vége, Tassadar önfeláldozása, amin ennyi év után is elsírom magam.

És ez így ment egészen 2010 nyaráig, mikor megjelent a Wings of Liberty. Emlékszem nem tudtam, hogy meg fog jelenni, épp öcsémmel voltam moziban, mikor a mozgólépcsőn lefele menet a kirakatra pillantottam és ott volt egy hatalmas Raynor tábla. Furcsa, hogy mekkora izgalomba tudja ez hozni az embert. Én speciel remegtem, még azután is hogy megvettem, és hazavittem. Aztán csak ültem kezemben a játékkal és egy órán át csak bámultam, a nejlont csak ezután bontottam meg. De persze sor került a telepítésre is, és a gép előtt ültem és végigvártam, mind a 12 órát. És így kezdődött el az „életem folytatása”.

De amiről igazából beszélni akartam, az nem ez. Mert a StarCraft számomra többet adott, mint játék, sztori, unaloműzés. Nekem adta azt a személyt, akit azóta is mindennél jobban szeretek.

Multin játszottam, mikor összedobott vele: Jazz. Már nem is tudom hogyan derült ki, hogy mindketten magyarok vagyunk, de nem is lényeges. A lényeg az, hogy elvert, de utána felajánlotta, hogy megtanít egy-két stratégiára. És így kezdődtek el az éjszakába nyúló beszélgetéseink, eleinte csak a játékról, a sztoriról, majd mindenmásról is. Egy ilyen beszélgetés során derült ki, hogy egy suliba járunk, és még évfolyamtársak is vagyunk. Így hát találkoztunk, beszélgettünk, majd járni kezdtünk, és már két éve együtt vagyunk.

Azt kell mondanom így a végén, hogy a StarCraftnak köszönhetem a teljes életemet. A sorsom már összefonódott Raynorék életével, és nem is akarok szabadulni ettől. De azt még elmondom, hogy a Jazzel csináltatott kitűzőnkön mi áll: Mi life for Aiur, My love for You!


Comments (11)

  • todor

    |

    Ez a kedvenc részem: 😀 „Aztán csak ültem kezemben a játékkal és egy órán át csak bámultam, a nejlont csak ezután bontottam meg.” –> bazz ha ez az élete akkor ez lehetetlen 😀

    Reply

  • esfrost

    |

    😀

    Reply

  • Eyesis

    |

    Megalakítjuk a nemzeti starcraft 2 nyomozó irodát, és kivizsgáljuk az ügyet!

    Reply

  • Rayzen

    |

    Igen! Követeljük hogy a magát Hegedűs Tímeának nevező személy jelenjen meg a nyilvánosság előtt, és esküdt szék előtt vallja be mindezen állításainak igazát. XD

    Reply

  • todor

    |

    Tímea nem reagál az itteni commentekre, vajon azóta is remegve nézi a nyereményét és még nem rakta be a meghajtóba, hogy elalélva nézze hogyan is készült a párjával összeboronáló játék?! 🙂 Timea milyen néven „futsz” a ladderen? 🙂

    Reply

  • Fana

    |

    Válasz Timi #9 üzenetére:
    Ugyan már ez nem bizonyít semmit.. villantsd a didit !! xD

    Reply

  • cseszkaa

    |

    valós személy

    Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.