Intel Extreme Masters 2014 – Köln

sPrAY . Hírek 1394

1

UPD2: LiquidHero 4-2-re legyőzte ellenfelét, CMStormPolt-ot, ezzel megnyerte az egész versenyt és hazavitt 10,000 dollárt, plusz még a 750 WCS pontot.

UPD: 23:00-tól következik a Grand Final, ahol CMStormPolt mérkőzik meg LiquidHero ellen. Tehát egy előreláthatólag izgalmas TvP következik, vajon kinek sikerül megnyernie az utolsó nagy európai versenyt a WCS kezdete előtt?

Az Intel Extreme Masters szervezői ismét a német várost, Köln-t választották a következő esemény otthonának, ahová a rendezvény már nem először tér vissza. 2012-ben a Gamescom-on volt az a bizonyos rendezvény, ahol a Starcaft II szekción belül 31,800 dollárt osztottak ki. Miután néhány héttel ezelőtt a League of Legends bajnokság hatalmas sikert aratott a kölni ESL TV stúdióban, ismét itt lesz a lehetőség a játékosok előtt, hogy bizonyítsanak a német esport városában. Február 13-tól 16-ig, 28 játékos méri össze majd erejét a végső győzelemért. Ezen a versenyen 25,000 dollár lesz a nyereményalap, de ezenkívül még 4000 WCS pont is gazdákra lelhet [a győztes 750 pontot fog hazavinni]. Szóval popcorn-t bekészíteni, ugyanis ismét IEM!

Még több információért kattints az „Olvass tovább” részre!

A 12 kvalifikált játékos mellett, 2 nyílt versenyen keresztül 4 játékos kerülhet be és ezek után négy darab 4 fős csoportban fognak harcolni a továbbjutásért!

OPEN BRACKET#A | OPEN BRACKET#B

A szervezők azt ígérték hogy minőségi, lenyűgöző hangulatot szeretnének varázsolni mindenkinek a képernyőjére és remélik, hogy mindenki elégedett lesz az élő közvetítéssel.

Ismét a legjobbak közvetítik számunkra az eseményeket:

  • Paul ‘ReDeYe’ Chaloner – Műsorvezető
  • James ‘Kaelaris’ Carrol – Kommentátor
  • Shaun ‘Apollo’ Clark – Kommentátor
  • Yoan ‘ToD’ Merlo – Kommentátor
  • Joseph ‘Ret’ de Kroon – Kommentátor

casters

Legvégül pedig az élő közvetítés:

sponsors


Leave a comment

You must be logged in to post a comment.