Boldog negyedik születésnapot StarCraft II

Ander . e-Sport, Hírek 1470

4th_BD

Különleges nap a mai a Blizzard számára, és még különlegesebb a StarCraft II és annak játékosai számára! Ma, július 27-én, éri meg 4. évfordulóját a StarCraft II és ennek megünneplésére, szülinapi tartalmak és élmények várják a játékosokat.

Mi is lenne tökéletesebb a 4. születésnap megünneplése, mint egy igazi klasszikus StarCraft verseny! Szerencsére a Proleague rájátszásának második elődöntője a mai napon veszi kezdetét. Pontban 12:00-kor indul a megmérettetés a KT Rolster és Jin Air Green Wings csapata között.

Stream: [SPL] KT vs Jin Air – kezdés 12:00

Ha a fentiek nem lennének elegendőek az ünnepléshez, akkor szintén a mai napon nézhetitek meg az Acer TeamStory Cup 3. Szezonjának döntőjét, ahol a Team Acer és a Team Liquid csapata küzd meg a bajnoki címért.

Stream: [ATC] Acer vs TL – kezdés 16:00

Ha még nem láttátok volna, egy kellemes meglepetés vár rátok a StarCraft II-ben… minden faj dolgozója szülinapi bulihoz illő csákót visel! Mindegyik csákó a faj stílusához illeszkedik, így mindenki részt vehet az évforduló ünneplésben, csupán annyit kell tennetek, hogy megnyitjátok a klienst és elindíttatok egy meccset.

BD_hats

Az ünnepi csákókon túl, amiket a dolgozók viselnek, elérhető 3, az ünnepi alkalomhoz illő, új portré is, egy-egy mindegyik faj számára. Megszerzésükhöz csak egy meccset kell játszanotok – az ünneplés egészen jövőhét végéig tart.

BD_cakes

Végül pedig egy kis ízelítő abból, hogy mi is várható a Proleagueben:

[SPL] Jin Air Green Wings vs KT Rolster (Rájátszás 2. Elődöntő 1. Nap)

(T)Maru < Outboxer > (P)Stats
(P)Terminator < King Sejong Station LE > (T)Flash
(Z)TRUE < Overgrowth LE > (P)MyuNgSiK
(T)Cure < Merry Go Round LE > (T)TY
(P)sOs < Frost LE > (P)Zest
(Z)Rogue (Savage) < Habitation Station LE > (Z)Action

Ace:
Outboxer

Hivatalos Hír az Évfordulóról

Proleague LiquiPedia oldala

Acer TeamStory Cup LiquiPedia oldala


Comments (6)

  • DACA

    |

    Boldog születésnapot Starcraft 2! 4 év….hihetetlen! S előtte is évekig vártuk! Elszaladt az idő. Hajrá Magyarország!

    Reply

  • Marauder

    |

    Hello! Plíz segítsen nekem valaki! Régen sokat játszottam a Starcrafttal, aztán hosszú szünet. Úgy 2 éve kaptam ajándékba egy SC II.DVD-t. Akkor fel is telepítettem de a gépem nem bírta. Most lett egy jobb gép, újratelepítettem, de a campaign-ban csak 4 pályát enged, mintha nem lenne eredeti. Kértem game key-t a Battlenet-en de azt írja ez már használva lett. Van ott egy redeem key gomb, azt nyomjam meg és ad, vagy mit tegyek? Köszi.

    Reply

  • Secondborn

    |

    Négy év, de továbbra sincs tökéletes egyensúly. Persze ettől még vitathatatlan elsőbbséget élvez az RTS stílusú videojátékok között.

    Marauder

    Szvsz. te vendégkártyát kaptál, ami csak a SCII demóverzióját (ismertebb nevét „Starcraft II: Starter Edition”) teszi elérhetővé, ugyanis annak egyik korlátja pontosan az, hogy az első négy küldetést teszi elérhetővé, a challenge-módban és multiban pedig hasonló limitet építettek be. Tehát jobb, ha megrendeled avagy letöltöd az teljes eredeti verziót.

    Reply

  • KaLoZ

    |

    Béke poraira.

    Reply

  • Marauder

    |

    Secondborn: Köszi a válaszodat, de mint írtam dobozos verzióm van, itt van előttem az asztalon 🙂
    Csak újra telepítettem az új gépemre
    Egyelőre levelezésben vagyok a supporttal, válaszoltak, kérték a bnet nevemet, valódi nevemet és a DVD key-t Szem. ig kártyát már elküldtem.

    Reply

  • Marauder

    |

    No megoldódott. Volt egy régebbi bnet acc-om azt helyreállították. Jelszót kellett váltanom hozzá és voálá!

    Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.