MondoGames Live Invitational #9

sPrAY . Hírek 1469

mondogames-live-invitational-8MondoCon Starcraft 2 verseny

Immár kilencedik alkalommal kerül megrendezésre Magyarország legnagyobb meghívásos alapú StarCraft II versenye, a MondoCon Live Invitational. A helyszín ismét a régi, a játékosok ez úttal  négyen lesznek!

Az összdíjazás 50.000 Ft és először a verseny történelmében minden hely OPEN, azaz nincsenek fix meghívott játékosok, mind a 4 helyre saját teljesítményetek alapján juthattok be és nyerhettek meghívást az élő eseményre. Ez a döntés azért született, hogy későbbiekben ne legyen az, hogy „ő miért kerül meghívásra, hiszen inaktív…”

Hogy meglegyen a 4-es létszám, most is szervezünk a 4 nyílt pozícióra 2 darab Open Tournamentet, amelyeknek a döntősei részesülnek majd meghívásban az MGLI 9-re.

A 2 Open Tournament időpontjai a következők:
Szeptember 20., Szombat | 16:00
Szeptember 27., Szombat | 16:00

Az időpontok még változhatnak és az is előfordulhat, hogy egyik-másik Open Tournament ütközni fog időpontban más versenyekkel is, de azért is van 2 belőlük, hogy legyen legalább egy jó időpont bárkinek. Természetesen bárki, akinek pl. nem sikerül az elsőn győztesként végeznie, még nyugodtan jelentkezhet majd a következőre, amelyekre a jelentkezés mindig az előző Open kupa vége után nyílik meg.

open_1

Az első Open Tournamentre tehát, ami most szombaton, tehát 20-án lesz (16:00-kor veszi kezdetét, 15:00-tól check-inelni kell majd), ezen a binarybeast.com-os oldalon keresztül lehet jelentkezni bárkinek, aki úgy érzi, hogy a legjobb 4 között a helye október 5-én a HungEXPO-ban a nagyok között. A közös chat channel mcliopen lesz, bracket a binarybeast-en, illetve itt egy külön hírben kap majd helyet, ahogyan a stream adást is itt, az oldalon keresztül követhetitek majd figyelemmel vagy a http://twitch.tv/wildtv4 csatornán.

A map pool: King Sejong Station LE ; Overgrowth LE ; Catallena LE ; Merry Go Round LE ; Deadwing LE ; Foxtrot Labs LE ; Nimbus LE
Az összes Open Tournament mérkőzés Bo3. A szabályzatot itt találjátok, olvassa el figyelmesen minden jelentkező.

Az MGLI a kétnapos MondoCon rendezvény második napján, október 5-én (vasárnap) 10:00 kezdéssel lesz megtartva.
Az összecsapásokat a helyszínen lehet majd figyelemmel követni, illetve streamet is biztosítani fogunk azoknak, akik nem tudnak eljönni. A kommentátorok NevermorE, sPrAY és SkyMouz lesznek.


Comments (2)

 • Bencentius

  |

  csak nekem 404 ha a szabályzatot megnyitom?

  Reply

 • SouNDsOfWar

  |

  az azt jelenti, hogy nincs szabályzat hehe

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.