Legacy of the Void: Allied Commanders előzetes

Ander . Hírek, LotV 1259

LotV:AC_Prev

A kölni Gamescomon mutatták be először nyilvánosság előtt a StarCraft II: Legacy of the Void új játék módját, mely az Allied Commanders nevet viseli és küldetés alapú kooperatív játékélményt kínál.

Válassz Parancsnokot

Az Allied Commenders játékmódban a StarCraft II univerzum hősi parancsnokainak egyikét irányíthatod. Mindegyiküknek a legkülönfélébb képességek és fegyverek arzenálja áll rendelkezésére és válogatott egységekből toborozhatják csapataikat. Ezen eszközöknek köszönhetően mindegyik parancsnok egyedi játékélményt kínál.

LotV:AC_Prev1

Gyalogos csapatokat vezényel és azokat támogató egységeket. Légi támogatást kérhet Bansheek és a Hyperion formájában.

LotV:AC_Prev2

Kerrigan egy irányíthat hős, aki pszionikus képességekkel rendelkezik és erős Zerg egységeknek parancsol.

LotV:AC_Prev3

Képes egységeket azonnal a harctérre teleportálni. A Spear of Adun támadó és védekező képességeit irányítja.

A Terran parancsnokok hatalmas harci gépezeteket vezényelnek hadba, mint a Hyperion. A Zerg parancsnokok nagy hatalmú hősöket iránythatnak, mint Kerrigan. A Protoss parancsnokok orbitális pályán álló hadihajóik pusztító erejű fegyvereinek képességeit használhatják. Kiválaszthatod, hogy melyik stílus illik hozzád leginkább.

LotV:AC_Prev4

Küldetések, Célok és Nehézség

A legkülönfélébb világokon játszódó küldetéseket kell majd teljesítened, ahol kihívások széles skálája vár rád. A küldetések célja lehet masszív bolygóvédelmi erődítmények pusztulástól való megvédése vagy Amon hibrid csapatainak utánpótlásának szabotálása is.

LotV:AC_Prev5

Több küldetést is lehetetlen volna egyedül teljesíteni, de a szövetségeseiddel való együttműködéssel és csapatmunkával leküzdhetőek.

LotV:AC_Prev6

Minden küldetés előtt kiválaszthatod annak nehézségét. Ezáltal lehetőséged nyílik, hogy a kihívásokat egyéni képességeidhez igazítsd.

Valamint, ha szereted a kihívásokat, akkor lehetőséged lesz majd bónusz célok teljesítésére a küldetéseken belül. Ha megpróbálod ezeket is teljesíteni az nagyban növelheti a küldetések nehézségét, de cserébe a jutalom is nagyobb, és észre fogod majd venni, ha így teljesíted a küldetéseket, akkor a profitod is sokkal nagyobb lesz!

LotV:AC_Prev7

Szerezz meg új egységeket és fejlesztéseket

Az Allied Commanders küldetéseinek teljesítésével a parancsnokaid egyre magasabb szintre lépnek, ezzel elérhetővé válnak újabb és újabb egységek és fejlesztések, melyeket bevethetsz majd a csatatéren.

A megszerezhető fejlesztések a harci járművekből álló erősítés hadba hívásától az orbitális bombázásig terjednek. Az egységek és fejlesztések teljes tárházának birtokában a legelrettentőbb küldetéseket is leküzdheted, de csak akkor ha a hatékony csapatmunkát is bevetitek!

LotV:AC_Prev8
LotV:AC_Prev9

Nagyon örülünk, hogy az Allied Commanders játékmód a Legacy of the Void részévé válhatott, és reméljük ti is izgatottan várjátok, hogy egyedi kihívásaival egy barát társaságában szálljatok szembe! Az elkövetkezendő hetekben további információkat osztunk majd meg erről az új játékmódról, kövessétek figyelemmel híreinket!

Forrás


Leave a comment

You must be logged in to post a comment.