KT Rolster Flash visszavonul

Ander . e-Sport, Hírek 1708

KTR_Flash

A StarCraft: Brood War legeredményesebb játékosa KT Rolster Flash (Lee Young Ho) a mai napon, több mint 8 évnyi profi karrier után, bejelentette visszavonulását. Flash 14 évesen, 2008-ban szerezte meg első OSL bajnoki címét, melyet Brood War pályafutása során még 2 másik OSL és 3 MSL bajnoki cím követett (OSL és MSL: a Brood War legrangosabb versenyei). Eredményeinek köszönhetően kiérdemelte a Tökéletes Fegyver és Isten címeket.

StarCraft II pályafutása során egyetlen egyéni bajnoki címet sikerült elnyernie az IEM 2014-es torontói versenyén, de mindvégig az egyik legjobbnak számított. Valamint 2014-ben sikerült csapatával, a KT Rolsterrel, a ProLeague bajnoki kupáját is elhódítania.

Állítása szerint nem kívánja örökre szögre akasztani a billentyűzetet és egeret, de most kivesz egy hosszabb szabadságot. Az elkövetkezendő 3 éven belül szeretné teljesíteni a kötelező katonai szolgálatot. Álma, hogy visszatérjen a KT Rolsterhez, mint edző, és a világ legjobb csapatává tegye azt.

2014 IEM Toronto lejátszási lista

Forrás


Comments (1)

  • sweeping

    |

    BW-ben tényleg ő volt az egyik legnagyobb, elképesztő tehetség ez a srác. Emlékszem alig vártam hogy hazaérjek az óra után és nézhessem hogy játszik az egyik bajnokságon. De régen is volt 🙂

    Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.