Riválisok show meccsei

Ander . e-Sport 1279

tlovslilbow

Beszéljen a pénz

snutevsfirecake

Swarm Host rémuralom

manavsnerchino

Pole pozíció

hukvsscarlett

Kanada királya és királynője

Ma este 20:00-tól 4 show meccs kerül lejátszásra, melyek közös jellemzője, hogy riválisokat állít szembe.

Stream

A rivalizálások okainak összefoglalóját az olvass tovább linkre kattintva érhetitek el.

Lilbow vs TLO: Lilbow az egyetlen nem dél-koreai játékos, akinek sikerült eljutnia a 2015-ös WCS Világbajnokságra, de a mérkőzés előtti nyilatkozatában azt állította, hogy nem a Világbajnokságra készülést helyezte előtérbe, hanem egy másik versenyre fókuszált inkább, ami már az új Legacy of the Void (LotV) kiegészítőt használta. A helyzetén nem segített, hogy csúfos 3-0-ás vereséget szenvedett első ellenfelétől Life-tól, aki a 2014-es világbajnok és a 2015-ös ezüstérmes, azaz Lilbownak nem sok esélye volt. Valamint Lilbownak az első két LotV versenyén sem sikerült jól szerepelnie. Nyilatkozatáért sokan kritizálták köztük TLO, aki a 2015-ös WCS Világbajnokságon, mint szakkommentátor volt jelen, amiért Lilbow a kommentátor jelzővel illette (azaz TLO nem igazi játékos).

Snute vs Firecake: mindketten mesterei voltak a Swarm Host alapú stratégiáknak, de személyiségük szöges ellentétben áll egymással. Snute nyugodt és barátságos, míg Firecake hirtelen haragú és goromba. Most kiderül melyik filozófia az ideális a Zerg játékosok számára.

MaNa vs Nerchio: ők ketten nem csak Lengyelország, de a nem dél-koreai játékosok legjobbjai közé tartoztak a StarCraft megjelenésétől kezdve. Szemtől-szemben Nerchio vezet, de MaNa tavaly a WCS 3. szezonjában megszerezte az ezüst érmet, amivel túlszárnyalta Nerchio eredményeit. Ezen felül eltérő személyiségükből adódóan nem jönnek ki egymással, és csak akkor fognak össze, ha hazájukat kell képviselniük a Nation Wars versenyein.

HuK vs Scarlett: fénykorukban mindketten képesek voltak egyenlő félként kiállni a dél-koreai játékosokkal és többször győzedelmeskedtek is. Viszont ezek a fénykorok nem estek egybe, így igazán soha sem tudtak megküzdeni a legjobb kanadai játékos címért. A Legacy of the Void megjelenése óta eltelt hónapokban mindketten ismét formába jöttek és úgy tűnik képesek lesznek magukból kihozni a legtöbbet. A többi párosítással ellentétben HuK és Scarlett között semmilyen személyes ellentét nincs, itt kizárólag kettejük tudása kerül megmérettetésre.

Forrás

 


Leave a comment

You must be logged in to post a comment.