Magyar Starcraft2 közösség találkozó Budapesten – Selejtező

Ander . e-Sport, Hírek, Kupa 916

Kiss Richárd (ProNoob) üzenete:

A korona vírus okozta korlátozások után végre fellélegezhetünk és ez lehetőséget ad arra, hogy újra személyesen is találkozzunk. 2021. 07.31-én megrendezésre kerül Budapesten a legnagyobb magyar Starcraft2 közösség találkozó. Az eseményen találkozhatsz személyesen Magyarország legjobb játékosaival, kedvenc streamereiddel vagy akár a közösség azon tagjaival, akit a játékból vagy a közösségi média valamelyik platformjáról már ismersz. Közben kivetítőn élvezheted az ÆR invitational meccseit és ihatsz akár sörözhetsz a bárban egy jóízű beszélgetés mellett. Semmiképpen ne hagyd ki az alkalmat! 

Részvételi szándékodat jelezheted ezen a Facebook eseményen. 

Helyszín: InGame Gamer Bar and VR arcade
1072 Budapest, Klauzál utca 26.-28.
Kapunyitás: 2021.07.31. vasárnap 12:00
InGame weboldal

További részletek az olvass tovább linkre kattintva érhetőek el.

ÆR invitational

A találkozó közben egy időben megrendezésre kerül az ÆR invitational, ami egy offline verseny, amit kivetítőn követhet az, aki személyesen eljön. Aki nem tud részt venni személyesen az se szomorkodjon, hiszen Twitch streamen is lehet majd követni az eseményeket.

Az Hungarian Starcraft Tournament season1 első 5 helyezettje kapott meghívást a versenyre, valamint még három mindenki számára nyitott selejtező nyertese csatlakozhatott ahhoz a 8 versenyzőhöz, aki megmérkőzhet egymással egy offline verseny alkalmával. Sajnos ezt a korlátozások miatt halasztani kellett. De most július 31-re sikerült leszervezni. Sajnos már két előzőleg bejutott játékos nem tud eljönni személyesen, de így kaptak azok egy újabb esélyt, akik szerettek volna eljönni versenyezni. 

Aki szeretne versenyzőként bejutni, annak még van egy lehetősége. Július 12-én 19:00-kor lesz a második selejtező, aminek nyertese bekerül a 8 játékos közé. Jelentkezni itt lehet. 

Aki bejut a versenyre annak vállalnia kell, hogy személyesen megjelenik a versenyen és befizeti a 2000 Ft nevezési díjat. Eddig a nevezési díjakból és a támogatásokból már 58.000 Ft gyűlt össze a nyereményalapba. Köszönjük az eddigi és jövőbeli támogatásokat is! 

A már bejutott játékosok:

  • Psz (T) Szabolcs Pásztor
  • Nihed (T) Nihed Nasser Agha
  • Mosten (P) Bóna Ádám
  • Thordrop (T) Csanád Zima
  • Winter (P) Milán Tóth
  • Pobcorn (P) Bence Kurucsó
Legutóbbi találkozó az InGAme bárban.

Bár a Blizzard befejezte a Starcraft2 további fejlesztését, ennek ellenére a játék még nem halt meg és a magyar közösség a második virágkorát éli. Ha még nem vagy a Starcraft 2 közösség tagja, akkor az alábbi platformokon felveheted velünk a kapcsolatot: 


Leave a comment

You must be logged in to post a comment.