Egymillióan a magyar E-sportért!

DACA . Hírek 1268

1175519_531318353589504_671823413_n

Oldalunk célja az esport hazai elismertségének növelése. Az ingerküszöb átlépése, hogy a kocka kategóriából kitörhessünk. Bemutatjuk miről is szól az eSport. Gyere játssz velünk TUDATOSAN!

A Facebookos oldal augusztus 14-én indult el, s azóta jelenleg mintegy 135 kedvelői vannak az oldalnak. A cél mintegy egymillió lájk.

Az oldal olyan célzattal született, hogy a hazai különböző közösségi oldalakon/blogokon/klánoldalakon megjelenő esport tartalmakat összegyűjtse, népszerűsítse és a laikusok számára bemutassa a TUDATOS játék mikéntjét.
Aki szívesen csatlakozna adminként is az oldalhoz az jelezze felénk oly módon, hogy a Drang@ogc.hu címre eldobja az emailjét (amivel a Facebookot használja) és nevét ill. az oldalának webcímét.
A logó illetve a profilkép jelenlegi formája az építkezés időszakát jeleníti meg. Jelenleg az alapozásnál tartunk…
Szívesen várunk javaslatot a logóra, profilképre, háttérre egyaránt!
Hajrá a magyar esportért!

Ti is lájkoljátok az oldalt ITT és tegyünk együtt a magyar e-sportért!


Comments (9)

  • csana

    |

    ogc?:D bitch please…

    Reply

  • Pene

    |

    Válasz csana #1 üzenetére:
    nem értem ezt a hozzáállást, illetve én kérek elnézést, hogy valakik próbálnak tenni a hazai közösségekért, meghaladva azt a szintet, hogy hírezgetünk és játszogatunk éppen valamivel külön-külön :-/
    mellesleg maximum annyi köze van a kezdeményezésnek az OGC-hez, hogy talán(?) Drang indította el, és természetesen várnak mindenkit, aki komolyabban foglalkozik valamilyen formában az esporttal. és biztos vagyok benne, hogy bárki egyenrangú félként van/lesz kezelve, függetlenül attól, hogy ő esetleg valamely konkurens (sic!) oldalt preferálja inkább.

    azt kéne inkább észrevenni, hogy ez neked is, és másoknak is csak jó lehet. természetesen nem csak ezen kezdeményezés, de sok más projekt miatt is talán szintet léphet valamikor a hazai esport társadalom, és végre kikerülhetsz az „antiszociális kocka gyerekek” fogalom bűvköréből, csak mert neked pl. az SC2 a hobbid. én lennék a legboldogabb, ha itthon is végre komolyan vennének minket, és komoly társadalmi réteg lenne az esportok kedvelőinek/esportokat űzőknek a csoportja, addig viszont, amíg a pocsojában téblábolunk, elég kicsinyes és meggondolatlan zsigerből fikázni bárkit és bármit.

    szóval köszönjük DACA, hogy kiraktad (bár nekem semmi közöm nincs speciel ehhez a facebookosdihoz). ha bármilyen hasonló kérésed lenne az OGC felé, nyugodtan keress meg akár engem is. remélem hosszútávon inkább a közös munka, mint a fentihez hasonló ellenségeskedés lesz majd terítéken. minimálisan belegondolva, egy későbbi nagyobb/komolyabb tortáért már talán majd megérné egymással is küzdeni, de addig… na mindegy, nem magyarázom tovább a – szerintem – egyértelmű dolgokat.

    Reply

  • DACA

    |

    A magyar e-sportért csak közösen tehetünk, mindenkire szükség van! Ezt jó lenne, ha mindenki belátná. Szükség van minden játékosközösségre, hogy együtt megmozgassunk bármit is. 1-1 játék közössége ehhez édeskevés lenne. Így sem lesz könnyű felhívni magunkra a figyelmet, de a remény hal meg utoljára !

    Reply

  • Pene

    |

    Válasz DACA #3 üzenetére:
    ah, ezért nem tudom máér szerkeszteni a hozzászólásom 🙂
    1: pocsolya
    2: példának okáért, az utóbbi évben betalált két ember is, hogy hírezne az sc.rts.hu-ra, de én inkább elirányítottam őket ide (az, hogy ideértek-e, már más kérdés), mert nálunk semmi értelme sem lett volna írogatniuk. na most jöhet a bitch please a főgeci, félig OGC-s Penének is, hogy mekkora rohadék…

    Reply

  • csana

    |

    Válasz Pene #2 üzenetére:
    Csak a személyes tapasztalatokból és a sok évnyi parasztvakításból kiindulva tettem a kijelentést. Remélem most történik is valami.
    gl

    Reply

  • Desy

    |

    én teljes mértékben az esportért való összefogás pártján állók, lájkot is dobtam, de lehet mások nem fogják komolyan venni, amíg olyanokat írtok hogy „s azóta jelenleg mintegy 135 kedvelői vannak az oldalnak. A cél mintegy egymillió lájk.”

    és amúgy mi lesz ha elérik a kívánt lájkszámot?

    Reply

  • DACA

    |

    Válasz Pene #4 üzenetére:

    Sajnos nem érkeztek meg a jelentkezők, legközelebb jobban oda kell suhintani nekik.

    Válasz Desy #6 üzenetére:
    Ez úgymond motiváló lehet a játékosoknak, hogy még csak annyian voltunk, de pl. késő délutánra már bőven átléptük a 300-as határt, köszönhető ez Neked, Nekünk, Mindenkinek.
    Ha elérjük a kívánt (1 milliós) létszámot, akkor körbefutok 100-szor a Parlament körül. Ez a kezdeményezés egy üzenet mindenkinek, lássák a Facebookot használók hogy itt vagyunk és sokan csináljuk ezt. Ha az oldalt meglátja 100 emberből 1 valaki, akinek van pénzügyi háttere, esetleg vállalkozása stb. akkor már tudja hogy van az e-sport, ami akár egy új irányzatot adhat szponzorilag is akár. Minden videójáték oldalnak ezt ki kell tennie, s azon is leszünk. Hajrá Magyarország!

    Reply

  • Desy

    |

    Válasz DACA #7 üzenetére: én itt arra gondoltam hogy a „mintegy 135 kedvelői vannak az oldalnak” olyan mintha egy angol szöveget guglifordítóból szedtetek volna ki, + még1 „mintegy” a második mondatban. apróságok, senkit nem érdekelnek, de szerintem megérdemel a scene egy színvonalat, hogy az ilyen hírek helyesen legyenek fogalmazva.

    Reply

  • L4.ZsukoV

    |

    Emelem a tétet egy „LIKE”-al azt majd még elgondolkozom ezen, hogy miben tudnék segíteni.
    Olvastam, hogy közben meg lett vitatva, de DACA-nak igaza van abban, hogy ez nem válogatás kérdése.: Ebbe kategóriába a „nem játszó” csak néző/érdelődök az Esport iránt is simán beletartoznak. (Szerintem)

    Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.