Háztáji hírek

Astonkacser . Blog 699

logo.jpgMivel a Blizzard úgy gondolta, hogy hírzárlatot rendel el, és a külföldi blogok, fórumok is csöndesek, úgy gondoltam egyéb hasznos dolgokkal foglalom el magam.

  • Először is a fórum átesett egy kis kereső optimalizáláson, hogy a csúnya régi linkek helyett most olvashatóak legyenek. Ez számotokra csak annyit jelent, hogy ha egy fórum linket láttok, akkor abból már lehet következtetni a tartalmára is.
  • Mostantól lehetőség van arra, hogy új téma indítása után a kezdő hozzászólás az oldal tetején automatikusan mindig megjelenjen, minden oldalon. Így könnyebben visszakereshető mindig, hogy egy adott téma pontosan miről is szól. Remélem ez egy hasznos featurenek bizonyul.

forumnewfeature.JPG

  • Végül, de nem utolsó sorban következzen egy kis szentimentalizmus, amelyet már régóta terveztem, de lányos zavaromban még nem jutottam el odáig hogy le is írjam.A havi jelentések előkészítése közben folyamatosan találkozom olyan hozzászólásokkal, amit olyanok írtak akik amúgy nem szoktak aktívan fórumozni. Ők valószínűleg nem szeretnek írogatni, de amikor igazán fontos, akkor azért ráveszik magukat. Nem csak nekik, hanem mindenkinek köszönöm, hogy a hivatalos témákban megosztjátok velünk a véleményeteket, veszitek a fáradtágot hogy elmondjátok mit gondoltok. Bár konkrét látszata nincsen annak, hogy bármi is történne emiatt, de minden hozzászólást elolvasunk és mindeki véleményét próbáljuk leírni a jelentésben. Az egyetlen ami biztos, Karune elolvassa, és közvetíti a fejlesztőknek. Minden kérdésünkre nem kaphatunk választ, de a lényeg, hogy kaptunk már választ és ez bizonyítja, hogy a véleményed eljutott a fejlesztőkhöz.

Köszönöm Nektek az együttműködést!


Comments (3)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.