Vihar előtti csend

Astonkacser . Blog 688

dontgiveup.jpgRéges-régen, mikor még frissítés volt minden héten, azt hittük így lesz, egész évben. Hát nem. Már a gagyi QnA-k sem tudják felizgatni az embert, hiszen nem kapunk semmit, semmi újat, semmit amiből következtethetnénk, agyalhatnánk. A közösség úgy látom egyre kevésbé aktív, szerintem sokan elvesztették már az érdeklődésüket. S miért? Mert nincs frissítés és végeláthatatlan időnek látszik az, amit még várni kell. De ne adjátok fel!

Mit csinál vajon a Blizzard?

Az biztos, hogy a főfőnökök a D.I.C.E. 2008 nevű rendezvényre készültek az utóbbi hetekben. Mi is ez? Vegyél sok-sok neves embert a játékiparból, tedd őket egy nagy terembe és periódusonként rakj eléjük mikrofont és pafff így lett a DICE.

A neves rendezvényen Rob Pardo és Mike Morhaine is megjelent (az eseményről videó itt található), tehát valószínűsíthető, hogy mire visszaérnek, és folytatják a Starcraft II fejlesztését, a többiek annyi mindent felhalmoznak nekik amit meg lehet mutatni a közönségnek, hogy hírzáporra számíthatunk pár héten belül. Karune majd 2 hete mondta, hogy a legújabb BlizzCast-ot már felvették, az is jön nemsokára.

Aztán már csak párat kell aludni, és a WWI-n bejelentik a Zergeket, aztán jön a BlizzCon ahol meghirdetik a nyílt bétát (elnézést kicsit elkalandoztam).

Szóval kitartást barátaim, már csak nyárig kell kibírni, aztán lesz itt annyi minden, hogy leég az ujjatok annyit fogtok gépelni a fórumon. Trust me!


Comments (8)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.