Háztáji hírek #2

Astonkacser . Blog 717

ian-mcm-shout-0a.jpgIsmét van egy kis hírmentes időszak, szóval ismét belefogtam egy kis mellékesbe, ami talán jó lesz, talán hasznos, talán ilyesmi. Az Ultralisk hírére kicsit fellendült a fórumon az élet, így hát ma is arra koncentráltam.

(Dobpergés ..) Létrehoztam egy új fórumot, ahol a szombat esti Starcraft mókák termelte replayeket megoszthatjátok egymással, vagy a félelmetes koreai, pörgőujjú virtuózok látványos játékát szeretnétek jól kibeszélni a többiekkel. Irány hát a “Replay megosztó” központ. A replayek feltöltéséhez engedélyeztem a .rep és .w3g fájlokat, de csak ebben a fórumban. Emellett készítettem egy leírást arról, hogy hogyan is kell használni ezt a fórumot. Ha idáig gondod volt a képek feltöltésével, akkor is nézd meg, ugyanúgy működik az is.

Újabb fórum upgrade során telepítettem egy ajax-os shoutbox-ot, avagy üzenőfalat. Teszt jelleggel el is indítottuk, reméljük mindenki betartja a szabályokat és nem is szemeteli tele, és akkor működhet végtelen időkig nyugalomban.

Köszöntem, jóéjt!

OFF: Nem, pénteken nem azért nem volt QnA mert lusták voltunk lefordítani, hanem mert nem kaptunk 🙁 .. De sebaj, valószínű hogy készül valamire a Blizzard, azért hallgat ennyire.


Comments (2)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.