Közösségi szemle

Astonkacser . Blog 668

Hála az Ultralisknek, kicsit beindult az élet a fórumon és a főoldalon is. Szóval csemegézzünk egy kicsit abból amit drága közösségünk alkotott:

1.  Starcraft Demotivator verseny – Darc1n egy hirtelen ötlettől vezérelve meghirdette a Starcraf2-t kifigurázó képek készítésének versenyét. A nevezők a fórumon ebbe a témába töltik fel a képeiket, amikre már most is érdemes egy pillantást vetni. Ha van ötleted nevezd be te is művedet, a határidő lejártával Ti szavazzátok meg a legszellemesebb alkotást. Az eredeti Starcraft Demotivator képeket itt találod a galériában.

2. Laloo – akiről egyelőre nem tudunk többet – megosztotta a galériában velünk saját fanart képeit. Bár csak 1 starcraftos képe van, de az … minden elismerésem. Nézzétek meg Ti is és biztassátok, hogy készítsen még több ilyen remekművet.

3. „Hogyan fejlesszük játék stílusunkat?” címmel írt nekünk egy hosszú leírást Zedas arról, hogy miképp válhatunk a Starcraft mestereivé. Hasznos lehet minden kezdőnek aki Starcrafttal akarja elütni az időt az új játék érkezéséig. A cikk végén található egy kis szómagyarázat is, hogy könnyebben megértsük a Starcraft közösségek „szakzsargonját”.


Comments (3)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.