Archive for 2008. július 29. kedd

Akik kispadra kerültek a WWI-n

firebat.gifA Starcraft II Armory adminjai is ott voltak a WWI-n, és összegyűjtötték azokat az épületeket és egységeket, amelyekről előzetesen már volt szó, de a WWI verzióban még sem voltak benne. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy ezeket még sosem látjuk viszont a multiplayerben, csak lehetséges.

Továbbá szeretném mégegyszer kihangsúlyozni, hogy ezek az egységek benne lehetnek a single playerben itt-ott, és a Map Editorban 100% hogy benne lesznek.

Egy Zerg egység kimaradt, de erről sosem hallhattunk csak a Fansite QnA-ban, a Mothership méretű Zerg légi egység 🙂 . Nagy meglepetésemre a Sensor Tower már nincs, pedig azt hittem hogy van (lol?), és leginkább a Drop Pod-ot sajnálom (hüpp-hüpp).

Astonkacser . Blog 1355 19 hozzászólás

BlizzCon 2008 – TV show és egyebek

blizz-logo.gifPont ma nézegettem a Blizzard oldalait, hogy vajon a Blizzcon 2008-nak megvan-e már a websiteja. Még nem találtam ilyesmit, de nemrégen ráakadtam egy friss Blizzardos sajtó közleményre, amiben az áll, hogy augusztus 11-től kaphatóak a BlizzCon jegyek. Ez azt jelenti, hogy hamarosan meglesz a weboldal is, és most jön a slussz poén: az egész eseményt a DirectTV fogja közvetíteni élőben, kár hogy fizetős.

Kalifornia elég messze van, és bár Karune megkérdeztem, hogy jövök-e az eseményre, sajnos ez semmiképpen sem teljesíthető (ha csak nem tudtok valakit aki megtámogatna 🙂 ), így szomorúan, de itthon maradok, ez már szinte biztos. DE! Ami Titeket érint az az, hogy EGÉSZ hétvégén október 10-11-én szuper készültségben leszek, bekészítem a karton Red Bullt (vagy inkább Red Ultrát?), a raklap szendvicseket, és 0-24-es készültségben HÍRDÖMPINGET rendezek.

Egy Frostshock! szerkesztői sörözés közben arra gondoltunk, hogy a BlizzCon eseményt lehetne közösen is nézni, összegyűlnénk egy netkávézóban és együtt nézhetnénk a hepajt. Ez csak egy ötlet, lehet hogy megvalósul, mindenesetre kíváncsi lennék hogy kit érdekel.

Astonkacser . Blog 1413 10 hozzászólás