Battle.net 2.0 FAQ

Velral . Hírek 1179

Mi is az új Battle.net?

Azért készítjük az új Battle.netet, hogy az első számú online cél legyen játékok terén. Az új Battle.net élmény egy teljes körűen támogatott online játékszolgáltatás speciálisan a Blizzard Entertainment címei köré készítve, és tartalmazni fog egy teljes csokor játékhoz kapcsolódó tartalmat, beleértve a legkorszerűbb meccskészítő rendszert, achivement rendszert, közösségi hálózati jellemzőket, opciókat versenyjátékhoz, egy online piacot, és még sok mást. A célunk, hogy egy olyan környezetet hozzunk létre, ahol a játékosok online versenghetnek, netes személyiséget hozhatnak létre, és kapcsolatban maradjanak a barátaikkal és a közösség többi tagjával amíg a játékainkkal szórakoznak. Mindezeket teljesítve, az új Battle.net elhozza a legjobb közösségi-, és versenyélményt a Blizzard Entertainment játékosai számára, bárhol.

thumb01thumb02

Mi a Battle.net történelme?

A Battle.net az első teljesen integrált meccskészítő szolgáltatás a világon, amit 1996-ban indítottunk a Diablo kiadásával. A Battle.net fejlődött az évek folyamán hogy összeolvassza az internetes játékot egy helyre a Starcraft és a Diablo 2, a Warcraft 2 és Warcraft 3 esetében. A Battle.net rendszer a jelenlegi formájában van, nagyobb változások nélkül, 2003 óta.

Mennyibe fog kerülni a Battle.net?

Az új Battle.net teljesen ingyenes lesz azoknak a játékosoknak, akik megveszik és regisztrálják a Starcraft 2 teljes verzióját.

Mi lesz elérhető a Starcraft 2 játékosai számára az online piacon?

A Starcraft 2 kiadása után célunk, hogy hozzáadjuk a Starcraft 2 Marketplace-t (piacot) a Battle.nethez, hogy egy élő gazdasági rendszert teremtsünk felhasználók által gyártott tartalmakhoz, beleértve a multiplayer pályákat, egyjátékos kampányokat, kihívásokat, témákat.

Hogyan fog hatni a Battle.net az én multiplayer élményemre?

Megvalósítunk egy új, automatikus meccskészítő rendszert, továbbfejlesztett játéktudás figyeléssel, ami lehetővé teszi, hogy a játékosok hasonló tudásszintű ellenfelekkel tudják összemérni erejüket. Ez segít, hogy a játékosok következetesen nézhessenek szembe az egyenlő erősségű meccsekkel. Továbbá megvalósítunk még különböző ligákat és ladder rendszereket hogy még versenyképesebb Starcraft 2 környezetet tegyünk lehetővé.

thumb04thumb05

Mi az a Real ID lehetőség?

A Real ID az online játékvilág előtere lesz, ahogy egyszerűbb csatlakozást, kommunikációt és játékot biztosít barátaiddal. Kapcsolatba léphetsz régi barátokkal és új klántársakkal, és új barátokra tehetsz szert az integrált Battle.net közösségi hálózati eszközökkel. Azon túl, hogy láthatod a barátaid karakterneveit (például „Gorlac” a WoW-ban, vagy „Snip3r” a Starcraft 2-ben), és megjegyzi, melyik karakternév melyik barátodhoz tartozik, láthatod a Real ID barátodat, és chatelhetsz vele a Blizzard játékokon keresztül. Ami még jobb, hogy a Real ID teljesen opcionális, a lehetőségek bármikor ott vannak neked, hogy elkészíthesd a saját Blizzard Entertainment-es közösségi hálózatodat ahogy jónak látod.

Melyek azok a kommunikációs eszközök, amik az új Battle.nettel állnak majd rendelkezésre?

Az új Battle.nettel az a tervünk, hogy a legelső Blizzard Entertainment közösségi hálózat legyen a meccskészítő lehetőség mellett. Egyszerűen belépve a Battle.netre könnyen lehetővé teszi hogy megtaláld a barátaidat és chatelj velük a WoW-on, Starcraft 2-n és a jövőbeni Blizzard címeken keresztül, beleértve a Diablo 3-at. Nyomon tudod követni az összes haverodat a barátlistádban, megnézheted az online státuszukat, jelenléti információikat, szóban is chatelhetsz velük (voice chat), meghívókat küldhetsz, és üzeneteket továbbíthatsz nekik. A részletes karakter profilok naprakésszé tesznek, hogy láthasd a barátaid haladását és elért eredményeiket.

thumb03thumb06

Milyen eszközök válnak elérhetővé a Battle.nettel, amikkel játékos által készített testre szabott dolgokat végezhetünk?

Az évek alatt megtanultuk, hogy milyen hihetetlenül kreatív a Blizzard közössége, és azt, hogy kitűnnek abban hogy új módokat gyártanak a már meglévő játékainkhoz (úgy mint a DotA). Ez adott nekünk inspirációt ahhoz, hogy egy igazán gazdag publikálást, tartalomszerkesztést lehetővé tevő gyűjteményt adjunk a Battle.net játékosok kezébe, hogy elkészítsék a következő nagy játéktípust a Starcraft 2-ben.

Mikor kezdhetem használni a térképkészítő eszközöket? Hogy fog a Battle.net viselkedni az egyedi pályákkal?

A célunk az, hogy a Starcraft 2 Galaxy Map Editor-t elérhetővé tegyük a játékosoknak már a Starcraft 2 béta alatt. A játékosok ezeket az egyedi pályákat már játszhatják az új Battle.neten.

Támogatva lesznek a klasszikus Blizzard Entertaintment játékok az új Battle.neten?

Tervezzük frissíteni a klasszikus Battle.net játékokat, hogy kihasználják az új Battle.net accountok lehetőségeit és szervereinek infrastruktúráját. Ezen felül nincs semmi, amit bejelenthetnénk az eddigi Blizzard Entertainment játékokon és az új Battle.net élményen kívül.

A „szülői felügyelet” (parental control) továbbfejlődik a Battle.neten?

Kijavítjuk a szülői felügyeletet és az időkorlátozást a Battle.net megjelenésére. A parental control lehetővé teszi hogy megszabják kivel és hogyan kommunikálhat a gyerekük, és további eszközöket fognak biztosítani hogy felelősségteljes játékot nyújtsanak gyereküknek.

Lesz-e kötelező account átvitel az új Battle.netre a WoW játékosoknak?

Igen, valamikor a közeljövőben, a WoW előfizetőknek szükséges lesz átvinniük az accountjukat az új Battle.net rendszerbe. Azok a játékosok, akik ezt már megtették, hamarosan részesei lehetnek az új Battle.net adta lehetőségeknek.

Mi fog megváltozni a WoW-ban a kényszerített átvitel után?

A fő játékélmény változatlan marad az átvitel következményeként. Viszont részt vehetsz azokban az újdonságokban, mint az egymástól különböző realmek, factionök és játékok közötti chatben.

thumb07

Mik lesznek az újítások a Diablo 3 esetében az új Battle.neten?

Nincs semmi pontos újdonság ez alkalommal, amiről be tudnánk számolni, de egyenesen a Starcraft 2-vel érkező Battle.net platformmal fogjuk építeni, míg az új jellemzőket és lehetőségeket már a Diablo 3-hoz és a közösségéhez fogjuk mérni.

Forrás:


    Comments (4)

    • ProfessorJ

      |

      Nagyon pöpec lesz az új B.net, hasznos és jó funkciókkal.

      Reply

    • Tauren

      |

      Zsír lesz az új Battle-net!
      WOOOOOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Reply

    • Crafty_FOX

      |

      Ja akárhogy nézzük evolúció. Az pedig hogy a lényegesebb dolgokat ingyenesen hagyták nem csak okos hanem hanem etikailag szép (ha lehet így mondani) húzás is.
      Úgy tűnik bizonyos téren a globalizáció is hasznos lehet. Pl ezt a gamek közti kommunikációt egészen biztos ki fogjuk használni a diablo 3 megjelenése után legkésőbb (dio3 közbe szolnak a haverok hogy megvan a team egy sc2 partyhoz 😀 vagy sc2 party közbe szol valaki hogy apritani kéne kicsit dioban :D)
      Most már csak egy dolguk van, lehetőleg sietni a dologgal amennyire csak tudnak !

      Reply

    • K4E

      |

      Alig várom ,hogy kipróbálhassam már az új B.netet 😀 ^.^ A régi is jó azért 😛

      Reply

    Leave a comment

    You must be logged in to post a comment.