Küldetés: The Evacuation of Agria (Agria)

L4.ZsukoV . Hírek 1028

Bár most értem haza 1-2 perce egy „JENŐ” nevezetű kocsmából fél részégen, akkor is kirakom a linky által lefordított Terran küldetést, mert megérdemlitek! 😉

Küldetés Célja: Evakuáld az Agria-i lakosságot
Bónusz Cél: Szerezd meg Chrysalis DNS-ét
Jutalom: $60,000
Új Technológia: Firebat

A tovább olvasás előtt szeretném felhívni a figyelmet a SPOILER veszélyre! Ugyanis előfordulhat, hogy a végleges játéknál változni fog ez a küldetés , de biztos-ami-biztos én szóltam előre.

A mentő akció során Raynor Raider-ei a csapadékos Agria bolygóra kerülnek, paradicsomi adottságokkal, amíg a Zerg meg nem érkezett, fenyegetve a planétát, hogy megfertőzik és mindenkit megölnek.
A gyarmatosítóknak módjukban áll elhagyni a területet egy Starport segítségével, amivel a bolygón kívülre menekülhetnek.
Bár, a Zerg keresztül rajzik a területen, az út a központi település és az evakuációs terület között túl hosszú és túl veszélyes hogy fegyveres őrizet nélkül utazzanak.
A fő feladatod hogy biztonságban eljuttass 50 civilt az evakuációs pontig.
Három Firebat-al és egy Medic-el kezdesz, a kis csapatodnak számos Zerg csapaton kell átverekednie magát hogy elérje a központi települést.
Ekkor, Raynor megkezdheti egy bázis kialakítását hogy további csapatokat tudjon mozgósítani.
Kicsivel az érkezésed után, az első szállítójármű[kocsi] megérkezik és 10 civil szál bele.
Egy bejelentés következik, miszerint a szállítójármű indulni készül, és a csapataid egy részére lesz szükség hogy védelmezzék a járművet.
Ha a jármű mégis megsemmisülne, a 10 civil feltűnik és folytatja az útját az evakuációs pont felé.
Ha akármelyik civil meghal az út közben, egy újabb szállító jármű érkezik hogy lehetőséged legyen elérni az 50 fős kritériumot.

A Zergek nem könnyítik meg a küldetést, és három helyen is megtámadják a konvojt az út mentén, ahol kereszteződések vannak.
Nagyon fontos a küldetés során hogy egyszerre tudd fejleszteni a bázisod, képezz ki új egységeket, figyelemmel kísérd az úton haladó csapataidat és védelmi állásokat létesíts az út mentén.
Miden egyes szállítmány után, a Zerg egyre intenzívebben támad, így hát az alapos felkészülés nélkülözhetetlen mielőtt a szállítójárműk elindulna.
Ezen kívül, ha te a laboratóriumi fejlesztéseid szeretnéd elvégezni, észreveheted hogy ezen a területen található meg a négy Zerg Chrysalis ami a Zerg Evolution fejlesztésedhez szükséges.
Némely Chrysalis nem túl messze található az úttól, de a többinél csapatokat kell kivonod a mentő akcióból hogy átvágjanak a dzsungelen, Zerg rajtaütéseket kockáztatva, hogy megleljék a többit.
Miután megtaláltad a Chrysalis-t, egy SCV képes kivonni a DNSét.Mikor az 50 civil biztonságosan elérte az evakuációs pontot, a küldetésed sikeressé válik, és Dr. Ariel Hanson csatlakozik hozzád és a csapatodhoz a Hyperion fedélzetén.
Habár más küldetésekkel több pénzt tudsz keresni, Raynor kétségtelenül jobban érzi magát hogy kimenekítették az embereket.

Eredmények:

Agria Evacuated: Teljesítsd a „The Evacuation of Agria” küldetést.
Man of Science: Teljesíts minden kitűzött célt a „The Evacuation of Agria” küldetésben.
Safe Evacuation: Minden telepesek túl kell élnie.
One Way of Doing It: Semmisítsd meg az összes Zerg bázist Hard nehézségi fokozaton.



Comments (5)

  • Crafty_FOX

    |

    heh vicces srácok ezek a Raynorék. 50 ember se több se kevesebb, ha valaki meghal az alap létszámból, sebaj küldenek másikat a lényeg hogy az 50 meglegyen 😀 ja és ahogy megvan az 50 …. hát a többiek megszívták 😀

    Reply

  • DarkDevil

    |

    xD xD Neeee 😀

    Reply

  • BoneHeart

    |

    EGER KIÜRÍTÉSE 😀

    Reply

  • petygrinder

    |

    Neee! A Jenobol?? Piliscsabarol? Csak azt ne mondd, hogy te is Pazmanyos vagy Zsukov! Ma volt az elso tanitasi nap, es te maris palinkaval koszontod az uj (tan)evet?? 🙂

    Reply

  • L4.ZsukoV

    |

    Válasz petygrinder #4 üzenetére: Pálinkával? Áhhh… Sok sör meg egy „veszett kutya” kellett! 😛

    Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.