Na de mi történt Moszkvában?

Astonkacser . Cikkek 1014

moszkvabanner

Petygrinder olvasónk jelentkezik egyenesen Moszkvából, hogy elmesélje nekünk, mi is történt az ottani megnyitón: (a képeit egyben letölteni ITT lehet) (+holnap jelentkezem a londoni eseményekkel)

Szevasz!

Egy kis beszámoló a moszkvai megnyitóról, képekkel, ha gondolod tedd ki. (Amúgy nem Vlagyivosztokból jelentkeztem be, még mindig Moszkvában vagyok, aug. 15-től leszek Koreában, aug. 25-én érek haza.) Tényleg, nem lehetne eltolni kicsit az SC2 Hungary találkozót 21-éről..? 🙂 Mondjuk 27-ére. 🙂

A nyitóbuli este nyolckor kezdődött a Media Marktban, egy bevásárlóközpontban. Itt elméletileg jelmezverseny lett volna, koncert, tombola stb. De ebből semmit sem lehetett látni, mivel csak egy bizonyos számú embert engedtek be, a többiek a kordonok mögött várakoztak. A visszaszámlálás este 10-kor ért véget, de ez sokat nem jelentett, az első beengedésre húsz percet várni kellet, tüntetés szagú volt a hangulat, sok biztonságival, vaskordonokkal, szűk helyen. Ez csak fokozódott mikor megkezdték a beengedéseket, a kordonokat majdnem áttörte a tömeg, fokozták a biztonságiak számát, levegőt alig lehetett kapni.

A helyzet konszolidálódott ahogy fogyott a tömeg. Három helyen várakoztattak meg mielőtt a kordonokon belépve elérhettük az üzlet bejáratához. Az utolsónál egy hatalmas képernyőn ősrégi (kb. két éves) Starcraft 2 videókat vetítettek. Az üzletben csak A játékot lehetett megvenni, Starcrafttal kiplakátolt folyosó vezetett a rengeteg DVD-hez. Sajnos mindkét változat teljesen orosz nyelvű volt, teljesen az orosz piacra, a kisebbik (kb. 4200ft, 5 hónapos előfizetés) egy CD tokban volt, a nagyobbik (kb. 7200ft, 12 hónapos előfizetés) egy DVD tokban. Az előfizetés lejárta után havidíjat kell fizetni az orosz vásárlóknak. Ezen okok miatt (és mert nem volt Collector’s Edition) nekem ma nem jutott Starcraft 2 🙁 de sebaj, legkésőbb augusztus végén, otthon én is beszerzem vagy eBay.

Legjobbakat mindenkinek, jó játékot, és augusztus 15-én Koreából jelentkezem.

Üdv,
petygrinder.


Comments (7)

  • Darc1n

    |

    Nem semmi, én Aston beszámolóját várom perpill, nomeg az itthoni partikról is jó lenne még pár kép, valaki küldjön már info@starcraft2.hu-ra még sokat :D.

    Reply

  • ImiHUN

    |

    Ejj azt hittem jobb buli volt ott… Nem értem miért fostak ott ezek csak vásárlók akik megakarták venni a játékot mit kell ott rendőrökkel keménykedni.

    Egyébként petygrinder mit csinál így a földkörül?:) Jó látni ,hogy a SC2.hu-ra a föld jó pár szögletéről bejelentkeznek.

    Reply

  • GeryGTK

    |

    Oroszországban miért ilyen szutyok módon adják ki?

    Reply

  • petygrinder

    |

    Válasz ImiHUN #2 üzenetére: Oroszországban nyelvet tanulok, Koreában pedig az utolsó spórolt euróimat költögetem el…. XD Meg gondoltam az Sc2 kiadása után embertelen buli lesz arrafelé.

    Válasz GeryGTK #3 üzenetére: Én sem értem. Meg azt sem, h miért nem volt Collector’s Edition, ebből úgy látszik az oroszok kimaradnak. A havidíjas cucc is egy irritáló dolog, meg az is, h asszem csak orosz és ázsiai szerverekre léphetnek be. Túlbonyolítják a dolgot. Így még akkor sem vettem volna meg, hha lett volna CE és eredeti nyelven lett volna.

    Reply

  • ImiHUN

    |

    Válasz petygrinder #4 üzenetére:
    És gondolod augusztus 15-éig még bulizni fognak? Még egy kérdés egyedül vagy kint vagy más magyar is megy Koreába?

    Ja és még egy kérdés azon a plakáton miért van egy német zászló?

    Reply

  • petygrinder

    |

    Válasz ImiHUN #5 üzenetére:
    Szerintem mostantól úgy öt évig folyamatosan bulizni fognak…
    Biztos, h megy ki más magyar is, csak én nem tudok róla.. 🙂 Én egyedül megyek.
    Azért, mert a Media Markt német. A zászlóra az van írva oroszul, h: ‘Elektronikai nagyáruház, Németországból’.

    Reply

  • ImiHUN

    |

    Válasz petygrinder #6 üzenetére:
    Aha köszi a válaszokat most már csak egy kérésem van: csinálj sok képet rengeteget és ha van rá lehetőség videót is 🙂 ui. persze Koreáról nehogy félre értsd:D

    Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.