Folytatódik az NFTP!

nf.purple . Cikkek, Hirdetés, Hírek 1379

A program népszerűsítésére játékot* hirdetünk! Regisztrálj ingyenesen oldalunkra, likeold a Facebook-on,  olvasd a blogot, cikkeinket és kommentelj! Ekkor résztveszel nyereményjátékunkban, ahol nagy mennyiségű oktatásra és előadásra használható kreditek várnak rád!

Ha ez nem lenne elég, akkor érdemes lesz jelentkezned oktatásra  is, ugyanis azon jelentkezők, akik a játék időtartama alatt legalább 5000 kredit értékben támogatják programunkat, egy Steelseries Kinzu egeret nyerhetnek!

A ma esti előadások teszt jelleggel castolásra is kerülnek, hogy láthassátok milyen is ez, illetve tervbe van véve, hogy elmentsük az előadásokat, hogy később is meg lehessen őket nézni. Ennek a kipróbálása lesz ma, kövessétek ti is!

A témák: TvZ by Geo és Breach

A stream véget ért! Az adások és a meccsek elérhetőek lesznek az NFTP oldalon! Regisztrációra fel!

Kisebb leállás és átalakítás után újra folytatódik az oktatási programunk! Ezentúl mind az oktatásokra, mind az előadásokra előre jelentkezni kell, amihez regisztráció szükséges.  Az oldalon vezetjük a befizetett kreditek mennyiségét is, az oldal automatikusan számolja az órákat.  (bejelentkezés után felső MSCL rész -> NFTP -> SHOWS -> Sign up)

Előadások ezentúl minden héten csütörtökön lesznek tartva (mindhárom faj részére) Ettől a szisztémától csak nagyon indokolt esetben fogunk eltérni. Oktatási órákat is előre meghatározott időben fogunk tartani, ugyanis az ősz kezdetével az egyetem és munkahelyi elfoglaltságok miatt nekünk is pontosan tervezni kell. Az NFTP-s Calendarban érdemes előre tájékozódni!

Szeptember örömére minden tagunk akinek nem volt kredit a számláján, kapott tőlünk 500 kreditet, amelyet szabadon felhasználhat előadások megtekintésére! Ez a bónusz minden új regisztrálónak is jár, már a mai naptól.  Természetesen felhasználható a mai előadásokra is, ahová korlátlan számban lehet jelentkezni! Jelentkezzetek este 6-ig, rakjátok fel a Team Speak-et és gyertek az nfteam chat channelre! Ott keressetek engem az előadással kapcsolatban. Team Speaken a z5.hu szervert használjuk. A szobákba a jelszót az előadás előtt mindenkinek megadom, aki jelentkezett az oldalon!

Barmilyen kérdéssel nyugodtan forduljatok hozzám battle.neten, skypen vagy az mscl@mscl.hu emailen!

*A játék szeptember 1-től október 1-ig tart. A pontos szabályzat a www.future.mscl.hu oldalon olvasható!


nf.purple

[url=http://sc2sig.com/profile/eu/228154/1/Purple/][img]http://sc2sig.com/s/eu/228154-1.png[/img][/url] [url=http://sc2sig.com/profile/eu/228154/1/Purple/[/url]

Comments (7)

  • Joex

    |

    *A játék szeptember 1.-től október 1.-ig tart.

    Előre elnézést kérek a grammar-nazi hálátlan szerepéért, de a magyar helyesírási szabályoknak megfelelően kötőjel előtt nem szerepelhet pont! Tehát „szeptember 1-től október 1-ig tart” így helyes 🙂

    Reply

  • nf.purple

    |

    Válasz Joex #1 üzenetére:
    javitani fogom, koszonom az eszrevetelt:D ez nem hozzaszolas hanem poszt, szoval lehet grammarnacizni 🙂

    Reply

  • Gaby

    |

    A stream linkje rossz kérlek cseréljétek le „https://starcraft2.hu/2011/09/01/folytatodik-az-nftp/twitch.tv/darc1n” -ről erre „http://hu.twitch.tv/darc1n/”

    Reply

  • nf.purple

    |

    Válasz Gaby #3 üzenetére:
    koszonom , javitva! elnézést!

    Reply

  • Nf.haXX.Mate

    |

    Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.