StarCraft II Napok – 1. nap

Darc1n . e-Sport, Hírek 2147

A következő StarCraft II Napokon 1vs1 versenyekkel várunk titeket, amatőr és profi kategóriákkal. Nem maradhat el a következő KotH párharc sem, részletek alant.

King of the Hill első párharcát nfteamMate nyerte 2-1-re nfteamBreach ellen. Kihívója FoP.Yashok lesz, a szavazások alapján!

A rendezvényre a belépés díja 1000 Ft. (térkép a tovább után)
Kapunyitás: 14:00

Google térkép link

1vs1 versenyek és nevezési díjak

Két versenyt tartunk a következő StarCraft II Napon: egy amatőr és egy profi kategóriát indítunk. Az amatőr versenyre bárki jelentkezhet platina liga szintig, ám diamond ligától már nem. A profi versenyre diamondtól felfelé bárki nevezhet. A nevezés a helyszínen történik, létszám limit ezúttal nincs.

Az amatőr versenyre 500 Ft, a profi versenyre 1000 Ft a nevezési díj. A nevezési díjak 100 százaléka vissza lesz forgatva a nyereményalapba, tehát minél többen jelentkeztek, annál több lesz a nyeremény!

Amennyiben eljössz az Első Napra, kérlek itt jelezd!

Szabályzat

A versenyre 14 év alatti játékosok csak szülői beleegyezéssel nevezhetnek. A kotversenyen magatartásoddal nem zavarhatod a többiek játékát, nyugalmát, ellenkező esetben a versenybírák kizárhatnak a versenyből, vagy akár kiutasíthatnak a rendezvény területéről is. Nézőknek a versenyzőktől legalább egy méteres távolságban kell állniuk, vagy pedig a kivetítőn követhetik az eseményeket.

Versenyszabályzat

Mindkét verseny duplaágas (Double Elimination) verseny, nyertes ágon Bo3 mérkőzésekkel, vesztes ágon Bo1-el. A verseny csoportkörökre lesz osztva, amennyiben a rendelkezésre álló gépeknél több jelentkező van. Az aktuális játékosokat a versenybírák fogják a gépekhez ültetni. A játékosoknak az ültetés után 5 percük áll rendelkezésre, hogy a gépeken saját egerüket, billyentyűzetüket vagy fülhallgatójukat üzembe helyezzék. Amikor az összes gép foglalt, a bírák elindítják az időmérőt: egy körre összesen 40 perc (az kb. 55 perc játékidő fasteren) van megadva. Az idő letelte után a játékból ki kell lépni és a pontszámok döntenek. Vitás esetekben a bírák döntenek.

Versenybírák:

Minya Gábor (Darc1n) – amatőr
Orosz Gyula (Purple) – profi

Map pool

HSL Antiga Shipyard
HSL Shakuras Plateau
HSL Tal’Darim Altar LE
HSL Xel’Naga Caverns
GSL_Calm Before the Storm
GSL_Daybreak

Minden körre meghatározott pálya lesz megadva, BO3 esetén a vesztes választja a következő pályát.

Találkozó

A programok mellett megismerheted a StarCraft élet prominens játékosait, versenyzőit, élőben kérdezhetsz tőlük játékról, életről. De a látogatók között biztosan lesz olyan játékos is, akivel már játszottál Battle.neten és érdemes megismerni! A StarCraft II Napok egyben találkozó is, ahol a közösség formálódhat, fejlődhet. Lehet az itt születő ismeretségekből alakul új magyar StarCraftos csapat? Lehet az elkövetkező évek top játékosai itt kapnak kedvet a játékhoz? Ki tudja, de mi ottleszünk, hogy lássuk!

Helyszín és házirend

Hol? Millenáris H-1024 Budapest, Kis Rókus u. 16-20. Hajóterem

Mikor? 2012. február 19. vasárnap

A rendezvény területén alkoholt fogyasztani és dohányozni tilos. Az épületen kívül dohányzóhelyiség van kijelölve. A szervezők fenntartják a jogot, hogy ha valaki a helyszín vagy a rendezvény házrendjét megszegi azt a rendezvényről kitilthassák. A rendezvény ideje alatt biztonsági szolgálat teljesít majd szolgálatot. A rendezvény területét záróra idején el kell hagyni.

További StarCraft II Napok

A szombati rendezvény után még 10 alkalom van betervezve SCIIN-ek számára, szintén a Millenárison – fél éven keresztül! Minél többen vagyunk, annál több forrást tudunk biztosítani a programok számára, tehát gyertek el sokan, mutassátok meg, hogy érdemes rendezvényeket szervezni Nektek.

Programok időrendben

StarCraft II Napok: Első Nap

14:00 – Kapunyitás – regisztráció az 1vs1 versenyekre
15:00 – 1vs1 versenyek startja (amatőr, profi)
17:00 – StarCraft 2 Survivor League – RoXKIS vs. eSahara
20:00 – King of the Hill showmatch
20:45 – Tombola
21:00 – Záróra

Az egyes programok menetrendjében elképzelhető csúszás.

A rendezvény célja

A StarCraft II Napok rendezvényekkel szeretnénk egy kicsit megmozgatni a magyar StarCraftos élet állóvizét, versenyekkel, showmatchekkel növelni a magyar eSport ismeretségét, amely téren még nagy elmaradásaink vannak már a környező országokhoz képest is. Gyere el február 19-én és légy részese a formálódó közösségi életnek! Részvételeddel te is teszel a magyar eSportért és a magyar StarCraft közösségért!

Amennyiben kérdésed van a rendezvénnyel kapcsolatban, írj az mscl[kukac]mscl[pont]hu címre, StarCraft II Napok tárggyal!

Forrás: mscl.hu


Comments (69)

  • TarzanBorz

    |

    Azert remelhetoleg 2 honap mulva mar nem fog havazni… 😀

    Reply

  • Eyesis

    |

    Válasz TarzanBorz #51 üzenetére:
    csak a sc2 napon 😀

    Reply

  • nf.purple

    |

    Válasz TarzanBorz #51 üzenetére:
    Az azért erős lenne 😀

    Reply

  • viasz

    |

    Válasz Eyesis #50 üzenetére:
    Igazad van, valószínűleg 10-ből egy játékos jobb, vagy épp rosszabb ligába való lenne. Na de a másik kilencet miatta büntessük?
    Amúgy ha a ladderre alapozunk egy versenyt, kénytelenek vagyunk elfogadni, hogy márpedig aki bronz, az bronz. 😉

    Reply

  • esox

    |

    Purp Cuminak is ma van szülinapja… .) Most 2 zelótát kell fessek.

    Valaki aki kocsival jön majd le és nem probléma neki egy monitort hozhatna magával mert azt nem fogom tudni levinni.

    Reply

  • nf.purple

    |

    hozd magaddal cumit, meg a focis kollegat is 😀

    Reply

  • L4.ZsukoV

    |

    Megyek (80%)

    Reply

  • Darc1n

    |

    ÉS NEM ESIK A HÓ EZAZZ! 😀

    Reply

  • Fana

    |

    GoGoGo !!

    Reply

  • Eyesis

    |

    Sziasztok!

    A profi verseny RO4-et pénteken 18:00-tól közvetítjük Darc1n streamjén. (www. twitch.tv/darc1n)
    PSZ vs. Fana és Breach vs. Yashock lesz a két elődöntő, és a két győztes küzd majd meg a bajnoki címért és a nyereményért.

    Kommentátor társam maga az élő legenda lesz, ToT, aki BW-ben magyar válogatott volt, és tegnap a nézőtéren magyarázta a kivetítőkön zajló mérkőzéseket .

    Akik ott voltak, és jól érezték magukat, minenképpen látogassanak ki a következő napra is, hiszen tanulván a 0. és az első napból, a mádosik nap minden idők legjobb StarCraft 2 Napjának ígérkezík a Millenárison. Szeretnénk ha minél több emberhez eljutna a rendezény híre, ezért mindenki meséljen róla mindenkinek, hogy egyre többen lehessünk!

    Üdv,
    Eyesis

    Reply

  • Nando

    |

    Válasz Eyesis #60 üzenetére:
    Hú jónak igérkezik az elődöntő illetve döntő, mindenképpen nézni fogom. Remélem majd feltudok menni Pestre, majd ha lesz szünet a suliban és jó idő is lesz! Nem vagyok Pesten jártas, ezért kicsit félek az utazástól, de remélem majd odatalálok 🙂
    Előre nem tudjátok közölni véletelenül az időpontokat? Vagy ez nincs még beosztva, hogy pontosan mikor lesznek még starcraft napok? Mert így könnyebben előre lehetne tervezni, aki esetleg vidékről menne fel.

    Reply

  • esox

    |

    Mi is nagyon jól éreztük magunkat köszi mindent a szervezőknek! Bár a sörről hazudtatok de Dórika kimentette a seggeteket, hogy ropival kínálgatott (ezzel jelentős anyagi kárt okozva családjának) 🙂 Következő úgyis szombaton lesz akkor bepótoljuk ami most kimaradt.. 🙂

    Válasz Eyesis #60 üzenetére: Totról nekem valahogy nem feltétlen az ugrik be elsőre, hogy válogatott volt :DD

    „-Meghalt az utolsó stalker. Már csak a csoda mentheti meg.
    -Meg ez a 2000 mineral!”

    Ám legjobban Yashock 14 pool 13 gas 15 pool (vagy mi) BO-ja tetszett. 😀 Elizgultad srác, legközelebb már nem lesz lanpánik 🙂

    Reply

  • balimko

    |

    Válasz esox #62 üzenetére:
    Hát igen…
    Szokás szerint voltak nagy beszólások, fail-ek, és sok jó game.
    Én már megint jól éreztem magam, Boshi veled mi volt végül, még a stream nézők is hiányoltak!?

    Kösz a szervezést srácok, alig várom a következőt!
    Aki pedig azon gondolkodik még mindig hogy megéri e eljönni egy starcraft 2 napokra, azoknak csak azt tudom modnani, hogy a legjobb mód ennek kiderítésére, ha eljöttök egyre, és megtapasztaljátok személyesen! Gyertek, legyünk sokan, hangulat, poén, és sc2 az mindig is van, volt, lesz!

    Személyes élmény: nekem kedvenceim közé tartoznak azok az élmények amikor valaki odajön, hogy te vagy IszonyBali?… veled játszottam laddert a múltkor! Tök jó így megismerni fellow gamereket.

    Szóval mikor lesz a következő? 🙂

    P.S. : Darc1n te hol vagy elérhető?! jelige: füles

    Reply

  • Darc1n

    |

    Válasz balimko #63 üzenetére:
    Tudom miről van szó :). A mailem: darc1n[kukac]starcraft2[pont]hu, írj.

    Reply

  • Yashok

    |

    Válasz Darc1n #64 üzenetére:
    szóval még emlékszel a tegnapi napra, akkor mégse sikerült, ahogy eltervezted 😀

    Reply

  • Eyesis

    |

    Válasz Yashok #65 üzenetére:
    🙂 ez jó volt 🙂

    Darc1n: én már kezdem megszokni, hogy ez a hülye komment lapozós izé van, de nem lehetne legalább a legfrissebb kommenteket legelőre rakni? és akkor nem kéne nyomkorásznom a hülye kettest 🙂 Na jó lehet csak a másnaposság miatt ilyen leterhelő most 🙂

    IszonyBali: Én emlékeztem rá, hogy a Tied, ha másra nem, de erre jó volt, hogy hang nélkül játszottál akkor 😀

    Reply

  • Darc1n

    |

    Válasz Eyesis #60 üzenetére:
    Megjegyzem, most pénteken elvileg este 9-től még HUN vs. LIT.

    Reply

  • Eyesis

    |

    Válasz Darc1n #67 üzenetére:
    a RO4 gyakorlatilag 3 darab BO3 összecsapás, gondolom 3 óra alatt végzünk vele 🙂 utána folytatjuk a HUN vs LIT-el, remélhetőleg..

    Reply

  • Darc1n

    |

    Válasz Eyesis #68 üzenetére:
    Igaz is, akkor jó :). Naptárat frissítettem, tessék nézni! 🙂

    Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.