SUPER 15 – StarCraft 2 Highlights Movie Extended

DACA . VOD 2265

Korábban már a SUPER 15 készített egy nagyszerű videót, mely pro játékosok nagyszerű mozdulatait mutatta be a Starcraft 2-ben. A videókészítő csapat folytatta munkáját, és elkészítette a sorozat második felvonását, mely ezúttal is körülbelül 10 percesre sikeredett. A technikai megoldások még színesebbek és még változatosabbak az új kiadásban.

Csekkoljátok a videót, mert megéri:

KöszönjükTuri nevű olvasónknak a linket!


Comments (52)

  • 84Noname

    |

    Nagy szar egy videó…látványos meg minden, de amikor tizedszer lassítják be, ahogy a terran deathball stimmelve szétlő egy immot akkor már szétcseszett az ideg. Aztán asszem mvp mass viking + massghostal szét tud csapni egy full broodlordból álló sereget…ecsém, ez aztán szép jelenet. Leragasztott szemüvegű Günterke megcsinálja félkézzel. Az egy db banán muta elleni splitet leszámítva nem volt értékelhető terran micro. Protostól a Nightend féle feedback + stormos meg a sentris microk szépek voltak. Zergtől sincs semmi, csak flankok… Violet szépen csinálta, igaz ezt már jelenlegi balancal nem lehet megcsinálni. Azon röhögtem, hogy ami volt Nerchiótól, és ami tényelg szép volt, azt a meccset pont be is losolta, de csúnyán, ennyit ér a micro zerggel.

    Igazából nem a videó „szar” hanem a játék… mert ennyit lehet belőle kihozni. Ezeknek a csatáknak a kimenetele 90%-ban eldölt volt a megvívás előtt… proskill nélkül is meglettek volna, ha átveszi egy noname master játékos az irányítást… Mondjuk ennyire azért nem szar a helyzet… szerencsére itt ott lehet szép jeleneteket látni, de ebben a videóban nem sok van…

    Reply

  • inoirawus

    |

    hát ez a videó nagyon gagyi lett, az első mérföldekkel jobb volt.
    aztán hogy ebből vallásháborút robbantottak ki egyesek, az meg picit ciki:D

    Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.