HOTS Újdonságok

iddqd . Hírek 1300

HOTS logó

Ma kaptam egy levelet a Blizzardtól, ebben persze semmi meglepő nincsen, végtelen sok hírlevelet kapok más oldalakról is. Első nekifutásra majdnem töröltem is, mint általában a hasonló leveleket, de gondoltam hátha van benne valami kedvezmény, amiért ilyen kitartóan küzdök ladderen. Erről sajnos nem szólt a levél (ők nem értékelik annyira, hogy végre feljutottam platinába). Ha már megnyitottam a levelet gondoltam elolvasom, hátha van benne valami érdekes, valami újdonság és találtam is. Az első pár bekezdésben semmi lényeges (új) információt nem volt a játékkal kapcsolatban. Összefoglalva, itt a lehetőség, hogy visszavághassak a Terran Domíniumnak és beteljesítsem Kerrigan bosszúját. Illetve említést tesz, még az új egységekről (Hellbat, Tempest, Swarm Host). Az utolsó két bekezdés ellenben tartogat néhány újdonságot is. Néhány már rég várt funkcióval szeretne meggyőzni arról, hogy fontos előrendelnem a HOTS-ot.

Join the Global Battle

Face off against online opponents with new multiplayer features including: a new leveling system with account-based rewards, global play, resume from replay, and unranked matchmaking.

Azaz ahogy a bekezdés címe hirdeti Csatlakozz a globális harcba, vagyis a kiegészítővel vége a régióra bontásnak és végre mindenki-mindenki ellen fog tudni játszani. Itt említi meg a régóta várt lehetőséget, miszerint egy meccset a replayből lehet majd folytatni. Szó esik még két olyan funkcióról, amiket már most is élvezhetünk a bétában (a tét nélküli ladder és az új szintrendszer).

A következő bekezdés is tartogat néhány meglepetést:

Battle.net Evolves

Discover new Battle.net features, such as: a new clan and group system, improved user interface, advanced match stats, and the ability to watch replays together with other players.

A bekezdés címe „A Battle.net fejlődik”. Nézzük át gyorsan mit is jelent ez a fejlődés, először is szó esik itt is néhány olyan lehetőségről ami a bétában is már adott(klán név, fejlesztet UI, részletesebb meccs statisztikák). Utoljára maradt a számomra legcsábítóbb rész a közös replay nézés lehetősége.

Mit gondoltok ezek a lehetőségek elérhetőek lesznek, majd a WoL-ban is vagy ez lesz az a plusz ami miatt érdemes lesz váltani?


Comments (5)

  • Anna

    |

    Nem érdemes váltani. 🙁 A legnagyobb gondom az, hogy túl kicsi a magyar közösség, sosincs kivel játszani. Nem is fogom megvenni.

    Reply

  • zola09

    |

    Hát a magyar közösség sajnos tényleg elég kicsii… Az új egységek nekem nemigazán jönnek be(valószínűleg a megszokás miatt), viszont a többi fejlesztés szerintem bőven megéri h. megvegyem.

    Szerintem ha lesz is, csak 1-2 lesz elérhető WoL-ban.

    Reply

  • Kaeiir

    |

    én az új creep tumor terjeszkedő animáció miatt veszem meg!

    Reply

  • cs3g3

    |

    Ha megveszem az nem azért lesz mert lehet közösen nézni a replayt. Persze tök jó, de közös replay nézés? A csajommal? Tök romantikus. Viszont új egységek, új taktikák, új küldetések, új mappok, új kihívás. Az meg hol érdekel mennyi magyar van. Majd pont azért nem fogok valamivel játszani mert a magyarok nem szeretik. Gondolom a WOL-ba is belerakják ezeket. Vagy nem. Igazából szerintem ha valaki úgy van vele hogy nem tetszik neki és nem veszi meg akkor kb pont leszarja azt is hogy tudd-e közösen replayt nézni.
    Válasz Anna #1 üzenetére:
    És nem hiszem el, hogy nem tudnál találni magadnak játszó pajtást :]]

    Reply

  • Novver

    |

    Rendszeresen több v többezünk Anna, fel kell venni szépen egymást friendnek, és lehet menni alázni 🙂

    Bárki felvehet btw 🙂 Novver #652

    Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.