TryOut.hu kupa II. – augusztus 23-án, pénteken

esfrost . Hírek 1355

Mint ígértük, ebben a hónapban is megrendezésre kerül egy estés nyílt versenyünk, értékes tárgynyereményekért. A TryOut.hu csapata örömmel jelenti be a sorozat második állomását, ami augusztus 23-án, péntek este 6 órakor veszi kezdetét. A júliusi versenyre igen nagy volt az érdeklődés, de szeretnénk, hogy a nyár végi megmérettetésünkre még többen jönnétek, megváltoztattuk a díjazást, a top3 nem marad nyeremény nélkül és csakúgy, mint a korábbi versenyen, valakinek kedvezhet a szerencse is.

A verseny délután 18:15-kor indul, 17:30-tól él a „check-in”. Minden indulónak neveznie kell az oldalunkon, erre a verseny napján 17:30-ig van lehetőségetek. A pontos szabályzat megtalálható az oldalon, kérjük olvassátok el, mielőtt neveznétek!

A verseny menete

A verseny előtt a check-in 17:30-tól indul, remélhetőleg 6-kor az ágrajz elkészültével elindulhat a verseny, de legkésőbb 18:30-kor el kell kezdeni a meccseket. Az első forduló bo1, ezután minden mérkőzés bo3-ban zajlik (a 3. helyért is), a döntő bo5, abban az esetben, ha erre van idő, nem voltak csúszások.

A kupa a verseny ideje alatt éppen aktuális ladder map poolját használja. Az ágrajzon mindig meghatározásra kerül az első map, ezután a vesztes választ.

Az eseményre bárki nevezhet liga megkötés nélkül.

In-Game channel: TryOutHU – keressétek [TryOut]shocklingot, ő felel a verseny ideje alatt felmerülő esetleges problémákért.
Az eredményeket a TryOut ágrajz oldalán kell megadnotok (a verseny elindulásával egyidőben válik elérhetővé az oldalon), mindig a győztes jelenti az eredményt, ha kiestetek a versenyről a replayeket az info@tryout.hu címre várjuk.

A versenyt a TryOut.hu csapata közvetíti, a kommentátorok [TryOut]esfrost és [TryOut]Jokiee lesznek, igyekszünk becsatlakozni a legizgalmasabbnak ígérkező meccsekbe, és minimálisra csökkenteni a holtidőt. Az előző adás visszanézhető, itt.

Miért is folyik a küzdelem?


A második TryOut kupa nyereményei

GoldAz győztest egy Thermaltake Azurues egérrel jutalmazzuk.

Silver

A második helyezett Genius KB-G235 Gaming billentyűzettel lesz gazdagabb.

Bronze

A harmadik helyet megszerző játékost egy Steelseries QcK minivel díjazzuk.

 Bárki esélyes megnyerni egy Ozone Ground level S egérpadot, aki nevez és elindul a versenyünkön, emellett likeolja facebook oldalunkat.

A nevezésnél meg kell adnotok a nicketek character kóddal együtt. Ehhez segítséget ITT találtok. Ne felejtsétek bárki nevezhet, és a versenyen való indulással bekerültök a sorsolásba, amivel egy egérpadot nyerhettek!

NEVEZÉS

Észrevételeket kommentben és az info@tryout.hu címre várjuk, a versennyel kapcsolatban.
(Bármilyen vélemény jöhet, illetve, ha segíteni akartok nekünk a jövőben, írjatok!)

További információkért tetszikeljetek minket Facebookon.

*A verseny nem jöhetett volna létre a Family Enterprise Kft. támogatása nélkül.
Kérjük látogassátok meg weboldalukat, www.familyenterprise.hu
„A sikeres vállalkozás alapja egy színvonalas weboldal.”
Facebook oldal


Comments (4)

 • esfrost

  |

  Már csak 3 hét! Nevezzetek minél többen! 🙂

  Reply

 • KaLoZ

  |

  Pont ilyen billentyűzetem van :S.

  Reply

 • DACA

  |

  Kommentátor Jokiee 😀 Rég láttam őt, örülök a visszatérésnek

  Reply

 • Eyesis

  |

  Neveztem, remélem ezúttal indulni is tudok 🙂

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.