A n3bula klán visszatér

DACA . Hírek 1185

nebulapic
Nem csak a Jedi tér vissza, hanem bizony a n3bula klán is!

A n3bula klán visszatért, újult erővel veti bele magát a mindennapokba. Hatalmas változások történtek nálunk, ugyanis multigaming klánná alakultunk, legalábbis alakulgatunk. Megváltozott az oldalunk címe is, http://n3bula.enjin.com/ .

Bővültünk egy Battlefield 3 és egy League of Legends csapattal, ahova jelenleg játékosokat várunk. Az sc2 részünk is változott, lett egy nagyon professzionális edzésű, szemléletű csapatunk ( jelenleg őket PoV (Perfection or Vanity) néven láthatjátok ingame) és a hobby rész (n3bula) ,ahova azokat várjuk akik csak szeretnék jól érezni magukat egy jó társaságban SC-zés közben.

A programjainknak is megpróbálunk egy új lendületet adni. Lesz újra Találkozz az emberrel, ami várhatóan jövőhéten kerül adásba és a meghivott vendég nem más mint Skymouz.

Várhatóan havonta lesz egy-egy ilyen jellegű podcast: http://youtu.be/8jRCc3FE8a0 . A következő ilyen tipusú adás, pénteken(16-án) 19.30-tól a n3bula streamen (http://hu.twitch.tv/n3bulasc2), ZvX lesz ahol a Swarm Host alapú taktikákról lesz szó, szintén Atesz előadásában. További jó Protoss taktikákat olvashattok a honlapunkon, amelyeket Xplode szedett össze.
Szeptembertől pedig visszatérnek a Versenyeink és a B3at the n3bula is.

ZvT roach hydra oktató videó Atesz kommentálásában kedvcsinálóként:

Forrás:


Comments (1)

  • Mohikan

    |

    World of Warcraft kimaradt:P

    Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.